Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Selam, Donanım yazılımdan banlanmışım da ondan buraya açıyorum, dün akşam birden mouse u bağlı olduğu usb bozuluverdi. Bilinmeyen aygıt diyor onun yerine. Port çalışıyor sanırım, çünkü modemi takınca elektrik gidiyor alete. kaldırıp tanıtmayı denedim, restart attım; bütün gece kapalı kaldı hala çalışmıyor meret. Alet LG r590 Windows xp help!
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 elektrik gitmesiyle adam gibi çalışması farklı şeylerdir, usb portları çok dandiriktir patlar gider :P
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hmm, patlamışmıdır? nasıl anlarım? nese çoklayıcı alıcam herhalde :s
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 advanced power options altında usb settings var. o ayarlarla ilgili bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. değiştirip restart falan at, biraz daha araştır bu konuyu nette. cevap bulursun umarım. bol şans.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ben atayım topiği oraya cevap ordan gelir nasılsa.
Öne çıkan mesajlar