Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVidia dan 1000 yeni beta account

axedice

Öne çıkan mesajlar

ahahah riglous abi olay o değil de adam kaç bin ziyaretçisi olan forumda millete yarım akıllı falan yok istediğimi yaparım sen kimsin sen mi bana öğretçen ayağı yapıyo sonra haksız olduğunu söyleyince de sanane diyo var mı ötesi merlot olum sen keyfine bak sıç forumun içine eğlen mal olduğunu zaten kanıtladın bi de pekiştir emi ben istediğimi de savunurum ayrıca forumun tamamına bakarsan fortinbras la diyaloğum olmadığını da görürsün kimseye avukatlık etmiyorum kaldı ki adam seni yerin dibine zaten soktu benim laflarıma ihtiyacı yok ben tepkimi dile getirdim ondan ayrı olarak artık sus bence ya da kendini aşıp düşünmeye falan kas
Sosyal ağlarda paylaş

var mıydı oyle bişi ben şahsen proxy flm kullanmadım kullanmayı da bilmem direk doldurdum forumu yolladım yani demek ki yasak değil başvurmak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Eylül 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizinle daha fazla dialoga girmeyecegim, ustteki mesajlara bakin "2'sini soyle attim 1'ini boyle" , " 1 tane normal attim digerlerini proxy'le", diyenleri gormezsiniz ben yazayim dedim. Tabii yinede son soz hakki sizin ne de olsa altta kalmamaniz lazim, buyrun meydan sizin ben cekildim..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Fethi zor , Fatih'i tek ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Merlot, 17 Eylül 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
Sizinle daha fazla dialoga girmeyecegim, ustteki mesajlara bakin "2'sini soyle attim 1'ini boyle" , " 1 tane normal attim digerlerini proxy'le", diyenleri gormezsiniz ben yazayim dedim. Tabii yinede son soz hakki sizin ne de olsa altta kalmamaniz lazim, buyrun meydan sizin ben cekildim..

ahahaha ya sen ne komik bi insansın hala idrak edemedin değil mi kimin kaç tana attığı önemli değil diye 100 sefer belirttim isteyen 100 tane atsın benim derdim senin marifet anlayışın kaldı ki sen ne yazdığını inkar ediyosun altta kalmıyoruz çünkü sen ordan hiç çıkamadın cevap vermene gerek yok iice rezil oldun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

eheh herkes kafayı yedi artık kafayı yedimiz için birbirimize saldırır duruma geldik... ama cidden çıldırttı blizzard bu sefer bi de o yetmezmiş gibi avrupadakiler usde oynayamıcak şeysi çıkarttı avrupa surumunu de 2-3 ay sonra çıkartıyor usden yani hani derler ya amerika dunyayı yonetiyor flm bi de derler rüyalar ülkesi... harbiden de oyle ama...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 18 Eylül 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
eheh herkes kafayı yedi artık kafayı yedimiz için birbirimize saldırır duruma geldik... ama cidden çıldırttı blizzard bu sefer bi de o yetmezmiş gibi avrupadakiler usde oynayamıcak şeysi çıkarttı avrupa surumunu de 2-3 ay sonra çıkartıyor usden yani hani derler ya amerika dunyayı yonetiyor flm bi de derler rüyalar ülkesi... harbiden de oyle ama...

Yalan.. Siz oyle sanin.. Bu kadar aptalin arasinda yasamak cok koyuyo inan bana.
*Vatanimmmm, vataniiimmmmmmmm*
Sosyal ağlarda paylaş

bana hem nvidia test account,hemde eu accountu çıkacağı için ümitlenip ümitlenmeme gibi bir sorunumu yok :)[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...