Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 beyler durun düşünüom ciddi ciddi böle işlerde iyiyimdir en son naptım HAH!! Kav silahı yaptım Flame Thower yani Önce küçük tüp şeklinde bişi bulunur bu tüp kapağına metal kapak kaynaklanmış büyük boyda bi cezve olabilir:) (en babası dır o, ama biz lego tüpleri ile yapmışdık :) sonra erimişdi... sıcakdan değil benzinin çözücü özelliğinden:) ) Sonra kaynaklanan kapağına bir delik açılır oraya basit bir plastik hortumu ile(satarlar nalburlarda ince hortum ama hani tuvalet hortumları varya kıvır kıvır ondan olsun metal hani yada bakır boru) oraya hortum dibide deyecek şekilde(tıkamıcak) delikden sarkıtılır sonra deliğe hortum kaynaklattırılır sonra cezveye benzin doldurmaya yarıcak şekilde basit bir vana takılır (oradanda benzin doldurulucak) ve kapakda kalan 3 bir yere küçük bir hortum daha takılır bu plastik bir hortum olucakdır (buradan hava basıcaz) hava basmak için bisiklet pompası olabilir yada tansiyon aletlerinin pompası gibi bişi olmazsa ağızla üflersiniz:) ciğeriniz mahvolur ama uehe gaydaya çevirmeden devam edelerim işimize pompayıda 3 deliğe bağladıkdan sonra dibe deyen metal borunun ucuna benzinlde erimicek şekilde bir hortum takılır bu zor kısım işte:D ehehe bunuda motorla ilgili heryerde bulabilirsiniz sanıyorum motor tamir eden yerlerde benzin hortumu ince bişi deseniz bulursunuz sanırım sonra buda metal borunun çıkışına takılır e borunun diğer ucuna da ince uzun (ince derken ortasında 3mm lik delik bulunan bir boru diyom) bir boru takılır olmazsa kalınca bi boru takılır ucuda bir şekilde küçültülür en ucada metal bir telle mendil bağlanır çıkış hortumuna vana takılması lazım bu arada Mendil yakılır ve pompalanır sonra çıkış hortumunun vanası aniden açılır hortumun ucundan fışkıran benzin mendille alev alır ve HARRRRRRRRRRR! ANAAM YANDIM YANDIM ALLAAAHA BİRAZ TEHLİKELİDİR SÖLİİM DENEMEYİN BEN SADECE ANLATTIM![hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ee amonyak bombası nası?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Chemical, 22 May 2003 20:52 tarihinde demiş ki: beyler durun düşünüom ciddi ciddi böle işlerde iyiyimdir en son naptım HAH!! Kav silahı yaptım Flame Thower yani Önce küçük tüp şeklinde bişi bulunur bu tüp kapağına metal kapak kaynaklanmış büyük boyda bi cezve olabilir:) (en babası dır o, ama biz lego tüpleri ile yapmışdık :) sonra erimişdi... sıcakdan değil benzinin çözücü özelliğinden:) ) Sonra kaynaklanan kapağına bir delik açılır oraya basit bir plastik hortumu ile(satarlar nalburlarda ince hortum ama hani tuvalet hortumları varya kıvır kıvır ondan olsun metal hani yada bakır boru) oraya hortum dibide deyecek şekilde(tıkamıcak) delikden sarkıtılır sonra deliğe hortum kaynaklattırılır sonra cezveye benzin doldurmaya yarıcak şekilde basit bir vana takılır (oradanda benzin doldurulucak) ve kapakda kalan 3 bir yere küçük bir hortum daha takılır bu plastik bir hortum olucakdır (buradan hava basıcaz) hava basmak için bisiklet pompası olabilir yada tansiyon aletlerinin pompası gibi bişi olmazsa ağızla üflersiniz:) ciğeriniz mahvolur ama uehe gaydaya çevirmeden devam edelerim işimize pompayıda 3 deliğe bağladıkdan sonra dibe deyen metal borunun ucuna benzinlde erimicek şekilde bir hortum takılır bu zor kısım işte:D ehehe bunuda motorla ilgili heryerde bulabilirsiniz sanıyorum motor tamir eden yerlerde benzin hortumu ince bişi deseniz bulursunuz sanırım sonra buda metal borunun çıkışına takılır e borunun diğer ucuna da ince uzun (ince derken ortasında 3mm lik delik bulunan bir boru diyom) bir boru takılır olmazsa kalınca bi boru takılır ucuda bir şekilde küçültülür en ucada metal bir telle mendil bağlanır çıkış hortumuna vana takılması lazım bu arada Mendil yakılır ve pompalanır sonra çıkış hortumunun vanası aniden açılır hortumun ucundan fışkıran benzin mendille alev alır ve HARRRRRRRRRRR! ANAAM YANDIM YANDIM ALLAAAHA BİRAZ TEHLİKELİDİR SÖLİİM DENEMEYİN BEN SADECE ANLATTIM![hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Sakiin ol lam aehuaeh
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 off 2 kere tikladik ya :D [Bu mesaj slayerrr tarafından 22 May 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sen kendin bombasın anam[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Chemical, 22 May 2003 20:52 tarihinde demiş ki: beyler durun düşünüom ciddi ciddi böle işlerde iyiyimdir en son naptım HAH!! Kav silahı yaptım Flame Thower yani Önce küçük tüp şeklinde bişi bulunur bu tüp kapağına metal kapak kaynaklanmış büyük boyda bi cezve olabilir:) (en babası dır o, ama biz lego tüpleri ile yapmışdık :) sonra erimişdi... sıcakdan değil benzinin çözücü özelliğinden:) ) Sonra kaynaklanan kapağına bir delik açılır oraya basit bir plastik hortumu ile(satarlar nalburlarda ince hortum ama hani tuvalet hortumları varya kıvır kıvır ondan olsun metal hani yada bakır boru) oraya hortum dibide deyecek şekilde(tıkamıcak) delikden sarkıtılır sonra deliğe hortum kaynaklattırılır sonra cezveye benzin doldurmaya yarıcak şekilde basit bir vana takılır (oradanda benzin doldurulucak) ve kapakda kalan 3 bir yere küçük bir hortum daha takılır bu plastik bir hortum olucakdır (buradan hava basıcaz) hava basmak için bisiklet pompası olabilir yada tansiyon aletlerinin pompası gibi bişi olmazsa ağızla üflersiniz:) ciğeriniz mahvolur ama uehe gaydaya çevirmeden devam edelerim işimize pompayıda 3 deliğe bağladıkdan sonra dibe deyen metal borunun ucuna benzinlde erimicek şekilde bir hortum takılır bu zor kısım işte:D ehehe bunuda motorla ilgili heryerde bulabilirsiniz sanıyorum motor tamir eden yerlerde benzin hortumu ince bişi deseniz bulursunuz sanırım sonra buda metal borunun çıkışına takılır e borunun diğer ucuna da ince uzun (ince derken ortasında 3mm lik delik bulunan bir boru diyom) bir boru takılır olmazsa kalınca bi boru takılır ucuda bir şekilde küçültülür en ucada metal bir telle mendil bağlanır çıkış hortumuna vana takılması lazım bu arada Mendil yakılır ve pompalanır sonra çıkış hortumunun vanası aniden açılır hortumun ucundan fışkıran benzin mendille alev alır ve HARRRRRRRRRRR! ANAAM YANDIM YANDIM ALLAAAHA BİRAZ TEHLİKELİDİR SÖLİİM DENEMEYİN BEN SADECE ANLATTIM![hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] heh yaratıcı kişilik :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ben bomba olabilirim esasi 60 kiloluk bi ses bombasi ALELEEE! ALEE LEEIOOOOO EIIK EIIIIK EIIIK NAANII Lan CHEMİCAL YETER BE SUS! ALELELEEE[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 [hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 biliyorum çok komik çiziyom:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Chemical, 22 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: biliyorum çok komik çiziyom:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] nesin sen olm :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Something?[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 A-bombası yapmak için biraz zenginleştirilmiş uranyuma ihtiyacın var.U_-236'ydı galiba.Bunu Ukrayna yada eski sovyet ülkelerinden sağlaya bilirsin..Sonra biraz patlayıcıya ihtiyacın var 4 kilo plastik patlayıcı yeter bu çekirdeği (uranyumu) tepkimeye sokmak için..Şimdi öyle bir mekanizma yapacanki plastik patlayıcı patladığında patlamada oluşan enerjiyi uranyumun her tarafına eşit olarak iletmeli.Eğer eşit olarak dağılmassa reaksiyon oluşmaz ve bomba patlamaz_-_patlarda oda plastik patlayıcı patlar_-_lol
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 spectator..o pinpon topuyla yapılan bombayı bende duydum ama su sekilde...bir veya bir kac kutu kibrit alıyoruz.kibritlerin uçlarını (yanan kısımlarını) krıyoruz bı avuç dolusu olana kadar..pinpon topuna o ucların girebilce kdr ufak bi delik acıyoruz ve kibritleri icine dolduruyoruz(biraz sıkışık olsun ama abartmayın elinizde patlasın istemem:))sonra yeterince uzakdaki bi duvara hızlıca fırlatın.hatta yakındakine fırlatın..yakından bakınca flash etkisi yapıo diye duymustum:d:d
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bi tane daha var ama bu bombaları anlatan bi site vardı konuyu silmisler sanırım eger bilen varsa yazsın pls..bakın sisenin yarısına kadar portakal suyu dolduruyoruz..sonra ustune carsaf gibi pamuk seriyoruz inceden:)pamuğun ustunede potasyum nitrat ekledikden sonra sisenin kapağını deliyoruz..icine kolonya yada alkole batırılmıs ipi sokuyoruz..ama ip baya bi uzun olsun 6 7 metre :dsonra ipi yakıp beygir gibi kosmaya baslıyoruz..sakın merak edip arkanıza donup bakmayın..kacın patlayınca ses gelir..:d adam fotograf cekmis bir arabayı 5 metre havaya kaldırabilcek gucte reaksiyona giriyo..
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Frederick Forsyth'in 4. Protokol diye bir kitabı var.Kitapta ev koşullarında nasıl nükleer bomba hazırlayabileceğin tutorial şeklince 8-9 sayfa yazılmıştı. İsteyene fotokopisini gönderebilirim. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 13:47 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bu zenginleştirilmiş uranyum almak yerine normal uranium alıp evde zenginleştirebilir miyiz acaba ? Fiyatlar acayip farkediyor
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Hayır , astarı yüzünden pahalıya gelir. (Kesinlikle olmaz demeyeceğim ama Marie Curie'nin nasıl öldüğünü unutmayın) İdeal bir yöntem olsa İran merdivenaltı üretirdi zenginleştirilmiş uranyumu. Zaten 1992den beri Rusyadan zengileştirilmiş uranyum çalan çalana. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 14:12 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
bukac4 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 iran santrifüj ile zenginleştiriyor. avusturalyadan tonlarca uranyum almıştı. zaten işin en baba kısmı zenginleştirmek. tabi düzenekler de kasıntı. ayrıca tübitağın sitesinde kralından bir kaynak var. hem de iranı anlatıyo pdf bişeydi. üşenmedim okudum arayana yol gösterdim. amin
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kardeş atom bombası mı hidrojen bombası mı lazım? Hidrojen bombası için extradan Plütonyum lazım oluyor , o daha pahalı aklında kalsın.
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Şu son cümleyi sanki araba modifiye ediyormuşçasına söledin ya, helal olsun. :D
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Tutorialda istek olarak açsan daha iyi ayardım alabilirsin=P
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dün oda arkadaşımın elinde bisey var cekicle vuruyor.ne yapiyorsun dedim atomu parcaliyormus :/
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Abi buldum buldum. Karnıbaharla yapılıyomuş... http://www.photoshopmagazin.com/sources/sourceDetail.asp?ID=45&sourceID=1050
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 "siz bana plütonyumu getirin ben size bombayı yaparım" dr emmet brown
Öne çıkan mesajlar