Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVidia dan 1000 yeni beta account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten kimse mecbur değil buna alet olmaya elbette
burda konu kullanıcının davranışının nasıl olması gerektiği değil ki? blizzard bu aşamada her firmanın yapmadığı bir şeyi yaptı mı? yaptı, bunu konuşuyoruz, yani doğrudur yanlıştır ancak yorum yaparız tabi, kimsenin yorumuna bakıp politika değiştirecek değiller, sonuçta dünyanın en büyük oyun firması olsun en küçüğü olsun tek ama tek bir hedef vardır: PARA[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
NexcaT, 22 Eylül 2004 09:37 tarihinde demiş ki:
birde su var .. benim mailime falan hic bir zaman betamiza gelin bize yardim edin diye bir davetiye gelmedi...

bana geliyor
bu betalara girerken gerek FP'dan gerek başka yollardan başvurduğumuz betalarda doldurduğumuz beta formlarını boşa doldurmuyoruz, bana sürekli bir yerlerden beta davetiyesi geliyor yoksa nereden haberim olacak, her gün acaba bugün ne çıkmış diye surf yapan bir insan da değilim :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
lol banane dedim sildim yazdiklarimi senden cevap geldi.. benim beta davetiyesinden kastim once biz basvuruyoruz sonra davet ediliyoruz veya edilmiyoruzdu..[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Mesaj tarihi:
iyi de ben A oyununa betaya giriyorum bana B oyunundan davetiye geliyo :D

niye sildin ki güzel güzel laflıyoduk şurda
yapacak bişe lazım sabah sabah ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ne biliim sildim iste... nede olsa farketmeyecek fikirler degismeyecek bosa kurek cekecez.. hic gerek yok. sevgi ve mutluluk bizlerle olsun. hoplayalim ziplayalim cayirlarda tralalalalalala .. polyanna bolum 14 kisim 3 paragraf 5

sabah geyigi hic cekilmiyor :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Mesaj tarihi:
fikirler değiştirilmek için ortaya konmaz ki zaten abi :)
yani değişse de olur da illa değişmek zorunda değil

yukarıdakiler benim bu tip oyunlarla uğraştığım birkaç senenin özeti, bir başkası başka türlü algılamıştır, mutlu mesut yaşıyodur negzel beni ilgilendirmez ^_-

bu arada geyik değil yaf gayetten de memleket meseleleri bunlar :horace:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
fikirler bir sure sonra kisir donguye giriyor rose. ayni seyler devamli tekrarlaniyor. ucundan kapiliyor dahada buyutuluyor. 50 sayfaya cikiyor tartisma ama esasi yarim sayfa bile etmiyor. herkes fikirlerini sunuyor basta sonra fikirlerini savunmaya daha sonra karsi fikirleri alaya daha sonra fikir sahiplerini kucuk dusurmeye ve sonunda kilitlenen bir forum sayfasi daha :)

okumak arada bir birseyler yazmak daha iyi.

gercekten memleket meselesi abi.

dimi?[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Mesaj tarihi:
bazı tek kişilik memleketlerin tek meselesi abi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 22 Eylül 2004 10:19 tarihinde demiş ki:
bazı tek kişilik memleketlerin tek meselesi abi :D

Nokta !!!

Konu degistirme ve saptirma Sensei : BlackRose
Konu degistirme ve saptirma Cekirgesi : NexcaT[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 21 Eylül 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Sonuçlar 1 Ekimde açıklanacak heyecan yapmayın

said:
axedice, 22 Eylül 2004 05:39 tarihinde demiş ki:
...Ayrıca bir daha yazayım. Nvidia acc larının açıklanacağı tarih 1 Ekim...
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
1 ekimde acıklanır heralde 5 ekimdede oyun çıkar[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
nasıl oyun çıkıyor 5 ekimde?
kasım sonu çıkıcak oyun oyun derken bunu mu kastettik nvidia contesti?
bence eu betaya girebilrisek daha iyi olur bunun yerine ama 2sine de razıyım[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Mesaj tarihi:
heh sonucata kimseyi beta teste katıl yada oyunu yna diye zorlamıolar isteyen oynar isteyen oynamaz tabi biz napıcaz oynicaz :) yani elimizden gelen bise yok ama bunlar pazarlama taktigi bekletip bekletiptam millet bıktıında bi yenilik yapıolar ne bilim strss test gibi yine hareketlendirioalr ortalıgı sonunda elbet cıkacak oyun :) tamam adamlar gıcık ama elimizden ne gelir ?
Mesaj tarihi:
said:
mikado, 20 Eylül 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
Tabii bu 1000 kisinin akibeti degisik de olabilir. Diger secilen beta accountlari ile beraber aciklanabilir.

Bu oldu yani..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
Open beta yapmadan oyunu çıkarmazlar inşallah şöyle bir herkes girsin değilmi[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 28 Eylül 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...