dasdasa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Arkadaslar ben bir komutun mesela 1 saat sonra kullanilmasini istiyorum ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 eğer doğru şeyi anladıysam, (komutu yazdıktan bir saat sonra çalışması) komut ile birlikte karakterin layer_special bölümüne timer'ı 3600 olan bir eşya koyup on=@timer cont.dothis benzeri bir şekilde yapabilirsiniz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdasa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Silencer Tesekkur ederim ama daha aciklayici bir sekilde anlatirsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yanlıs anlamadıysam Silencer in demek istedigini actım biraz. [function blabla] src.newitem i_birsaat src.act.equip src.act.timer=3600 [itemdef i_birsaat] ID=i_memory type=t_eq_script On=@Create attr=attr_decay On=@equip timer=3600 On=@timer remove[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar