zeper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ya tabi olbilir forum burası ama vaperon haklı dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bende katılıyorum türkçemiz katlediliyor resmen forumlar da. tepki gösteren biri oldumuda hemen grammar nazi ilan edilmiyormu herkez tarafından.. ben gördüğü mü söylemiyorum genelde bi anlamı yok çünki bukadar basit kuralları nasıl anlamaz millet lakin keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yalnız, forumlarda katlediliyor, özen gösterilelim şeklinde düşünülüyor gördüğüm kadarıyla, bu bakış açısı yüzeyseldir. temel nokta insanların bu eklerin yarattığı farkı algılayamaması.forumda ve yazının kullanıldığı her alanda önem taşıyorlar evet, ama bunun dışında sözlü anlatımda da vurgunun önemli etkenlerindenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 banane ya isteyen istediği gibi kullansın fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bana ne değil işte. Pleb forumlarından biraz farkımız olsun. Kravatsız beyoğluna inmeme meselesi değil bu, apaçi gibi saçları dikip çıkmayalım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Yalnız ne harika analoji kurdum arkadaş. Ben kendime hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 axedice said: Kravatsız beyoğluna inmeme meselesi değil bu, apaçi gibi saçları dikip çıkmayalım yeter. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 + ahah çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ibret alın topiği konuyu sabitleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar