Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 taa 10 sene önce yediğim çitos çeşidi yeniden cıkmıs :) eskisiyle aynı olmasa bile sonradan gelen ve ucuz yağ'dan başka bişi olmayan çitoslardan 1000kat daha güzel müjdeler olsun :D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. [Bu mesaj chrisvassel tarafından 06 Ekim 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 pakosu özlüyorum ben bitek yaw:) reklamı vardıya hani -pakos? -si -pakos? -si[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: -Mix-, 06 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: pakosu özlüyorum ben bitek yaw:) reklamı vardıya hani -pakos? -si -pakos? -si patos la pekos :D bide "umm vaaavv bila bile" diye bir ses çıkarıyorlardu kopuyordum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 En güzeli valla Çitosun bi türü Patates Şeklinde uzun Uzun Soğanlı Gibiydi Böle ÇoK Güzeldi Ayyy Ismi gelmedi aklıma C-ç ile başlıyordu ya ... Çitos Değil ama :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ben TOMBİ'yi çok özledim..Aah ah, hele o yeşil paketteki fıstıklısı yok muydu...Gelmez bi da öölesi...[signature][hline]BurN BabY BurN!
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ahah Bizim burda Satılıyordu Geçenlerde Böle top top Çok güzeldi ya .. Ya eski şeyler daha güzel...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 çerezos! (o uzun olan)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Saol valla KRemini reklamı gibi oldu ama .. :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 gecenin bi saati telefonla aramandan iyidir =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 arkadaşlar izmir'de tombi satılan bakkaç çakkal bilen warsa yeri konusunda beni bilgilendirebilir mi ecaba:D..Gece gece yaptınız cips muabbetini kriz geldi işte hadi bakalım..[signature][hline]BurN BabY BurN!
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Angelinfire Ben izmirliyim .. Çiğli Kipada vardı ... En Son Almıştım 5 paket ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 tüü uzakmış yaf...Ama değer walla..Saolasın:)[signature][hline]BurN BabY BurN!
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 patsito vardı :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oley gidip alim de yiyem bari =) daha dogrusu yarın alim gece gece nobetci bakkal arayamam =)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Yaa eskiden (ben İlkokula gidiyordum galiba) Tombi Çikolatalı vardı. Acayip severdim onu. Sonra onların için arabalar çıkardı ufak plastik. Ahh ahh. Bu arada Cheetos'Un üzerinde umarım eski CHester resmi vardır. Hani daha hoş olan :P[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ahah ıcınden nınja kaplumbaglar cıkardı Tombinin hastasıydım. Sora en cok Çitos severdim. Haa bide kucuklugumun unutulmaz kolası Dino Cola ile cok guzel giderdi...[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 07 Ekim 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 şahsen ben bugun 10 tane felan stoklamyı düşünüyorum :D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Solufain, 07 Ekim 2004 00:23 tarihinde demiş ki: . Bu arada Cheetos'Un üzerinde umarım eski CHester resmi vardır. Hani daha hoş olan :P malesef.. yu gi oh mudur nedirt onun resmi var içindende metal taso cıkıyo :D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Öle tabiki Ama Çerezos Daha Güzel .. :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 07 Ekim 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir]
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tombi 4ever![signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Thestral Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 O Yu gi o nun çizgi filmi çok hoştu. Bir kaç defa izledim sonra koptum olaydam :([signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ya canı çıksın inanılmaz zararlı şeyler, aşırı doğmuş yağlar falan. Ama doritos tan yine de vazgeçemiyorum. Hele yoğurtlu of of[signature][hline]Let's sing the Bards song
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çitos çerezzos tombiii! şimdi vitaminliiii! Bu da kafama kazınan reklam cingıllarından:)[signature][hline]Allah kahr bela..
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çitooooooooos oley be çitos reloaded. abi direk alıyorum yarın paket paket hatta mümkünse koli koli ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Öne çıkan mesajlar