Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk D-Smart ve Türevleri

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Yanlış yere açtıysam konuyu kusura bakmayın.Konumuza gelecek olursak HD yayın hizmeti ve belgesel kanallarındaki zenginlik gibi benim için 2 önemli noktayı kaliteli ve en uygun fiyata alabileceğim ortam hangisi.Digtürk,D-Smart ve/veya başka bu tarz hizmet alabileceğim benim bilmediğim kurumlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Spor yayınları öncelik teşkil etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

O ikisine alternatif olarak kablolu tvnin teledünya'sı var. Hepsini ara ara kullandım. Sürekli belgesel izleyen biri değilim ama gözüme çarptığı kadarıyla söyliyim. Doğa belgeselleri falan olarak teledünya ve dsmart daha iyiydi sanırım. Digitürk'te nat geo ve discovery'e ek olarak işte tarih - teknoloji ve değişik türden belgesel kanalları vardı.

Makine olarak xlaidehlevar'ın dediği gibi dsmart'ın makinesi cinayete teşvik ediyo kesinlikle :) adamların bize makineyi alırken söylediği bütün özellikler istisnasız patlıyodu ara ara. Digitürk'ün makinesinden kalite akıyo zaten, teledünya'nın makinesi de basit ama hiç bozulmayan tipte, işini görüyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında cihazların sürekli yeni modellerini çıkarıyolar. belki yenileri düzelmiştir. ben en son geçen sene kullandım. Onda da yaşadığım sorunlar şunlardı.

En başta bana digitürk kartını da kullanıp, ikisini aynı anda izleyebiliceemi söylediler. o olay adam ilk gelip taktığında ağır aksak çalıştı, ondan sonra her gün sorun yaşamaya başladım. Her aradığımda yakın zamanda düzelticeklerini söylediler ama hiç düzelmedi.

Sonra normal kanaldan hd kanala geçerken garip takılmalar oluyodu, makineyi yeniden başlatmak falan gerekiyodu.

Son yaşadığımız sorun da zaten, iptal etmemize rağmen 3-4 ay boyunca bizden parasını almaya çalıştılar. Hatta normalde hd ve paralı kanallar dışında ücretsiz izleyebilmen gerekiyoken o yayını da kestiler.

Zaten uefa maçları için almıştık sadece, onlara mecbur kalmadığım sürece almam dsmart.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...