Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Selam, Donanım yazılımdan banlanmışım da ondan buraya açıyorum, dün akşam birden mouse u bağlı olduğu usb bozuluverdi. Bilinmeyen aygıt diyor onun yerine. Port çalışıyor sanırım, çünkü modemi takınca elektrik gidiyor alete. kaldırıp tanıtmayı denedim, restart attım; bütün gece kapalı kaldı hala çalışmıyor meret. Alet LG r590 Windows xp help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 elektrik gitmesiyle adam gibi çalışması farklı şeylerdir, usb portları çok dandiriktir patlar gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hmm, patlamışmıdır? nasıl anlarım? nese çoklayıcı alıcam herhalde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 advanced power options altında usb settings var. o ayarlarla ilgili bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. değiştirip restart falan at, biraz daha araştır bu konuyu nette. cevap bulursun umarım. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ben atayım topiği oraya cevap ordan gelir nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar