RRa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 diziport ve dizimag çok sevdiğim siteler ve kaliteli iş yapıyorlar bencede çekemeyenlerin uydurmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 BonePART said: virus programsız bilgiayuar mı olur ya En son 2003de falan yüklemiştim. Bir sorunum yok valla. Spy varsa ve haberim yoksa bilemem tabi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 MasterHapLo said: dizihd var o da fena degil partlari da otomatik geciyor dizimag'la dizihd god tier RRa said: diziport ve dizimag çok sevdiğim siteler ve kaliteli iş yapıyorlar bencede çekemeyenlerin uydurmasıdır ahahah ilâhi insanım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Di'nin açıkladığı gibi signed olmayan java appletler bilgisayarınıza hiç bir şekilde zarar veremez, zaten internet sitesinden virüs kapmak için ya 2000'de yaşıyor olmanız lazım ya da ie kullanıyor olmanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 İyiki browser'dan dizi izlemiyorum, direk torrent izle çek yapıyorumda, bunlar eski saykodelik 2 virus scanner'lı firewall'lu malware scanner'lı günlerime geri döndürtçek galiba. Ne güzel mutlu idim MSE ile halbuki. Format zamanıda gelmdi bilgisayarın ne olur ne olmaz atayım bi ( 2 yıldan beri format yemedi, neler birikmiştir kim bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 İyiki hiç dizi izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 browserdan dizi izleyen insanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 BonePART said: herkesebendengazoz said: inanmamakla birlikte virüs programı indirmeye başladım anlamadım normsalde yok mu ki sisteminizde bi avg free felan virus programsız bilgiayuar mı olur ya var var öyle insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 RRa said: diziport ve dizimag çok sevdiğim siteler ve kaliteli iş yapıyorlar bencede çekemeyenlerin uydurmasıdır çekemeyenler anten taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 para verseler girmem diziport'a bi daha. Böyle hataları affetmem. Donumu bile internet aracılığıyla alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Niye inanmadığınızı anlamıyorum bazılarınızın. Korsan site, tamamen yasadışı, böyle pislikler yapmasından daha doğal ne olabilir? Boşuna VPN alın, Hulu'da takılın denmiyor. Hem bu korsan sitelerin görüntü de çok adi, gözünü ağrıtıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 huluda kuzey guney var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ha varmı! var mı ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Tivbu'da yok mu? Ayda 1 TL. Korsanın sonu kötü böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Tivibu sadece TTnet üyelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar