Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World's biggest Android tablet (65-inch)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
di said:

"Alti ustu dokunmatik TV" diyenler, herhangi bir dokunmatik televizyonu tabletlerine bagladiklari anda -ki nasil baglayabileceginiz bile muallakta- TV'nin touchscreen'inin tablet tarafindan taninacagini bilerek mi konusuyorlar yoksa kaynagi pek belli yerlerinden sallayip ahkam mi kesiyorlar acep, beni bilgilendirebilirler mi bi ?

kime yönelik yazdıysan bunu, soralım o kişiye?
Mesaj tarihi:
Herhangi bir cafe'ye gittiginizde tabletinizi masanin icine gomulmus olan dokunmatik ekrana baglayip arkadaslariniza bir seyler gostermenin ya da kocaman masada karsilikli oyun oynamak guzel olmaz miydi ?

Ya da ayni sekilde ise giderken laptop tasimak yerine sadece tabletinizi tasiyip ofiste masaniza 30 derecelik bir aciyla gomulmus ekrana bagladiktan sonra kocaman ekran klavyesie ve kocaman ekranla islerinizi yapmak ? Ufacik ekranlar surekli ekran basinda olan insanlar icin buyuk dert mesela.

Bu sekilde gayet cogaltilabilir alanlari.
Mesaj tarihi:
di said:

Varsa bir bildigin anlat bilgileneyim iste sevgili Bonec.

ne konuda bilgileneceksin?

yazdıklarımı okumadan savunmaya geçmişsin herhalde.

bak tekrar yazmış olayım:
1) eğer tabletin kendisini tv'ye takıp tv'yi sadece komut ve gösterme cihazı olarak kullanıyorsak, asıl işi o küçük tablet üstleniyorsa, 65 inch televizyona "world's biggest android tablet" diyebilmek ne kadar doğru?
2) tablet'i smart tv'ye bağlayıp smart tv'den kontrol edebilmek bana çok da şaşırtıcı bir proje gidi gelmedi. kullanılan smart tv'nin dokunmayı algılayan yazılımını kurcalayıp kablo vasıtasıyla android'e aktarıp komut olarak gönderebilen herkes yapabilir gibi geldi bana. hatta dokunmatik ekranlar dersine sahip üniversitelerde laboratuvar çalışması olarak bile yapılabilir düşüncesindeyim. bu adamların yaptığı işin ne olayı var ki?

bunları soruyorum, anlamadığımdan soruyorum, aldığım yanıtlar şunlar:

"kolaysa sen de yap evde."
"kaynagi pek belli yerlerinden sallayip ahkam mi kesiyorlar acep"

merak etmeyin, "daha iyisini" yapıyor olsam zaten şu an amerika'da google'da android tablet üretimi konusunda çalışıyor olurdum.

ayrıca bana ne lan, hiç de umrumda değil açıkçası tableti televizyona bağlamışlar etmişler felan, işime yarayacak bişi değil.
Mesaj tarihi:
Bone said:

merak etmeyin, "daha iyisini" yapıyor olsam zaten şu an amerika'da google'da android tablet üretimi konusunda çalışıyor olurdum.

Ahahahah. Oturup ciddi ciddi cevap veriyordum da su ozguvenden sonra vazgectim.
Mesaj tarihi:
1) Le take huge 1080p TV
2) Replace le front plastic/glass with le touchscreen.
3) Le flash Android on the TV.
4) Program touchscreen.

There you go, you now you have an exorbitantly sized tablet.

ahahah iyi demiş.
  • Yeni Oluştur...