Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu bug değildir diye itirazlar olacak tabi ki ama bal gibi bug. sadece soe bu bugin abuse edilmesine göz yumuyor. çünkü bu konudaki saçmalığın sonuna kadar farkında kendisi de.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Sufi, 28 Eylül 2004 12:16 tarihinde demiş ki: şart değil. jedi olunca 2. slotun oluyor. onu doktor yapabilirsin be LD durumu bug'ını kullanarak kendini bufflayabilirsin. iyiymiş.iki kat para vermek istemem de ondan sordum.daoc u da o yüzden bıraktım zaten. peki bu bug i düzeltirlerse?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadasim olayı anlamamısın sen salla gerısını yav ıyı olmusu yo kotusunu , jedı oldugunde bu kadar xp kaybedıp dagılabılıyosan, bh da geldıgınde olurse bisiler kaybetmeli yada jedı tarafından lootlanabılmelı ki,ınv dan 3 5 malzemeyı kaybetmelı yada, ınv. xp den kaybedıp skılldusmelı kı canı yansın onune gelen lavuk bh olmus, pvp bılmez, jedı avlayacak sen kac tane bh kestıgımı bı bılsen aklın hayalın, durur hele hele yuzsuzluklerıde had safhada, ımp oldugu ıcın db atmadıgım ve pesımde salya sumuk dolasan bh sayısıda sayılamayacak kadar cok(yuzsuzluk te bu nokta zaten imp ama dark jedı avlamaya kalkıyor). bugune kadar 100 tane bh kestıysem 3 tane adam gıbı bh cıktı ıcınden, 3 de yalnız geldı 3 ude pvp bılıyordu 3 uylede pvp ım 5 maks 10 dk surdu. ıste o adamlara saygı duydum. jedı avlamak ıcın kurulan grupları gordunmu sen, 10 kısı; doctorundan melee stackerına cm sıne, rangedına , 10 kısı, buna ne krayt ne ns nede baska bısı dayanabılırkı bu oyunda bızım kıcı kırık jedı templatelerımız dayansın. neyse benım ıcın fark etmıyor zaten artık gecılmesı gereken yolu gectım kesemezsem uzarım, kesebılırsem dograrım. ama surada sole bı problem var yenı jedı olan admların buyuk kısmı malesef jk lıgı hıc goremeyecekler. gorecek olanlar ıse ancak bızım gıbı ust lvl jedılerın korumasında gorev yapanlar olacak . ama ne ılgınctır kı gerı zekalı soe master padawan ılıskısını oyundan sonsuza kadar kaldırdım dedı. ve en ılgınc konu ıse bh grubuyla geldıgınde bh ın tum grubu tef alıp jedıye dalarken nedense jedının grubu olayı eger farklı factıondan deılse oturup ızlemek zorunda kalıyor, ne yazıkkı. sevgılı sufı muhtemelen dusunmusundur ama yınede bı onerı olarak jedını sehre militia yap bolece eger sehır sınırlarına ulasmayı basarırsan sehırdekı mılıtıaların hepsı dırek tef alır buda bı sure, bazı durumlarda koruyabılır. olayın korkuyormusun bole olması lazım gıbı bı boyuta cekmek nası bı sacmalık anlayamadım. ortada cok buyuk bır haksızlık var. eger jedıysen hard gamer oyna dedı zaten. problem yok. bh ları basımıza saldı problem yok. bh gruplarıda pesımıze saldı yıne problem yok. olursen mılyon xp kaybet ve hala clone kampları duzeltmedım dedi yuh artık. ve karsı tarafın soft assaultuna sen hard assault oynamak zorunda kal ve bı tek senın kaybedecek bısıın olsun bh maks 2 ıncap atarsan yada 3 duruma gore kı, ben atarım hayatta kacırmam. armnoru ve sılahı 10 cond decay yesın. olayın ahlakı boyutuna bakmak lazım 2 proofu bırbırıne dusuruyosan ve eger guc dengesını esıtlemek ıcın bır proofa grup yetkısı verıyosan durumu esıtlıyosan o zaman kayıplarıda esıtlede bızde su oyundan adam gıbı keyıf alalım. ben jedı olarak dolasabılmek ıcın elımı tasın altına sokuyosam sende sokta gorelım bakalım o zaman jedıye dalmak ne kadar yer. sufının olayının bır benzerı ve anlattıgımın ne manaya geldıgını anlatabılecek en gusel ornek bh forumunda var maymun tam 100 kere aynı jedı gorevını alıp olmus.(kendı agzından anlatıyor bu arada forumda) neyse gunlerden bı gun jedı buffsız sehırınde arkadasları ıle muhabbet ederken elındede saberı olmadıgı ıcın(rp dielim zati baska bi sebebi olamaz keza sahıs jk dır.) maymun bh ımız 1 shot 1 kıll eder. ve bunu buyuk gururla soe forumuna yazar iste gayet kolay anlasılması bh sana 100 deıl bın kerede gelır keza kaybedexcegı hıc bısı yoktur buna ıster haksızlık de ıster de oyunun keyıfsızlıgı. bla bla bla. bazı adam gıbı bh lar var takdırle soluyorum. mbh guıldınden cıkıyolar genelde. mutlaka kı prensıplı adamlar vardır soe nın koyamadıgı prensıplerı kendı koyan. ve oyunumuza keyıf katan o yuzden sozumuz meclısten dısarı.neyse burada kı olaylarda bıraz durup bakmak ve objektıf olmak lazım. neyse sevgılı arkadaslarım der ve gıderım bh lara bol bol ve ıyı jedı avları jedılere bol bol ve gusel bh kesmelerı dılerım. :P[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse [Bu mesaj sadATS2 tarafından 28 Eylül 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hekimden sorma çekenden sor dememişler boşuna. hay ağzına sağlık sad. sinirden diyemediğim ne varsa söylemişsin. milita olayı zaten mevcut da olay coronet meydanda oluyor. aslında şanssızlıklar birbirini kovaladı. freedom cityde login oldum. evden çıkıp logoff olacaktım ki hatırladım sufi cehennemin dibinde en yakın outposttan 3-4km ötede. sufiyle girmekten vazgeçip mopa gittim. nasıl olsa son girdiğimde emre bakmıştı terminale. epey bi aramıştı beni vs vs. o gün zaten hiçbir npc ile haşır neşirliğim falan da olmamıştı. eh dedik gideriz mopa. gittim doktor yok. 10-15 dk bekledim, bf işini falan hallettim hala yok. coronete ineyim dedim. coronette de doktor yok. varyemez ve ommar bile yok. şehre döneyim de sufiyle geleyim bari falan diye düşünürken bir baktım combat ekranı, saldırdım hemen saberın olduğğu toolbar kutusuna ama nafile yerdeyim. kırmızı isimli birini görme şansım bile olmadı. o anda ekranda -400k civari bir yazıyı görünce sinirim tepeye vurdu. ortalıkta resleyecek tek bir doktor yok. enako yetişmeye çalıştıysa da ceset eskidi. 200k da clone işine kaptırdık. bahsettiğin bh'nin riski işinin tek adaletli çözümü bence bh'nin öldüğü zaman investigation xp kaybetmesi ve buna bağlı olarak jedi mission alamaması şeklinde olur.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben 1 aydır ara verdim gibi bişi, bu değişikliklerden sonra zaten belirli bir sürede oynamam gözüküyor.Oynarsamda JTL beta oynarım. Hiçbir oyunda bukadar grind yapıpda bukadar az reward verilmemiştir herhalde. Burda oh süper olmuş diyen arkadaşlar herhalde BH olmalıki sempatizanlık yapıyor.Oyun sadece grind çarkı içinde dönüyor ve öldüğünüz zaman yine grind yapmanız sizi inanılmaz bayıyor.Doğal olarak oynamıyorsunuz, oyundan soğuyorsunuz ve bu hiçde akıllıca bir yöntem değil.Jedi lar az olunacak dendi, ama forumlara bakarsanız milletin 3er 5er oyunu bıraktığın yada ara verdiğini görüyorsunuz. Zaten oynayan jedilar azaldıkça BH başına düşen jedida gittikçe artıyor.Forumlarda çok tartışılan olayları burdada tartışmak istiyorsanız buyrun tartışalım... Jedi forumunda en fazla konuşulan olay bu xp penalty, nedense SOE sadece bu patchle xp penalty i arttırmış diğer şeyleri fixleyememiş gözüküyor, jedi ların hiçbir istediği olmamış, ne BH nin tef i jedi ı db ledikten sonra geçiyor ne jedi ın bounty si 50k ya düşüyor , ne visibility hala doğru düzgün çalışıyor, nede BH tek başına saldırıyor (gank squad olayı) , değişen tek şey db xp loss.Madem birşeyi doğru düzgün fixleyemiyorsunuz niye değişiklik yapıp bir profession u öldürüyorsunuz, anlamak mümkün değil. Sonuç böyle olunca zaten grindlemekten baydığım karakterime dokunmuyorum bende, aynı tarzda giderlerse bu oyunun ömrünün hiçde uzun olmayacağı apaçık ortada.Bloodfin in büyük guildlerindenken şimdi 1-2 kişiyi anca online görmemizde busepebten ötürü. Benim penalty e itirazım yok, eski sistemde belli bir süre ölünce skill box kaybediyordunuz direk, ama beklerseniz grind yapmanıza gerek kalmıyordu, şimdi 1 kere ölürseniz bütün günün emeği direk heba oluyor.Kim durmadan gözden uzak skill kasmak isterki, onadığımız şey tek kişilik bir oyun değil, insanlarla iç içe olmalı gerektiğinde beraber oynayabilmelisiniz.Bu hangi karakter olursa olsun...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 neyse, olaydan ders al derim, illelebet jk olcan baskalarina bagimli olmaman lazim, ya sufi yi doc yap, ya da cok saglam grubun olsun senle beraber oynayan, isini bilen, onlarla beraber takil, doc un vs n hazir olsun. Ayrica rp konusunda, obi wan in kac kere anakin i saber konusunda fircaladigini unutma, onsuz acik, kalabalik yerde gezmek jedi icin olum demek, en azindan bos alanlarda kendi sehrinde sabersiz, gozun radarda gezilbeilir. peki oldukten sonra da rp yaptin mi bh yle ? :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gecmis olsun tekrar uzuldum ingilizcem yeterli olsa bole yazıları soe de yazacamda yemıyo varsa bı arkadas hayrına cevırsın sunuda sagını solunu duzeltıp yazalım:P kendılerıde yazabılırler :) takma kafana sana 1 buf ve artı 10 dk ya mall olmus mal herıf. :) halledersin kolayca. hilal yakınlarında olusacak bı olayda zevkle yardıma gelırım ıhtıyacın olursa :P tekrar gecmıs olsun.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sağolasın sad :) dreaden, sufi zaten master doktor da yukarıda anlattığım gibi oldu iş. grup evet, kendini az buçuk doğrultmuş olanlar için şart olmasa da yeni jedi arkadaşların zaten aşırı biçimde ihtiyacı var buna. ama herzaman online tanıdıklar bulamayabiliyorsun etrafta. öldükten sonra bh'ye tell atmadım. evde cinnet seansı yaşıyordum:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Yapmayin, zaten bu kadar vasifsiz bir meslek olan bh ye birde penalty ben jedi oldum herseyi bana yapin demekden oteye gitmez bu oyunda hakki verilmemis en onemli mesleklerden biri BH Sad soyledigin seylerle olayin pek bir alaksi yok bh ye skill lose vermenin anlami nedirki?Zaten vasifsiz yanina bisi almadan pek ise yaramayan bir template.Kusura bakmayin 400 hamla dolasip db yersen buna diyecek bisi yok hersey bastan sona senin hazirliksiz olman sad bu kadar yazi yazmissin sen 400 hamla bi yere cikarmisin ? Ben veriyim yerine cevabi cikmazsin Sufi cikmiş bunda artik ne soe ye nede bh lere aticak bir suc yok. O yuzden kusura bakma sad bu iş boyle olmaz Jedi isen kendini her zaman hazir tutucaksin.Ben jediyim bana herseyi verin demek olmuyor,Adamlar onune dunyayi koymus sana ability olarak 2-3 adamlada bas edemiyormusun derim ben? Adeletsiz bi yani yok 200 sp yi almissin 400k penalty yemissin uzulcek bi yani yok aslinda var ama onuda soyledim zaten (hersey senin icin avantajken bh den db yiyebilmek). Onune gelen bh oldu demekde yanlis olur sad neden olmasin sen olurken birine sordunmu o gelip sana sorsun ?Parasini oduyor adam kime ne? Bh olmak icin ayri bir sertifakami tabiiyeti soz konusu degil. Nacize fikirlerim bunlar her iki durumdada su forumda yazilcak bir durum yok sufinin yasadigi olay için.10 kişilik grup 30 dakika kovalasin o zaman vay adiler diyelim bizde ama 400 hamla dolasip olmaz. AKA Charda Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 400 hamla dolaşmıyorum alpgiray. 1000'in altında ham barım yok. 400'ü teorik örnek olarak verdim. etrafta 400'le dolaşan çok jedi var.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Benim hatam o zaman yanliş anladim Drea ye yazdigin postdan cikardim bunu. Sad sanada yuklenmis olduk arada ama senin gibi eski bi bh den zaten bu kadar eziyet cekmiş bir meslege dahda zor hala getirelim demek biraz sasirtici oldu hep en basindan savundugum sey bh unlock olmaliydi hala da ayni fikirdeyim bu oyunda bastan yanlis olan en onemli seylerden Bh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 dreaden 1 saniyede ölmüş olamazsın diyerek bu işin imkansız olduğunu söyleyince 400 ham için ölmek 1 saniyeyi bile bulmayabilir diye örnek olsun diye söylemiştim. sonuçta dreaden ham barımın rakamlarını bilmiyor. kaldı ki 1k ham ile de 1 saniyede ölünebilir. sinirden bakmadım combat loglarına. akşam girdiğimde kontrol ederim, silinmemişlerdir muhtemelen. aynı anda 2-3 kişinin ateş etmesi yeter.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bh nin oyun acildigi ilk gun unlock seklinde olmasi ters olurdu, etrafta jedi yokkken unlock etmek icin ugrasmak ve sonunda bi odul olmamasi nedeniyle. ama bugun icin unlock cok gusel bir fikir ve o p profun degerini bi kart daha artirirdi. 1 ay icinde yine bisure onceki jedi savaslarinin olmasini bekliyorum, trial a giren cikan cok kisi duyuroum, yolda olanda cok var, hazir olunmali 2. donem savaslarina :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Sufi, 28 Eylül 2004 13:14 tarihinde demiş ki: dreaden ..... draedan ... :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Alpgiray, 28 Eylül 2004 12:59 tarihinde demiş ki: Yapmayin, zaten bu kadar vasifsiz bir meslek olan bh ye birde penalty ben jedi oldum herseyi bana yapin demekden oteye gitmez bu oyunda hakki verilmemis en onemli mesleklerden biri BH AKA Charda Strider Hakkı verilmemiş en önemli meslek olma özelliğini master scout requirement ı düşürünce kaybetti BH. Şimdi BH nin Commando yada diğer Hybridlerden hiçbir ayrıcalığı yok. Hehe zaten yakında herkes uzayda olacak bu tartışmalarda kapancak gerçi.Ama oyunun bu hale gelmesi tamamen SOE nin aptal politikası yüzünden ve ben kesinlikle birdaha SOE nin yaptığı oyunları oynamamaya niyetliyim. Ao nun FUNCOM una laf ederken daha kötüsünün çıkabileceğini ummuyordum cidden. Oyunda hiçbir content kalmadı sadece jedi-BH savaşı var, GCW ölü, pvp ölü.Adamlar masus işleri kızıştırmaya çalışıyor en azından JTL gelene kadar ama ondada çuvalladılar.Zaten jedi lar azaldıkça diğerleride daha kolay bırakır bu olayı.10-15 kişi aynı anda kafanıza ödül alırsa zaten oynayamazsınız. Bu arada ben hiç ölmedim, peşimden gelen abartı miktarda olmasa bile bisürü BH oldu ve teke tek hiç karşılaşmadım, hepsinin yanında 3-5 adam vardı.Madem BH-Jedi arası birşeybu diğer karakterleri olaya dahil etmek nekadar doğru acaba? BH nin yanına 10 tane hencman alması nekadar etik ve SW kaçıyor acaba.Beni oyundan soğutan BH ler olmadı gerçi, bu bitmeyen grind ve ben bunu yapana kadar arkadaşlarımın teker teker oyundan dökülmesi en önemli etken.Master saber,4214enhance 4004 heal olarak az grind yapmışda sayılmam yani (bunun dışında hiç durmadan 28 profdan fazla grind ide saymıyorum), benim istediğim hiç olmazsa eski sistemin gelmesi, 3-4 ölümden sonra skill box kaybetmek yada beklerseniz death count un azalması öldükten sonra grind yapmaktan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Oyunda bi buffbot un olmasi en azindan bi group un olup doc/dancer buff i alabilmek cok onemli. Dantooine den coronet e gitmekte cidden cok buyuk risk. Hadi MOP olsa bi nebze kacabilme sansin var daha ufak alan daha kalabalik cok yakinda genis bi su var vs. Onun disinda BH lerin 3-5 kisilik group larla high-lvl Jedi avlamaya gelmesine birsey demiyorum. Cunku Invest III u almis bi BH nin high-lvl Jedi i tekbasina zorlamasi oldurmesi imkansiz. Group la dolasmasi cok normal. Ha bu group 10 kisi olursa ozaman abarti olur. SOE aylarca BH e hicbirsey yapmadi resmen adamlari asaglar sekilde eklentiler yaptilar.Tam Jedi missionlari calisiyordu bi anda terminalleri kasitli olarak bozdular tef sistemide yoktu 1 ay boyunca Jedi lar cok rahat grind imkani buldular. Bu yuzden dolayi oyunu birakan bir suru BH oldu. Bh ye gelmesi gereken tek penalty max 1 hafta Jedi mission u alamamasi. Visibility suresi 3 haftadan 1 haftaya dusurulmeli ve Robe/Saber in visibility arttirmasi kaldirilmali. Ayrica aylarca grind yapmak yada grind in cok zor olmasi o profession a cok deger verilmesi herseyi haketmesi anlamina gelmez bana kalirsa. Aylarca bi profession da kalip onun herturlu sacmaliklarini goz ardi edip bi umutla kendine ozel revamp i beklemek sirf o prof i karizmasi icin sevdigi icin o prof kalmak herseyden daha ustundur. Buda Bounty Hunter profession udur. BH ye daha cok sey eklenmeli ve Terminaller ole bir duruma getirilmeliki 1Jedi in gorevi 1 kisi tarafindan sadece alinmali ve BH kendi seviyesindeki Jedi in gorevini almali. 1 BH nin gorevini aldigi Jedi la basa cikmasi oldurme sansinin olmasi gerekmeli. Gorevi tamamliyamazsada 1 hafta gibi bi sure gorev alamamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 eheh yapmayın yav bu kadar acımasız olmayın demeye calsıtıgım eger jedı klasına karsılık bı takım yaptırımlar uygulanıyosa bh grubunada bı takımyaptırımlar olmalı bunu solememdekı sebepte oldum 600k kaybettım falan deıl dedım ya uzmez benı gıder bı buff daha kasarım noolcak 36 mılyon kasmısım bı 600 dahamı kasamıcam bunu solemektekı maksadım. eger bı takım kıstlamalar ve uzucu seyler bı klasa getırılıyosa kı bunu sole acıklayabılırım bu oyundakı en zevklı sey jedı pvp sıdır keza jedı xp kaybetmemek ıcın ortaya hayatını koyacaktır. ıste bu sınırlamaların veya cezalandırmaların bı kısmıda bh ve onungrubuna gırenlerede gelmelıydı o zaman cok daha mukemmel olurdu yoksa o da para verıyo gıbı istedıgını olur gıbı bı polemıge gırmek gıbı bı nıyetım yok acıkcası keza bu fıkırden cıkacak ana sonuc sudur kı oyunu daha zevklı hale getırır yanı bh larda onun grubundakılerde kaybedeceklerını dusunup sonuna kadar tun umkanlarını kullanırdı demek ıstedım yoksa sufı ye solenecek seyı soledım uzuldum, bahtsızlık olmus ama dert etme 1 buff ve 10dk kasarak alırsın. dıe uzuntusu olan bırıne saldırmak bana yakısmaz. ha evet ben buffım olmadan ne sehırden cıkarın ne evımden gereklı tum ekıpmanımı donanor ole boy gosterırım. dorusunuz. burada benım konusmaya calıstıgım sey gayet basıt. oyunda bole bısı olsaydı bence daha keyıflı olurdu. evet onune gelen bh oluyo cunku bı suru padawan initate var ve sırf kendı bh olana kadar onu kesmeye calısacak maymunlardan bahsetmek ıstemıstım. suan bıle bh , grubu ve jedı arasındakı cekısme cok keyıflı keza jedı pvp ıcın adam aramak zorunda deıl onlar ayagına gelıyo. neyse babalar ses tonlarının yukselmeye basladıgı bı ortamda musadenızı ıster sufıye bı kez daha gecmıs olsun der. ortamdan cekılırım. :P[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bıde daeth demıs onunda fıkırlerıne katılıyorum benım maymun bh lardan kastımı sanırım anlamısınızdır. mesala yukarılarda bı yerdede soledıgım gıbı mbh guıldınden gelen bh ları severım hem rpsını yapar hemde adam gıbı bh tır cogu tek basına sadece bh olarak ole ıvır zıvır prof almadan knıght zorlar , bu adamlar gıbı deth ın dedıgı gıbı aylarca bh olupda o sekılde oynayan adam bu ısı yapmaz zaten, gerı kalan maymunlar var dıe soledım ıste bı zamanlar corellıa da saber acıp droıd koyup ortaya grubuyla adam kesen jedıler vardı hepsı ıgrenctıler soe yaptıgı degısıklıklerle jedılerı hakkaten ortamdan uzaklastırdı ve de cok ıyı yaptı. son kararlarda ne kadar sert olsada sonuna kadar destekleyenlerdenım. xp lossların can yakması bence cok ıyı oldu. ıste dıorum kı artık bh proofundanda bole abuk sabuk elemanlar sılınmelı ıste o zaman cıddı , konulu ve cok zevklı dusman 2 klas cıkar ortaya. heh susmadım yıne . neyse tekrar kacarım.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Vay be - daha birakali 3 ay oldu... Yazilanlari anlamakta çok güçlük çektim. Kisaltmalar, power'lar... noolmus bu oyun? cedayca ögrenmek lazimmis biraz birakmadan. Not: kizdirmayin sufi'mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ulan sad bu yazilara ayridigin zamani grind a ayirsaydin suan JK olmustun akiyodun alemlerden alemlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Aptal olma tef alip ortalarda dolasma sende. Boru degil bosuna almiyosun O TEF i . Bi ise yarasin diye aliyosun. Yok ole bedavadan stormtropper lara yada tam tersi rebel npc lere dalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Anlayamadığım iki komik olay da, madem bende güç var; o zaman avlanırken neden peşimden gelen BH'ı göremiyorum. NS'lara dalarken arada BH çaktırmadan çatır çatır indiriyorsa, ekranda kırmızı bir daire olarak görünüyorsa, elimde saber yokken normal weaponum ile geldiğinde bir uyarı alamıyorsam (5 moba dalarken combat ekranını kim okuyor?), o zaman bu saçmalık.[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim gozum devamli radar da, rancorlara dalarken ve combat ekranina bakiyorum bi player ismi gorcekmiyim diye ayrica block lamalardan da anlasilabilir birinin daldigi. bh nin bi anda saldirmasi da zevkli ayrica.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Anlamadiginiz bi cok ve komik gelen olay olabilir ama anlamaniz gereken sanirim bunun bi oyun oldugudur. Vader eliyle laser e karsi koyabilen bi sahsiyet ona bakarsan bizde yapalim onu. Zaten suan Jedi diye adlandiracaginiz kisi yok bile diyebilirim oyunda. Pdawan lar ise hic Jedi degil daha. Buda komik gelsin eglenin biraz "niye karsimizdakinin silahini cekip alamiyoruz" Oldu tum ozellikleri Jedi lara versinler bu iste olmedikten zorlanmadiktan sonra ne zevk aliyorsunuz zaten anlamiyorum. Hersey bende olsun herseyin en iyisi en guclu ben olayim triplerinde cogu kisi. Bole istiyorsaniz Single Player oyunlari tercih edin. [Bu mesaj Dethatt tarafından 29 Eylül 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Kesinlikle SOE artik yeni Jedi istemiyor. Revamp 10'dan sonra yeni Jedi cikabilmek icin ya Guildinizde cok sIkI PvP'ciler olacak ve onlar siz calisisrken cevrenizi kollayacak, ya da yuksek rank'li bir kac Jedi olacak anlarla birlikte gezeceksiniz devamli. Padawan oldum. Iki tane Novice aldim healar, ve LS sonra bir hafta kadar girmedim. Dun gece girdim. LS'i bir 10-15 saniye kullandim. Sonra normal armorlarimi giyip SW calismaya basladim. Bir Janta larire dalmisken birden o lanet Geo Pistol atis sesisini duydum. cok surmedi. 50000Jxp. Dathomire NS'e gittim. Stalker buldurm bir yerde. 4 tanesinin arasinda Area Hit3 yapiyorum. Ana H ve A hizli dusmeye basladi birden. Dedim armor mu gidiyor acaba. Radarda zaten her yer kirmizi. Demeye kalmdan DB. Adam carbine ile spray Shoot atmis. 50000Jxp. O sinirle yanlislikla Clone center secimi (yanimda reze vardi cunku) 18000JXP Dathomir Outpost. Clone olduktan sonra gemi bekliyorum. Buff yok. Ayagimin dibinde bir mse droid belirdi. Ne oluyor demeye kalmadan gummmmm... ve ardindan yine ayni BH bi daha indirdi. Bi daha DB'ledi ama allahtan terminalden tekrar almamis. Sadece PvP Rank dustu. sonuc -126.000JxP (daha once bir kezde NS spealwearlar oldurmustu) ben daha LS ile bir hurton'i 2-3 dakika da olduren bir Jedi Padawan'im. Elimde saber gezsem ne olur gezmesem ne olur. Armorsuz zaten hemen indiriyorlar. Bu durumda cevremde basta dedigim SIkI PvP'ciler yoksa, Jedi'lar yoksa. Soyler misiniz bu karakter nasil Jedi olacak. Yeni Jedi Padawan olmus bir adamin elinde o LS sadece süs. SOE ozellikle su 3 hafta olayini getirmekle artik diyorki bundan sonra Jedi olmayi dusunmeyin. Oyle server resetlenir her sey refresh olur diyenlerde haricten gazel okuyor. ikinci oldurulusum resetten sonra idi ve LS kullanmisligim yoktu. -126k JXp'yi temizlemek icin benim en az 210 Hurton oldurmem lazim. Bu da 7 saat civarinda saber kullanimi demektir. Gorev al git gel 1 gun. 1 Gun yakalanmadan bu isi yapmam, 2-3 gunde bir kutu doldurmak icin kasmam lazim. Sozum jedi agacinda ilerlemis olanlar icin degil. Ama revamp 10'dan sonra Jedi olmak mi... SOE unutun bunu diyor.... Aptal hic bir korumasi olmayan bir Robe, 4-5 saniyede vurus yapabildigin bir LS ve alinmasi gereken onca puan, cevrende de onca BH. Daha Novice LS alana kadar yakalanmak da varmis. Allahtan ben iki tane novice alabilmisim yani Bu konuda cok dertliyim oturrp yeni acilan slot ile ahci olup oynamak var oyunu.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar