D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 windowsda bir kısayol/script tarzı birşey yaratabilirmiyim çift tıkladığımda direk default ses aygıtını değiştirsin? Amacım 7/24 headset ve speakerı bağlı tutmak makinaya, oyun oynayacağım zaman default speaker olacak ve teamspeak/ventrilo/oyun kulaklıkdan vericek sesi, defaultu grooveshark üzerinden müzik dinleyebilmek için istiyorum. Normalde film felan izleyeceğim zaman(kulaklıkdan dinlemek istediğimde) direk başka bir kısayol/script e tıklayıp default u headset yapmak istiyorum. Teamspeak ve ventriloyu sürekli headset deviceını kullandırabiliyorum bir sıkıntı yok ama oyun ve filmleri bazen kulaklık bazen hoparlörden dinlemek istediğim için uğraşıp device menüsüne girip yapmak yerine bir kısa yol yapmak istiyorum :p
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Yazılmışı var http://www.mp3vcr.com/stads/
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Tam aradığım gibi birşey fakat çalışmıyor. Sağ tıklayıp değiştiriyorum ama değişmiyor devicelar, dediği gibi control panelden değişiklikde yaptım registry kaydı için. Benzeri başka bir program biliyormusun? yada nasıl çalıştırabileceğim hakkında yardım edersen sevinirim :)
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 IDT Audio var bende ses kartıyla birlikte gelmişti.. bi dene istersen tam isteğini karşılıcak mı bilmiorm ama..
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bendeki msi anakartin kendi yazilimi var o dedigi yapiyorum tek clickle. Denedin mi anakartin ses hedelerini yuklemeyi?
Öne çıkan mesajlar