di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Nargile ve mutfak esyalari var gencler. Beyaz esyalar da satilik ama Ocak basi teslim seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Nargile'ye de ben talip olabilirim nargilemi yenilemek istiyordum ne zamandır. Kahveci takımı mı yoksa bir büyük boyu mu? Bir de ne kadar kullanıldı? Marpucla neler içildi falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Korax said: Ufo'ya, dambillara, 2 sandalyeye, sattigin zaman monitöre, göturebilirsem, araba ayarlayabilirsem yani daha dogrusu yukluge de talibim. Fiyat at pm'den pilix :) Abi yukluk zor olur buara muhtemelen. Yarin yurtdisina cikiyorum 1 haftaligina. Monitöre 2 sandalyeye dambillara talibim. Demir zimbirti kiriksa almeeecem. Fiyatlari pm'den istiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Beyaz zigon varsa resmini atıver hocam pm vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Beyazini birak kendi de yok. =) Evimiz kucuk oldugundan ve ortadaki buyuk puf butun koltuklar icin sehpa gorevi gordugunden almamistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Holy said: Nargile'ye de ben talip olabilirim nargilemi yenilemek istiyordum ne zamandır. Kahveci takımı mı yoksa bir büyük boyu mu? Bir de ne kadar kullanıldı? Marpucla neler içildi falan :) Abi gormemisim mesajini afedersin. Nargile Cafe'lerde kullanilan boy. Tepsisi eksik yalniz. Arkadas kaybedince ona vermistim. Sadece 3-4 kere kullanma denemesinde bulunabildim cunku hem evde cam pencere acsam bile duman cikmiyor hem de bir turlu duzgun bir komur bulamadim. Bir de hindistan cevizi-karamel ictim sadece. Baska bisey denemedim. Bir kusur senedir de bos bos yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar