Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yeni monitor aldıydım 24' led sıkıntım şu.ekranların o kenarlarında normal olan siyahlık bi anda sola doğru kaydı ya.sağ tarafın milim siyahlığı daha fazla çok rahatsız ediyor.hani bu çözünürlükle yada monitor menusundan sağa sola kaydırmaylada düzelmiyor. monitorun siyahlıhı bildiğin hafif sola gitti bi çözümü var mı bunun.yoksa garantiye mi veriyim.hani 30 gün bok bokuna beklicez garantiden dfs ekseni kaydı lavuk aletin.kaç saattir ugrasıorum bi bok olmadı.pc ile alakası yok hdmi ile ps3 bağlı.onda da öyl
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 eheh adam hevesle almış o da bozuk çıkmış dellenmiş güç kaynağı gibi olmasın :D oto ayar şeysiyle bile öyle mi oluyor? ekranı bir piksel fazla kesmişler o zaman fabrikada
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ^^ This. Bende de cok benzer bir sorun vardi. Monitorun suruculerini yukledikten sonra ekran kartinin utility programindan cozebildim. Monitoru tanitmadan duzeltememistim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Yeni aldıysan ve kutularını atmadıysan 1 hafta birebir değişim vardı galiba
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 monitor drivers dediğiniz cd de öyle birşey bulamadım ya bi tane auto ajdsut exe bilmemne var açıncada bi bok olmuyor driver kısımlarında yüklenebilir bişi göremedim sdf driver tanıttımda bişi degişmedi.bide şu dvi ve hdmi da iken neden monitor ayarları kullanulmuyor ya.auto adjust falan
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 vatan iade şeysi 15 gün müydü ? 30 unda aldım cunku kutusu durmuyor yalnız prblem oluyor mu iade edeyim başka bişi alayım
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ha tamam 30 gün içinde ürün ayıplı çıkarsa oluyormuş ürün ayıplı yapacak birşey yok sdf
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ya birak bi monitoru takmayi becerememissin red.
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi dün bir anda cıktı ya normaldi herşey dfs
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 monitor auto adjust geyikleri analogla bağlayınca oluyor sadece.ki analoglada bağladım monitor üzerinden adjust falan yapıncada olmuyor yarın goturcem sdf
Öne çıkan mesajlar