Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 AUTISM STRONG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu cocuk niye yan yürüyo abi sağa yatık şekilde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 saçlarını bizim bakanlar gibi bi taraftan bi tarafa yatırmış kellikler gözükmesin diye. öyle dimi yoksa ben mi yanlış gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 leenock yensin istiyorum çünkü su naniwa bebesinin hakkından gelebilir mi cok meraktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 lenok yensinde finale yakısır maçlar izleyelim..Drg yi çözmüş eleman baksana feci tokatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 stream gitti bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 youtubedakinden izleyin abi bende seri baslarken gitti gelmedi bidaha mlg logosu yanıp sonup duruyodu bufferliyo gibi ama gelmiyodu goruntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 f5 abandım 5. seferde falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.youtube.com/user/MajorLeagueGaming#p/l gidenler şurdan izlesin işte beyler 3. kez yazıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gitmiyor, reklam girince kesiyorlar bitince yeniden açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 drg hızlı bitiriyim derdindeydi çocuktaki prolugu gordu.tabi çevirip bi tarafına koydu cocuk adusfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 drg alcak bu eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 onun yerine eline aldı :) çocuk feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 2-4 biter bu Naniwa vs Lenok izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 çocuk ekstra bir oyun oynamadı abi naniwa nasıl koyduysa kendine gelemedi drg. Çok kötü bir oyun çıkardı 2. el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mighty_THoR said: onun yerine eline aldı :) çocuk feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 leenock ne biçim oynuyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bir anda bu turnuvada en merak ettiğim eşleşme "DongRaeGu vs Leenock" arasında geçen ilk 2 maç oluverdi. Eleman orda nasıl 2-0 yenilmiş ya, hayvan gibi oynuyor izlediğim her maçta. Dün bütün maçlarıda seyrettim nasıl kaçırmışım o maçları anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 drg bitti ya mental olarak heralde toparlayamaz.naniwa bu cocugu üzücek gibime geliyo ama.yinede 25k$ cok iyi para 16 yasinda cocuk.ilerde daha ne paralar turnuvalar kazanır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 of iyi tokatladı da maçlar bayık aga.2. expin saturate oldugunu göremedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 baneling gidip microsu azıcık iyi oynarsa bu macı alır işte.rampa yok bi bok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 inanılmaz kaliteli final olcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 AMA BEN SÖYLEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Veled ciksin da finale bi gorsun nani'nin tokadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar