NoS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Aranızda kullanan var mı ? Tavsiye eder mi ? Bana şu ana kadar fiyat performans olarak bulabileceğim en iyi telefonlardan biri olduğu söylendi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kronik bi sorunu olduğunu okumuştum ekşisözlükte. restart atıp duruyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Şahsen kullanıyorum ufak tefek her telefonda olabilecek aksaklıklar dışında kronik bir problemi yok. taş gibi telefon. sadece üzerindeki klavye yüzünden biraz ağır. düzgün kullanımda şarjı 3 güne kadar uzayabiliyor. (özellikle AutomateIT ve setCPU appleri sayesinde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Restart atma problemini duydum ancak çözümü varmış. Mr.Levie ağır olduğunu da duydum ama telefonun klavyesi olması benim için o kadar güzel bi avantaj ki bunu göze alabilirim. Peki telefon için aksesuar ekran koruyucu yada kılıf bulmak zor mu yoksa bulabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 fiziksel klavye aşırı gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar