mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 vaperon said: Fener kafası işte. Birşey içmeden uçuyorlar... Bu da kanıtı... Kepazeler... Ayıp denen birşey var... Atatürk'ü bile alet etmekten utanmıyorlar... Ben butthurt olsam ne olmasam ne. Size mi bozacağım sinirimi? Değmez... kafan ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 fede istemisti. nasil sporcu olunmaz ama diye izletilsin altyapilarda. http://www.youtube.com/watch?v=a7AqHEyADJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sonuna kadar haklı volkan'da emre'de. sen orda 5 bin kişi adama durmadan küfredersen bi yerden sora sindiremez adam artık. siz okadar geniş insanlarsanız bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Volkan'in alkisindan once kufur var miydi o kadar ya , ben webten yabanci kanaldan izledim pek duyamamis olabilirim. Yuhlama oldu benim duydugum ve istifaya cagirdilar federasyonu hiddinki ve oguzu bile duydum. Asil kufur orda alkis yaptiktan sonra oldu sanki ? Bu merakimin yani sira tabi ki emre ve volkan'in ne mal oldugunu daha once de biliyorduk.Sadece bugun uzun uzun sovmelerini izleme firsatimiz oldu milletce :) edit : Mokoko senin anlamadigin kisim gokhan gonul'e falan niye kufredilmiyor da surekli bu 2 kisiye kufur ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 5 bin az 1 milyon kişi etmiştir en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 valla şu videoda özellikle dönüp ağır bi hakaret ettiği gözükmüyo volkan'ın? bütün tribün bir olup küfür etmeye başlayınca alkışlamış, onu da yapmıycaksa zaten ölsün adam artık. tribündeki beyinsizlere bol videolu ders vermek lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yaptığı haklı falan değil. kusura bakmayın. arda da ıslıklandı topu aldığında kaç defa. niye emre gelip açık açık bilmem neyin evlatları diye sövüyor o taraftara. sporcu falan değiller. ikisinin de vukuatlari ortadayken kusura bakmasın kimse. mactan sonra da cikar adam gibi lafini edersin de sahada seyirciyle laf yetistirmek senin isin degil. tabi volkan gibileri kendi taraftarina sevimli gorunmek icin derbi maclarda binbir turlu rezillikler yapiyor, birtakim hoduk taraftar da her firsatta boyle trolluyor. sporcu falan degiller, sorry. bir sorgulasin volkan niye yanindaki gokhan gonule kufur edilmiyor? ya da yillardir fenerli olarak milli takimda olan rustuye edilmedi? hani bi soz vardi. zeki, cevik, ahlakli. bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eder kufur, normal bi durum. problem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Şu haysiyetsiz adamların nesini savunuyorsunuz.Adam resmen bilmem neyin evlatları diyor.Bu adamlar Volkan ve Emre.Zaten nasıl bir karaktere sahip oldukları belli.Her geçen gün de rezilliklerini ispat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi volkan ve emre sırf olayı galatasaraylılar stadlarında bize kufur edöyör yapmak için pislik yapıyorlar başka bişi değil maç bitti nasısa sıçtık.bari olayı galatasaraya bağlayalım tribünlerde bireysel kufuru engellyemezsin.her birine dönüp bıdı bıdı yapamazsınztn.volkan ugraşmasa taraftar devam etmezdi bence hiç tribünde maç izlemediniz sanki şu skor hangi stadda olsa.gs bjk fb takım kendi evinde 3-0 yenikken kufur edilmeyen adam kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 galatasaray taraftarını zor durumda bırakmaya yönelik bir komplo. emreyle volkan maçtan önce metris'i ziyaret etmiş. nısım adınkraf ninekilhet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yüzleri kızarmadan röportaj yaptılar mı yüz karaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Dartanian said: Yüzleri kızarmadan röportaj yaptılar mı yüz karaları? kimse vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Herkes yine atıp tutmuş, karşı takımın oyuncuları suçlamış. Hiddink der ki, ben realist adamım hede hödö, bunlar daha güçlü. Ok ama sen Türk futboluna bir şeyler katasın diye getirildin fakat bırak bir şeyler katmayı oyuna müdahalen yok. Oyuncularımızın kapasitesi nasıl, kim formda kim formsuz bilmiyorsun. Hani adam da yetiştirememişsin, amacını da becerememişsin. Akla yatan tek alternatif gazla oynatman takımı. O da yok. Ben çok başarısız buluyorum. Türk Milli Takımı, formasının hakkını veremeyecek oyunculara açık olmamalı bu arada. Arda formsuzsa Caner Erkin oynar. Hakan Balta formsuzsa İsmail Köybaşı diye bi adamın var. Hamit formsuzsa başka bir adam oynatıcaksın. Sistemin yürümüyorsa inat etmeyeceksin. Nuri Şahin sakatlıktan yeni çıktı fakat iyi takımda oynuyor. Kadrona alıcaksın. Mevlüt gibi bir adamı kadrodışı bırakmıcaksın. Hentbol kalecisi gibi toplara uzanan bir kaleciyi tercih etmeyeceksin mesela. Takımına madem mantelite aşılıyorsun, devamlı kısa pas çalıştırmayı deneyeceksin. Oyuncular senin sistemine göre oynayamıyorsa bunu değiştireceksin. Fakat hiçbirini yapamadı bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 maçın en kötüsü rıdvandı yalnız net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Valla duygu başka bir şey de, inanç farklı bi şey. Bi şeye inancın yoksa, umudun da olmaz. Umudu olmayandan da bi bok olmaz afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 evet abi bende ona deliriyorum ya. adam sürekli aynı şeyi diyo. yok o bizden güçlü, yok türkiye bilmem kaçıncı sırada. lan zaten olduğu gibi sal kadroyu, o sıralamayı tutturur. sana eşek yüküyle para ödüyolar, yeni bi sistem, bi anlayış getir diye, o da yok. gençleri oynatcak diyoruz bi tane 20 yaşında oynatıyosa 5 tane 28-29 yaşında oynatıyo. biz zaten 3 sene önce avrupa 3.sü olmuşuz, aynı başarıyı yakalamanı geçtim bari turnuvalara katılalım. hadi onu da yapamadın bari bi sistem getir, bi anlayış gelişsin. bak kaybettik ama düzeliyoruz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şu takımı 30 sayfa konuştuğunuza değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi Volkan Vs Taraftar maçı trolledi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 El-Barto said: evet abi bende ona deliriyorum ya. adam sürekli aynı şeyi diyo. yok o bizden güçlü, yok türkiye bilmem kaçıncı sırada. lan zaten olduğu gibi sal kadroyu, o sıralamayı tutturur. sana eşek yüküyle para ödüyolar, yeni bi sistem, bi anlayış getir diye, o da yok. gençleri oynatcak diyoruz bi tane 20 yaşında oynatıyosa 5 tane 28-29 yaşında oynatıyo. biz zaten 3 sene önce avrupa 3.sü olmuşuz, aynı başarıyı yakalamanı geçtim bari turnuvalara katılalım. hadi onu da yapamadın bari bi sistem getir, bi anlayış gelişsin. bak kaybettik ama düzeliyoruz diyelim. Adam her şeyin farkında da salağa yatıyor, gitmek istemiyor gerekirse kovulurum diyor. Tazminatı ağır mı nedir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DoruK said: maçın en kötüsü rıdvandı yalnız net maçın başlarında defansı övdü giray trabzonla şampiyonlar liginde oynuyor, egemen beşiktaşla uefada oynuyor fln diye, sonlara doğru kaçıncı maçı bu adamın fln demeye başlayınca dedim cozuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi Rıdvan'ın iktidar yalakalığı peki. Bi ara ekonomi düzeldi xx düzelmedi gibi bi laf etti, sonra bu güzelim stadı yapanlar bile ıslıklanıyor falan dedi. Bravo Rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Rıdvan çok başarılı bir oyuncuydu ama iyi bir teknik adam değil. Türkiye'deki çoğu yorumcunun da ağzı kalabalık. Ben hepsine şöyle bir mesafeli yaklaşıyorum istisnasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Catzee said: DoruK said: maçın en kötüsü rıdvandı yalnız net maçın başlarında defansı övdü giray trabzonla şampiyonlar liginde oynuyor, egemen beşiktaşla uefada oynuyor fln diye, sonlara doğru kaçıncı maçı bu adamın fln demeye başlayınca dedim cozuttu. orda bu adamın kaçıncı maçı derken "neden bu adam bu kadar az oynamış milli takımda" demek istedi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar