EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Öldünüz mü daha vurayım mı yeter bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 arda bunu yapsın öyle tartışalım :P http://www.youtube.com/watch?v=JztRKNM-zgA&feature=feedrec_grec_index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 EricCantona said: Öldünüz mü daha vurayım mı yeter bence? Yalnız quaresma bi bok yapmadan sarı görse o tepkiler de tam tersi olurdu.Herkes yazmış emeğine yazıktı adamın diye.Ondan ardaya kızıyo millet bi pipi yemeden üstüne kart gördü herif sdf.Yürü be q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Benim asıl merak ettiğim Quaresma'ya bok atmak için mi ARdayla kıyaslıyo yoksa Arda'yı yüceltmek için mi? Adamın sahada yaptıklarına bakmadan kıyaslayınca yüzeysel oluyo tabi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben kıyaslamıyorum, Quaresma yapınca dibiniz düşüyordu, Arda yapınca da itin bi tarafına sokmayın diyorum. Ha ama tabi şurda hala cevap verebilmeniz için dansöz gibi kıvırıp konuyu başka tarafa çekmek lazım siz de haklısınız. Ben kimseyi yüceltmeye de yermeye de çalışmıyorum, ama 2008'de Türkiye yarı final oynarken inanılmaz katkı veren,kimilerine göre takımın en iyisi olan; şu eleme maçlarında takıma en çok katkı veren ve puan kazandıran adamı asmadan önce azıcık düşünün diyorum. -GALİBİYETLERDE BAŞROL OYNADI- Milli futbolcu, Kazakistan deplasmanında 3-0 galip gelinen maçın ilk golünü kaydederken, İstanbul'daki Belçika maçında skor 2-2'yken, 78. dakikada attığı golle ay-yıldızlı ekibi 3-2 galibiyete taşıdı. Yine İstanbul'daki 2-0'lık Avusturya galibiyetinde gol perdesini açan isim olan Arda, deplasmanda Belçika ile 1-1 berabere kalınan maçta ise Burak Yılmaz'ın golüne müthiş bir asist yaptı ve grup ikinciliği açsından çok büyük önem taşıyan müsabakada beraberlikte büyük rol oynadı. Arda son olarak da dünkü Kazakistan maçında umutların bittiği anda 90 6. dakikadaki golüyle ay-yıldızlı ekibi 2-1'lik galibiyete taşıdı. -OYNAMADIĞI MAÇLAR KAYBEDİLDİ- Türk Milli Takımı, Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Almanya (3-0) ve Azerbaycan (1-0) maçlarını ise yitirdi. Türkiye, Arda'dan yoksun maçlarında gol yollarında suskun kalırken, Arda'nın forma giydiği müsabakalarda ise gol açısından etkili oldu. Gazete haberi şu kopyaladığım şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar