sandalye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Psikoloji öğrencisiyim, amatemde staj yapmıi veya tedavi olmuş pati varsa yardımcı olabilir mi? Birkaç merak ettiğim şey var onları sormak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Çok rahat dışardan temiz idrar örneği sokabiliosun bi bunu biliyorum fdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 LCD'yi bırakabilmek için gitmiştim... bırakamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kimlğini açıklamayacam, öm atsın renk vermicem falan de, güven ver adamlara. vardır elbet sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bişey olmaz içine tükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sandalye said: Psikoloji öğrencisiyim, amatemde staj yapmıi veya tedavi olmuş pati varsa yardımcı olabilir mi? Birkaç merak ettiğim şey var onları sormak istiyorum. hm http://forum.paticik.com/read.php?20,5103067,5103112#msg-5103067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dasaa da 007 mübarek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 senko said: LCD'yi bırakabilmek için gitmiştim... bırakamadım :(zaten zor bırakırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dasaaa said: sandalye said: Psikoloji öğrencisiyim, amatemde staj yapmıi veya tedavi olmuş pati varsa yardımcı olabilir mi? Birkaç merak ettiğim şey var onları sormak istiyorum. hm http://forum.paticik.com/read.php?20,5103067,5103112#msg-5103067 ehehehehehehehehhehehhehehhe olay bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dasaaa ömrünü vermiş, saygı duydum. Konun aslı cidden ilk mesajda belirttiğim gibi. Ulaşan özel mesajdan ulaşabilir, özel mesaj yoluylada sorabilirim sorularımı, msnden filanda konuşabiliriz. Kimseye de söylemem(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sormak istediğin soruları ya direk burdan sor yada özel mesaj at çevremde çok fazla kullanan ve amatemle içli dışlı olan var belki yardımcı olabilirim. diğer topikten dolayı şunu da yazayım da; eğer esrardan yakalandıysan direk denetimli serbestlik veriyolar anadolu yakasında olanlar biraz daha avantajlıymış bu konuda idrar tahlini direk erteliyolar 2 arkadaşım şuan psikolog gözetiminde eğer muhabbetini iyi tuttarsan ve daha fazla kullandığına dair şüphelenmezlerse oluru veriyolar, ama ters bi durumda tahlil e yolluyolar o zaman mahkemede gelen cezayı ( 1 yıl bizim arkadaşlarda) çat diye yatıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Esrarla bir alakam yok. Sorularımı buradan sorayım öyleyse. Çevremdeki psikolog ve psikolog adaylarının uyuşturucu madde konusundaki cehaletine şahit oluyorum yaklaşık bir yıldır. Bu durum beni madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşmam gerektiğine inandırdı. Şuan istediğim şey madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşmak. Onun için bu tür yerlerde staj yapma fikri geldi aklıma ancak herşey hayal ettiğim gibi olmayabilir diye düşündüm onun için fikir edinmek istiyorum. Merak ettiğim şey genel olarak amatem ortamı, görevliler, psikologlar, tedavi için gelenler ve tedaviye zorlananlar. - Madde yakalattığı için amateme gönderilen bir arkadaş varsa, yakalattığı maddeyi belirtip, yaşadığı süreci anlatabilir mi? Psikologun veya artık kim ilgilendirse onun tutumu, madde konusundaki bilgisi nasıldı. İzlenimler vs. Böyle sohbet havasında geçeceğini planlamıştım. Karşımdaki kişi anlatır ben sorarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi sen gidince anlatırsın artık böle böle oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 arada böle entrika cıkıyo guzel oluyo. bi dylann bi de patronun oglu vardı, madde bağımlısı 3 oldu galiba dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşman için, madde kullanman lazım.yoksa anlayamazsın o psikolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sandalye said: Merak ettiğim şey genel olarak amatem ortamı, görevliler, psikologlar, tedavi için gelenler ve tedaviye zorlananlar. - Madde yakalattığı için amateme gönderilen bir arkadaş varsa, yakalattığı maddeyi belirtip, yaşadığı süreci anlatabilir mi? Psikologun veya artık kim ilgilendirse onun tutumu, madde konusundaki bilgisi nasıldı. İzlenimler vs. amatem ortamı çok iyi özellikle herkes neyle, kiminle uğraştığının farkında zaten böyle olmasa çok kötü olaylar dönebilir doktorlar, hemşireler, görevliler gayet güler yüzlü, seni asla yargılamıyorlar ama sorunlu olduğunu da gizlemiyorlar aslında zorlama yok sonuçta kimin kimsen varsa kimse seni zorla tutamaz sen istemedikten sonra tabi yasal süreç ayrı o şekilde gelenlere biraz farklı bakmıyorlar desem yalan olur psikologlar da aynı şekil zaten ilaç yazamıyorlar yazsalar iyice lsd olur biliyorsun madde yakalatmak yani ne bileyim biraz suç, doktorlar iyi gözle bakmıyor sonuçta bunun satışı var, içiciliği var, başkalarına zararı var. öncelikle sen kimsin onu çok iyi ifade etmen gerekiyr, ruhunu tüm saydamlığı ile paylaşman gerek, sana hiç bir zaman inanmamak en doğal hakları olsa da samimi olarak kurtulmak istediğini sergilemek zorundasın hemşireler filan hep hapçı görmüş kişiler, biraz aklı başında olsan çok iyi davranıyorlar zaten bilirsin hemşireler hep güzeldir ve farklı hormonal çağırışımlar yapar zaten tedabvinin kilit noktası da burda, dilara hemşirenin ilgisini çekmek için, pelinsu hanım doktora iyileştğini belirtmek için normalleşmiş takılcaksın, bu olay maddeden daha çok hoşuna gitti mi bağımlılık kalmıyor sonra da erkek müstahdemler cinsel sapıklığı düzeltince ver elini sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar