fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 nerden biliyorsun çıkacağını?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 neyse yarın belli olacak zaten çıkıp çıkmayacağı tabi bunu da gene geciktirmezlerse... haftasonuna doğru da eu beta belli olur ikisi de çıkmazsa artık oturup beklicem aralık sonunu seve seve...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Apache kadar umit dolu olmak isterdim. Madem her ikisindende bir account sahibi olacaksin, tekine seve seve talib olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lol eğer benim başvuruların yarısı kabul olursa hem eu beta hemde nvidia beta için, burdan 6-7 kişiye vercem =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ahh canıııım biliyosun benim ne kadar oynamak istediğimi değil mi :D hani bi hatırlatayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben hepsine 1 er tane yolladım ancak ikisinede çıkacağı için yorum yapmama gerek yok ehe ;)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla ben şansızlığımı defalarca kanıtlayan sürekli çölde kutup ayısına rastlayan bahtsız bedevi olduğum için hiç umudum yok...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 apaci iki tane falan cikarsa verirsin artik birini :Pp[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hadi bakalım dedikleri doğruysa bugun akşama doğru belli olması gerek bunu kazananların gece de olabilir tabi amerika saati esas alınıyorsa... ama amerikada olmadımız için bize çıkmıcak buyuk ihtimal[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 20'sinde basvuru bitiyor, secimler de hemen yapilacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hic sevmedigim birsey ama bu oyun beni buna zorluyor :) Eline birden fazla account gecen olursa, paylasirsa sayet cok guzel olur diyorum, anlatabildim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 söyleyiş tarzından sanki ceketin altından silahın namlusunu uzatıyormuşsun gibi bir izlenim edindim... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 vahşi batı mı burası? ya 1000 tane accountu seçmek 1 saatlik iş rastgele seçim yaparsa aradan random yani ama bugun yarın belli olması gerek bunun... esas bu haftanın sonunda eu beta bekliyorum ben...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ayın 20 si oldu ama bana mail gelmediğinden dolayı daha çıkmadı,bekliyorum :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hayır vahşi batı diye demedim zaten gözümde sözleri canlandırırken böyle bir resim hayal ettim daha anlamlı oldu, çok kibar ve öz yazılmış çünkü şimdi çok çok dağılacak konu ama... Türkiyede kaç kişide silah var ve kaçı bu tip durumlarda göstermekten çekinmiyor tahmin bile edemezsin :D not: arkadaşa söylüyor gibi olmasın sadece şakaydı, bu yorum da genel bir yorum alınan olur sonra aman diyim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Eylül 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 black yeni bir ünvan daha alacaksın yakında "Pati Konu Dağıtıcı" =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben o ünvanı çoktan aldım ki ikonu yok sadece o da benim suçum değil :) beklerken başka konular da konuşmakta zarar yok kanımca hem kafalar dağılır hem tansiyon düşer falan :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Beta basvuru formu sayfasi kaldirilmis. Sanirim basvurular kapandi ve e-maile yollanmalar basladi sanirim. Herkes icin hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 beklemedeyim.. bu beklemek çok sıkıcı birşey[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 herhangi birine çıkarsa haber versin de durumdan haberdar olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Tabii bu 1000 kisinin akibeti degisik de olabilir. Diger secilen beta accountlari ile beraber aciklanabilir.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 beraber açıklanacağını sanmam çünkü söylemişler orada şu şu gün açıklanacak diye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 black ciğim o gün bugün mü acep :) hayır yani değilse biliyim de sabaha kadar mail hesabıma refresh atmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sabaha kadar atman bi seyi degistirmiyo ki. saat 12:30 amerika da... kasma yani, yat bu gece, yarin sabah bakarsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eywallah saol hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar