Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amateme gitmiş pati

sandalye

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

sandalye said:

Psikoloji öğrencisiyim, amatemde staj yapmıi veya tedavi olmuş pati varsa yardımcı olabilir mi? Birkaç merak ettiğim şey var onları sormak istiyorum.

hm
http://forum.paticik.com/read.php?20,5103067,5103112#msg-5103067

ehehehehehehehehhehehhehehhe
olay bambaşka
Sosyal ağlarda paylaş

sormak istediğin soruları ya direk burdan sor yada özel mesaj at çevremde çok fazla kullanan ve amatemle içli dışlı olan var belki yardımcı olabilirim.

diğer topikten dolayı şunu da yazayım da; eğer esrardan yakalandıysan direk denetimli serbestlik veriyolar anadolu yakasında olanlar biraz daha avantajlıymış bu konuda idrar tahlini direk erteliyolar 2 arkadaşım şuan psikolog gözetiminde eğer muhabbetini iyi tuttarsan ve daha fazla kullandığına dair şüphelenmezlerse oluru veriyolar, ama ters bi durumda tahlil e yolluyolar o zaman mahkemede gelen cezayı ( 1 yıl bizim arkadaşlarda) çat diye yatıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Esrarla bir alakam yok.

Sorularımı buradan sorayım öyleyse.

Çevremdeki psikolog ve psikolog adaylarının uyuşturucu madde konusundaki cehaletine şahit oluyorum yaklaşık bir yıldır. Bu durum beni madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşmam gerektiğine inandırdı. Şuan istediğim şey madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşmak. Onun için bu tür yerlerde staj yapma fikri geldi aklıma ancak herşey hayal ettiğim gibi olmayabilir diye düşündüm onun için fikir edinmek istiyorum.

Merak ettiğim şey genel olarak amatem ortamı, görevliler, psikologlar, tedavi için gelenler ve tedaviye zorlananlar.

- Madde yakalattığı için amateme gönderilen bir arkadaş varsa, yakalattığı maddeyi belirtip, yaşadığı süreci anlatabilir mi? Psikologun veya artık kim ilgilendirse onun tutumu, madde konusundaki bilgisi nasıldı. İzlenimler vs.

Böyle sohbet havasında geçeceğini planlamıştım. Karşımdaki kişi anlatır ben sorarım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Merak ettiğim şey genel olarak amatem ortamı, görevliler, psikologlar, tedavi için gelenler ve tedaviye zorlananlar.

- Madde yakalattığı için amateme gönderilen bir arkadaş varsa, yakalattığı maddeyi belirtip, yaşadığı süreci anlatabilir mi? Psikologun veya artık kim ilgilendirse onun tutumu, madde konusundaki bilgisi nasıldı. İzlenimler vs.

amatem ortamı çok iyi özellikle herkes neyle, kiminle uğraştığının farkında zaten böyle olmasa çok kötü olaylar dönebilir
doktorlar, hemşireler, görevliler gayet güler yüzlü, seni asla yargılamıyorlar ama sorunlu olduğunu da gizlemiyorlar

aslında zorlama yok sonuçta kimin kimsen varsa kimse seni zorla tutamaz sen istemedikten sonra tabi yasal süreç ayrı
o şekilde gelenlere biraz farklı bakmıyorlar desem yalan olur

psikologlar da aynı şekil zaten ilaç yazamıyorlar yazsalar iyice lsd olur biliyorsun

madde yakalatmak yani ne bileyim biraz suç, doktorlar iyi gözle bakmıyor sonuçta bunun satışı var, içiciliği var, başkalarına zararı var.
öncelikle sen kimsin onu çok iyi ifade etmen gerekiyr, ruhunu tüm saydamlığı ile paylaşman gerek, sana hiç bir zaman inanmamak en doğal hakları olsa da samimi olarak kurtulmak istediğini sergilemek zorundasın
hemşireler filan hep hapçı görmüş kişiler, biraz aklı başında olsan çok iyi davranıyorlar zaten bilirsin hemşireler hep güzeldir ve farklı hormonal çağırışımlar yapar
zaten tedabvinin kilit noktası da burda, dilara hemşirenin ilgisini çekmek için, pelinsu hanım doktora iyileştğini belirtmek için normalleşmiş takılcaksın, bu olay maddeden daha çok hoşuna gitti mi bağımlılık kalmıyor sonra da erkek müstahdemler cinsel sapıklığı düzeltince ver elini sokaklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...