Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 skype da konuşmaya başladığım an, herşeyin sesini kısıyor. Film/youtube(flash)/oyun ne olursa olsun. Ayarlarında alakalı birşey göremedim. O kısmasın, ben kendim bizzat kısayım diyorum, nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sağ altta speaker resimine tıklarsan orda mixer yazıyor. Skype ın yaptığı o mixer da skype harici programların sesini kısmak, kendin ordan her programın ses düzeyini ayrı ayrı ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hoparlore sag click > recording devices > ustten communications bar'i (son bar) > do nothing'i sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Deacon said: hoparlore sag click > recording devices > ustten communications bar'i (son bar) > do nothing'i sec. çok teşekkür ederim =) sayende ağız tadı ile konuşabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 mal çünkü skype, çözüm verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu insanoğluna da ne yapılsa yaranılmıyor arkadaş. adamlar ne güzel konuşacaksan uğraşma biz kısalım rahat rahat konuş diye iki satır kod yazmışlar onu da dert etmişsiniz. =) teknoloji asla yaranamayacak insanoğluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 skype fazla işgüzar androiddeki versiyonu kapatılmıyor, kapatmak için ayrı app var onu da her skype güncellemesinde yenilemek gerekiyor. ha auto logini kapatıp signout yaparsan yok oluyor ama çok kıl olmuştum task managerlarla bile asla kapanmamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Skype 'ın IM versiyonu da çok başarısız ve anlamsız. Aslında overall da dandik bi program bence , nasıl bu kadar popüler anlamadım . VOIP call tarafından çok iyi pazarlanmış demek ki ama , renkleri logosu falan da sempatik , yedirmişler :P (Arama ücretleri de ucuz değil bu arada ayrıca , ses kalitesi iyi ama ona eyvallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar