Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Rövanş: Hırvatistan - Türkiye @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ben kıyaslamıyorum, Quaresma yapınca dibiniz düşüyordu, Arda yapınca da itin bi tarafına sokmayın diyorum.

Ha ama tabi şurda hala cevap verebilmeniz için dansöz gibi kıvırıp konuyu başka tarafa çekmek lazım siz de haklısınız.

Ben kimseyi yüceltmeye de yermeye de çalışmıyorum, ama 2008'de Türkiye yarı final oynarken inanılmaz katkı veren,kimilerine göre takımın en iyisi olan; şu eleme maçlarında takıma en çok katkı veren ve puan kazandıran adamı asmadan önce azıcık düşünün diyorum.

-GALİBİYETLERDE BAŞROL OYNADI-

Milli futbolcu, Kazakistan deplasmanında 3-0 galip gelinen maçın ilk golünü kaydederken, İstanbul'daki Belçika maçında skor 2-2'yken, 78. dakikada attığı golle ay-yıldızlı ekibi 3-2 galibiyete taşıdı.

Yine İstanbul'daki 2-0'lık Avusturya galibiyetinde gol perdesini açan isim olan Arda, deplasmanda Belçika ile 1-1 berabere kalınan maçta ise Burak Yılmaz'ın golüne müthiş bir asist yaptı ve grup ikinciliği açsından çok büyük önem taşıyan müsabakada beraberlikte büyük rol oynadı.

Arda son olarak da dünkü Kazakistan maçında umutların bittiği anda 90 6. dakikadaki golüyle ay-yıldızlı ekibi 2-1'lik galibiyete taşıdı.

-OYNAMADIĞI MAÇLAR KAYBEDİLDİ-

Türk Milli Takımı, Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Almanya (3-0) ve Azerbaycan (1-0) maçlarını ise yitirdi.

Türkiye, Arda'dan yoksun maçlarında gol yollarında suskun kalırken, Arda'nın forma giydiği müsabakalarda ise gol açısından etkili oldu.

Gazete haberi şu kopyaladığım şey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...