di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Nargile ve mutfak esyalari var gencler. Beyaz esyalar da satilik ama Ocak basi teslim seklinde.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Nargile'ye de ben talip olabilirim nargilemi yenilemek istiyordum ne zamandır. Kahveci takımı mı yoksa bir büyük boyu mu? Bir de ne kadar kullanıldı? Marpucla neler içildi falan :)
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Korax said: Ufo'ya, dambillara, 2 sandalyeye, sattigin zaman monitöre, göturebilirsem, araba ayarlayabilirsem yani daha dogrusu yukluge de talibim. Fiyat at pm'den pilix :) Abi yukluk zor olur buara muhtemelen. Yarin yurtdisina cikiyorum 1 haftaligina. Monitöre 2 sandalyeye dambillara talibim. Demir zimbirti kiriksa almeeecem. Fiyatlari pm'den istiom :)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Beyaz zigon varsa resmini atıver hocam pm vs :)
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Beyazini birak kendi de yok. =) Evimiz kucuk oldugundan ve ortadaki buyuk puf butun koltuklar icin sehpa gorevi gordugunden almamistik.
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Holy said: Nargile'ye de ben talip olabilirim nargilemi yenilemek istiyordum ne zamandır. Kahveci takımı mı yoksa bir büyük boyu mu? Bir de ne kadar kullanıldı? Marpucla neler içildi falan :) Abi gormemisim mesajini afedersin. Nargile Cafe'lerde kullanilan boy. Tepsisi eksik yalniz. Arkadas kaybedince ona vermistim. Sadece 3-4 kere kullanma denemesinde bulunabildim cunku hem evde cam pencere acsam bile duman cikmiyor hem de bir turlu duzgun bir komur bulamadim. Bir de hindistan cevizi-karamel ictim sadece. Baska bisey denemedim. Bir kusur senedir de bos bos yatiyor.
Öne çıkan mesajlar