nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fiyat aralığım 100-150 teknosa vs lerde tüm logitechleri denedim. çok kötüler. yok mu iyi bi alternatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 valla ben de tavsiye ariyorum. fiyat max 150 olsun. ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben şey aldım geçenlerde 2 artı 1 çok şirin temiz 30 lira.vatandan almıştım indirimde.güzel ama cidden markasını hatırlamıyorum ama hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 baktım mikado yazıyor tanrım fakirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 BU Cok net ve güzel ses cıkısı var 1+1 olmasına karsın. ayrıca şu markayı da şiddetle öneririm : http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910 linkteki urunu test etmedim fakat gercekten başarılı urunlerı mevcut biraz pahalı yanlıs 1k tlye de 2+1 i var. Verdiğim linkteki makul fiyatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kaç lira olduğunu hatırlamıyorum da logitechin 2+1 lerini beğenmemek garip yani. Senelerce taptık biz onnara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bu arada = x230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 1+1 ne abi stüdyo daire gibi. back vocalleri nerden alıyosunuz onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kath said: kaç lira olduğunu hatırlamıyorum da logitechin 2+1 lerini beğenmemek garip yani. Senelerce taptık biz onnara. 2004 te falan ben de beğeniyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hala var piyasada diye biliyorum , en azından geçen sene vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 pek bütçene göre değil ama evladiyelik bir ses sistemim olsun diyosan http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/microlab-solo-7c-solo-7c-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=39898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/microlab-m-200-yeni-m-200-yeni-2+1-piano-black--speaker/productdetails.aspx?I_ID=43045 Bunu kullanıyorum, fiyatına göre oldukça iyi. Eski hoparlör Logitech idi, arada ciddi bi ses farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 logitech bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 olorin84 said: BU Cok net ve güzel ses cıkısı var 1+1 olmasına karsın. ya bu cihaz gerçekten iyi mi? ben de zamanında bakmıştım da karar verememiştim. sesini de test edememiştim bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 cok yüksek ses acılmadıgı takdirde seste herhangi bir bozulma olmuyor gayet net ama yüksek ses tercih ediceksen snn için kullanışlı olmaz daha iyi cıkıslı bir 2+1 öneririm ama düşük/orta ses bnm için yeterli dersen cok net ve güzel ses alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya şahsen camları titretmeye niyetim yok. eski bi creative sbs270 im vardı benim 2+1. artık yok. subwoofer da istemiyorum açıkcası pek. o yüzden 2.0 lar daha cazip ama bu ürün parasını hakediyosa almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bende microlab var 90 liraya almıştım çok sağlam sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hala x230 kullanıyorum ve nasıl beğenmedin anlamadım fiyat performansa göre oldukça başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/microlab-fc_361-fc-361--2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=19114 bundan kullanıyorum 3 senedir fln çok memnunum. fiyat/performans açısından süper tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 5liraya mı 10 liraya mı ne aldım. laptoptan skype da konuşurken kullanıyorum kalanında kulaklık kullanıyorum daha temiz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yeni microlab m200 aldım iyi baya çok kaliteli diyemem ama 80tl ye göre iyi performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yüksek ses ~ Daha fazla hoparlör ; orantısı da iyiymiş yalnız. O fiyata iyi bir creative ya da logitech al işte. Niye bu kadar kötüledin iki markayıda anlamadım. Eğer zaten bu markalar kötü geliyorsa fazla seçeneğin yok, bir zamanlar altec lansing vardı. Onun ürünleri güzeldi, şu anda piyasada var mı bilmiyorum. Daha fazlası sana gidip yamaha falan alman lazım. O parayada kablosunu falan alırsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 150 liraya ne alirsan al, aldigin donanimin parcalarina bagli olaraktan biraz daha yuksek veya biraz daha alcak ses alirsin. 1+1 yada 2+1 farki gibi. Netekim kalite, frekans araligi ve duyum olaraktan hemen hepsinden duyacagin ses assagi yukari ayni olur. Cok takilma oyuzden, hangisi şık ve kullanisli ise onu al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 creative gigaworks T20 II yi aldım. gayet iyi abicim. hatta şukela yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hayilli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar