Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVidia dan 1000 yeni beta account

axedice

Öne çıkan mesajlar

saat 12 ye yaklasıyor ama zaman dılımının bızımle aynı olmaması degıstırıyor ıslerı bı yollayamadılar.. hmm yada yolladılar hıcbırımıze cıkmadı.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

yani 12 de mi açıklanacakmış 12 derken onu demek istedim ben bi de buranın 12si mi oranın 12 si mi oranınsa sabah bakmak gerekcek bu durumda...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 20 Eylül 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunca insan dikkat mi etmedi yoksa tahmin mi yürüttü anlamadım :)

2. To participate in the Contest, entrants must log on to www.nvidia.com/nzone, fill out the required fields in their entirety, and click on the button to submit the form no later than midnight (12:00 a.m.) PST on September, 20 2004. One entry per person, household and/or e-mail address is permitted, regardless of method of entry. Entrants submitting multiple entries or violating any of these Terms may be disqualified.

20 eylül saat bilmemkaçtan önce formların yollanmış olması gerekiyor diyor, 20 eylülde başlayacak demiyor :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

niye ki indirin client'ı unofficial bi ton sunucu var
yani maksat fikir edinmekse stress test versiyonuyla oynanıyomuş işte bir göz atıp çıkarsınız, tabi çıkabilirseniz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...