Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yalandan bi forecast yapmam lazim elimde datalar falan var ama en ufak fikrim yok. Cunku verilen odevde de cok ayrinti yok o yuzden mantikli herhangi bir seye dayandirip genis genis tahmin edebilirsiniz. isi gucu olmayip sevabina yardim etcek insan var mi ?
geezus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi sen yaz bilen olursa cevap verir zaten
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Modeli falan kurup test etmen gerekiyor mu? Gerekiyorsa excel kabus olabilir formüllerin yoksa, SPSS'de de hangi testler var/forecast yapabiliyor mu hiç hatırlamıyorum. 0'dan zaman serisi verileriyle falan çalışacaksan e-views kur, kurcala biraz her şey var gibi (interface'i var en azından sdf)
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 spss ile tek bildiğim şey anket yaparken 1 kesinlikle katılıyorum 2 katılıyorum 3 fikrim yok 4 katılmıyorum 5 kesinlikle katılmıyorum bu dur spss
Öne çıkan mesajlar