Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski tip çitos çıkmış oleee :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taa 10 sene önce yediğim çitos çeşidi yeniden cıkmıs :)

eskisiyle aynı olmasa bile sonradan gelen ve ucuz yağ'dan başka bişi olmayan çitoslardan 1000kat daha güzel

müjdeler olsun :D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret

Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 06 Ekim 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pakosu özlüyorum ben bitek yaw:)

reklamı vardıya hani
-pakos?
-si
-pakos?
-si[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 06 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
pakosu özlüyorum ben bitek yaw:)

reklamı vardıya hani
-pakos?
-si
-pakos?
-si

patos la pekos :D bide "umm vaaavv bila bile" diye bir ses çıkarıyorlardu kopuyordum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
En güzeli valla Çitosun bi türü Patates Şeklinde uzun Uzun Soğanlı Gibiydi Böle ÇoK Güzeldi Ayyy Ismi gelmedi aklıma C-ç ile başlıyordu ya ...
Çitos Değil ama :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
ahah Bizim burda Satılıyordu Geçenlerde Böle top top Çok güzeldi ya ..
Ya eski şeyler daha güzel...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Mesaj tarihi:
çerezos!
(o uzun olan)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
gecenin bi saati telefonla aramandan iyidir =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
arkadaşlar izmir'de tombi satılan bakkaç çakkal bilen warsa yeri konusunda beni bilgilendirebilir mi ecaba:D..Gece gece yaptınız cips muabbetini kriz geldi işte hadi bakalım..[signature][hline]BurN BabY BurN!
Mesaj tarihi:
Angelinfire Ben izmirliyim ..
Çiğli Kipada vardı ... En Son Almıştım 5 paket ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Mesaj tarihi:
Yaa eskiden (ben İlkokula gidiyordum galiba) Tombi Çikolatalı vardı. Acayip severdim onu. Sonra onların için arabalar çıkardı ufak plastik. Ahh ahh. Bu arada Cheetos'Un üzerinde umarım eski CHester resmi vardır. Hani daha hoş olan :P[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Mesaj tarihi:
ahah ıcınden nınja kaplumbaglar cıkardı Tombinin hastasıydım. Sora en cok Çitos severdim.

Haa bide kucuklugumun unutulmaz kolası Dino Cola ile cok guzel giderdi...[signature][hline] The Truth is out There

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 07 Ekim 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Solufain, 07 Ekim 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
. Bu arada Cheetos'Un üzerinde umarım eski CHester resmi vardır. Hani daha hoş olan :P

malesef..

yu gi oh mudur nedirt onun resmi var içindende metal taso cıkıyo :D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret

Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Mesaj tarihi:
Öle tabiki Ama Çerezos Daha Güzel .. :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;

[Bu mesaj RaVena tarafından 07 Ekim 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tombi 4ever![signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Ya canı çıksın inanılmaz zararlı şeyler, aşırı doğmuş yağlar falan. Ama doritos tan yine de vazgeçemiyorum. Hele yoğurtlu of of[signature][hline]Let's sing the Bards song
  • Yeni Oluştur...