Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 arkadaslar yeni laptop aldik. mikrofonunda bi gariplik var skype uzerinden konsurken laptop a ufak bi dokunusu bile algiliyor mikrofon, baya gurultu cikiyor. yardim edin lutfen yemin ediyorum 1 haftadir bisi yemedim sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sesini kıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hic bisi duyulmuyor bu sefer, konusma sesiyle ayni yukseklikte geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 microphone boost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 arkadasda da aynı durum vardı cözdü cözmeden önce armaddon oynamakyı yasaklıcaktım yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 microphone boost denmiş. onu kapat. o zaman da ses gelmiyo diyosan mikrofon al abi zaten laptop mikrofonu kullanılırmı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 boost diil de, monitoring de olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 nerde ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bi microphonelu kulaklık alıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar