Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Şimdi şöyle birşey istiyorum. Grooshark tadında playlist oluşturabileceğim şarkıyı arayıp dinleyebileceğim istersen localime indirebileceğim p2p gibi mal clientları olmayan harkülade bir desktop program istiyorum. Böyle birşey varsa yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 spotify'e bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ha birde iphone ile entegre edebilirsem tadından yenmez. Spotify'e baktım VPN ile kayıt falan olabilirim ama para kazanacaz diye sıçmışlar ya sevmedim sevemedim. Başka yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?12,5953090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Spotify'in ben bedavasini kullaniyorum da; playlistte 2 sarkida bir mi ne bildigin reklam cikiyor 30saniyelik,darliyo adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 MOG en iyisi açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 MOG'un logininde sorun var ya giremiyorum deneyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ilk üyelik için vpn gerekiyor, sonra hiç gerekmiyor. bunu kullanıyorum bu aralar free von için: http://www.raptorvpn.com/whmcs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Hmmm yok ya firefox'dan kayıt oldum ben vpn falan açmadan ne hikmetse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Abi Zardanadam yok bunda ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar