RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Evet arkadaşlar davul için bir adet pad var orta boy küçük değil yani kocaman birde kick susturucu pedalınızı bağlayıp rahatlıkla çalışabilirsiniz ikisi birden 120 milyon piyasadaki fiatlarını söylüyorum pad 25$ a aldım 3 ay önce kick pad ise 50$ [email protected] mailim isteyen olursa sölesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 piyasa fiyatları 110 milyon civarı iken sen 120 ye mi satıyosun =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Piyasayı biraz daha araştır şuan 2 sini birden 80 dolara satıyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok ben senin söylediğin fiyatlara göre hesapladım kötü bi amacım yok =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar