matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bildiginiz iyi bir ozel servis var mi? borusan dan biktim surekli iki gun icinde ayni sikintilar basediyor anadolu yakasi olursa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bostancı sanayiinde gidiceksin bence, oradaki özel servisler genel olarak iyi diye biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, Farklı bir yetkili servis denesen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 herhangi bi markanın başka bi yetkili servisine götür daha ucuza aynı işi aynı parçayı getirtip yapıyolar. Ben mesela zeytinburnu suzuki servisine götürüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bu BMW grubunda araç garantideyse Kosifler'e veya Borusan'a götürülebiliyor mu? Bunların olayı ne farkları ne? Neden Borusan çıkışlı denince daha bi değerli gibi itelemeye çalışıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Selam, Borusan dist sonuçta. Diğeri ise büyük bir bayi diye biliyorum. Minibüs yolu üstündeki galerilerden alınmadığının işareti sayılıyor o terim sanırım. Bir ara da 'Doğuş çıkışlı' falan diyorlardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 galeriden almayla distributorden alma arasında bir fark var mı hala? sıfır araçta fabrikasyon hata olsa da bakmak zorundalar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ya valla yetkili servislerin hepsi aynı bence hepsi fırsat kolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar