Vodan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Tek sorun Türkiye de herkesin futbol profesörü olması.. Ersun Yanal şu anda Milli Takım Teknik direktörü. Ne kazım kanat ne hıncal uluç ne screamer ne vodan ne bilmemkim değil. Madem medya milli takımı yönetecekti o halde neden bir millli takım teknik direktörü varki? Kimse Hakan'ı oynatmak zorunda değil. Hakan'ın takım içinde uyumu bozduğu apaçık ortada olan su götürmez bişey. Namaz'a uçak kaldırtmak gibi absürt şeyler yapıp takımda namaza gitmeyeni dışlayan bi gruplaşmanın öncülüğünü ettiği de bir gerçek. Taktik gereği diyor adam. Neden durup bekleyip görmek yerine herkes bi anda bazı köşeyazarlarının gazına gelip hede hödö demeye başlıyorki? Belkide gerçekten bir bildiği vardır bunu ancak bekleyerek görebiliriz. Vatan haini suçlaması apayrı bişey Kazım Kanat'ın ağzından direkt olarak "Hakan Şükür Vatan Hainidir" cümlesi çıktığına ben şahit olmadım açıkçası böyle bir laf etmişse komik duruma düşer aptalca bir yorumdur. Fakat threadi açan arkadaş kendisi'nin kazım kanat'ın sözlerinden çıkardığı anlam buysa komik duruma düşecek olan kazım kanat değil.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Arkadaşlarla konusuyoduk hakandan muabbet açıldı dedilerki hakan her zaman böyle g.sde prim kavgası etti f.terim zamanında milli takımda şenol güneş zamanında yine prim kavgasi etti jeep için...kesinlikle şimdide öle bişi vardır dediler...zaten ersun yanalda sistemimde yok dedi..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Birde Hakan'ın babası heryerde çıkıyor. Heralde Ersun Yanal'a kızdı babama sölicem seni böhüü dedi döndü gitti bilemiyorum artık bune babadır konuşmadan edemiyor 33 yaşında eşek kadar adam oldu hala babası kolluyo çocuğunu süt çocuğu derler bizim orda böylelerine =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Vodan Can Bartu nun yorum yaptığı NTV programında yayınlandı Hakan Şükür ün alınmamasını nasıl karşılıyorsunuz diye yazarlara sormuşlar bu Kazım Kanat da bu lafı vatan hainliğine getirdi ve bu laf ağzından çıktı. Bence bu Gürcistan maçından önce bizi Almanya ya taşıyacak babalar gibi bir takım yapılmalı ve o korunmalıydı. Ayrıca Hakan Şükür alınmaması karşısında yorum yapmadı hocanın takdiridir dedi geçti - En azından ben böyle biliyorum- İşi kızıştıranlar Fatih Gökşen midir nedir bir de Kazım Kanat gibi gereksiz laf eden kişiler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kendisi yorum yapmadı ki babası yaptı yorumları.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Eheuhe Holy sen bilmiyorsun aslında o babası değil o menejeri :p[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Holyman, 05 Ekim 2004 19:07 tarihinde demiş ki: ideal milli takım genç milli takımdır. Bakın italyaya adamlarda bir sürü yıldız var ama kaç senedir dünya veya avrupa şampiyonlukları yok. Neden? Maldini,Del Piero gibi yaşlı kurtlarla bu iş olmadığı için. Del Piero? Ya$li? LOL...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 del piero? genç?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Slat, 05 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 05 Ekim 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Ya Ersun Yanal o yüzden alıyo almıyo gibi bişi demedim ama alınmaması doğru bi karar keşke okan ı bülent i de almasa.. +1 Aynı zamanda hasan şaş'ında alınmaması gerek.. oldu guzelım baska kımler alınmasın bırak mıllı takımdakı herkes deıssın kardes?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence şenol güneş hakanı almamakla büük hata etti......türkiye de hakan ın tipinde forwet oyuncusu yok......çıkmazda.....bence en ii şekilde deerlendirmeliydi...[signature][hline][ img ]http://mars.walagata.com/w/yclee99/samurai-x.JPG[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ersun yanal.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 number one .....:lol:[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhn18 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kazim Kanat ne dedigini bilmiyo.Surekli saga sola haddine dusmeyen laflar soluyo.vatan haini ilan etmek bu kadar kolay mı???Ayrıca tüm spor yazarlarının aksine yazılar yazan biri.Hatasını kabul etmek yerine nedense hatasını surdurmeye devam edio,kendini syrekli haklı zannedio.... Buda sabit fikirlilik deil midir??[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 naparsın adam aynaya bakmamışş...uzaktan yetiştirmek güzel geliyo heralde...çıksın gelmiş geçmiş en iyi tr futbolcusu olsun sonra ötsün uzaklardan...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar