Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Kalbimi Kırdınız Şimdi Satan Birisi Warsa Boş Acc ve Oyun Alırım. (2. el 2. eldir wallaha :) ) alırım direkt tl ile Satan olursa Da... Ben Antalyadayım O Ayrı Nası olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ltf para biriktir. LTF! Biriktirdiğin zaman gel deki ''Bakın param var. Paramla rezil olmayım bi yardım edi verin'' de :) Yardımcı olalım :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 abi hep alay ediyolar Ben burda Oyunu öğrenmeye çalışıyorum ALmaya çabalıyorum TIn Adamlar Gırgır Şamata Geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Tamam Be Yeni Topic Acıyorum Vede Adam Akıllı konusmaya başlıcam Be yeter Ya Zengin Piçleri gibi olacam (Zengin deiliz ama :) ) Acc Satan WArmı Alıyorum La Boş bi Acc La Oyun Satacak warsa direk uçarım üzerine Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Dark_Age_ci, 08 Şubat 2003 01:55 tarihinde demiş ki: ...Zengin Piçleri ... bu konuyu biraz daha açar mısın? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Zuhuhha ne o blackrose kendini zengin mi saniyosun?:) gerci 200 dolarlik aliminyum comp kasasi var adamin zengindir belki:D[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hayır ben oyun almakla veya bu konularla zengin piçleri ifadesini bağdaştıramadım da ondan öyle dedim bone haklı şimdi saçma sapan şeyler konuşulur burda falan vaz geçtim sormuyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuşmama hakkına Sahibim...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 *!Güler* :lol:[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... [Bu mesaj Blackice tarafından 08 Şubat 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Dark_Age_ci, 08 Şubat 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Konuşmama hakkına Sahibim...! heh konuşmuşsun konuşacağın kadar zaten =) artık konuşmasan ne farkeder lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 LoL[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar