Merlot Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Guzel simdide dalavereci olduk. Off hakikaten cocuk gibi kavga ettim, cocukla bir olup. Herneyse; Kralsin..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 anlaşılan sen laftan anlayan bi adam değilsin... neyse daha fazla muhatap olmıcam ben de senle...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bence iyi olmuş ne diyim ama siteye bende giremedim nasıl gircem[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben grafikleri basit buldum başka oyunlara gore ama gene de idare eder biraz daha geliştirebilirlerse release e kadar doyurucu olacaktır...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kardesim ben Amerikadayim ve siz ordan proxyle basvurarak benim hakkimi yediniz var mi otesi? Aha ben de 3. taraf oldum ve sonuna kadar da hakliyim. bos verin kim naapmissa yapmis iste. [Bu mesaj riglous tarafından 16 Eylül 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahahah riglous abi olay o değil de adam kaç bin ziyaretçisi olan forumda millete yarım akıllı falan yok istediğimi yaparım sen kimsin sen mi bana öğretçen ayağı yapıyo sonra haksız olduğunu söyleyince de sanane diyo var mı ötesi merlot olum sen keyfine bak sıç forumun içine eğlen mal olduğunu zaten kanıtladın bi de pekiştir emi ben istediğimi de savunurum ayrıca forumun tamamına bakarsan fortinbras la diyaloğum olmadığını da görürsün kimseye avukatlık etmiyorum kaldı ki adam seni yerin dibine zaten soktu benim laflarıma ihtiyacı yok ben tepkimi dile getirdim ondan ayrı olarak artık sus bence ya da kendini aşıp düşünmeye falan kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 var mıydı oyle bişi ben şahsen proxy flm kullanmadım kullanmayı da bilmem direk doldurdum forumu yolladım yani demek ki yasak değil başvurmak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Eylül 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahah frotin awrupadan gırenlerın cogu proxy kullanıp gırdı -,- sen nasıl gırdın oda ilginç bal var sende sanırım şıp şıp damlayan tipte hemde :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben proxy falan kullanmadan girdim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben de kullanmadan kayıt oldum acaba adsl statiklerinin farklı olmasından mı sonuçta ip ler havuza bağlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben birini normal yaptım dierini proxy li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 2 side oldu ayrıca belkide uas yada canadadan omayanlara mal atmicaklardır kabul etmeme gibi bise yoktur ama secilmezler ole bisde olabilir once umutlandırıp sora surundurmek blizzard taktigi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: BlackRose, 16 Eylül 2004 19:52 tarihinde demiş ki: ben proxy falan kullanmadan girdim bende[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Sizinle daha fazla dialoga girmeyecegim, ustteki mesajlara bakin "2'sini soyle attim 1'ini boyle" , " 1 tane normal attim digerlerini proxy'le", diyenleri gormezsiniz ben yazayim dedim. Tabii yinede son soz hakki sizin ne de olsa altta kalmamaniz lazim, buyrun meydan sizin ben cekildim..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya bi gelişme oldu sanıyo insan....böle tartışma mesajları atmayın artık....[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Merlot, 17 Eylül 2004 01:17 tarihinde demiş ki: Sizinle daha fazla dialoga girmeyecegim, ustteki mesajlara bakin "2'sini soyle attim 1'ini boyle" , " 1 tane normal attim digerlerini proxy'le", diyenleri gormezsiniz ben yazayim dedim. Tabii yinede son soz hakki sizin ne de olsa altta kalmamaniz lazim, buyrun meydan sizin ben cekildim.. ahahaha ya sen ne komik bi insansın hala idrak edemedin değil mi kimin kaç tana attığı önemli değil diye 100 sefer belirttim isteyen 100 tane atsın benim derdim senin marifet anlayışın kaldı ki sen ne yazdığını inkar ediyosun altta kalmıyoruz çünkü sen ordan hiç çıkamadın cevap vermene gerek yok iice rezil oldun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yeter ya.tartışma mı dinliycez burada.kim ne yaparsa yapar.yediremiyorsanız özelden tartışın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ne zaman belli olacak şimdi kimlerin seçildiği?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 20 eyluldu galiba... ama amerika ağırlıklı seçerler gene bize çıkmaz bundan bişi esas eu betayı beklemek gerek...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kafayı yicem artık oynayalım şu oyunu yaaaaaaaa[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eheh herkes kafayı yedi artık kafayı yedimiz için birbirimize saldırır duruma geldik... ama cidden çıldırttı blizzard bu sefer bi de o yetmezmiş gibi avrupadakiler usde oynayamıcak şeysi çıkarttı avrupa surumunu de 2-3 ay sonra çıkartıyor usden yani hani derler ya amerika dunyayı yonetiyor flm bi de derler rüyalar ülkesi... harbiden de oyle ama...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: fortinbras, 18 Eylül 2004 12:50 tarihinde demiş ki: eheh herkes kafayı yedi artık kafayı yedimiz için birbirimize saldırır duruma geldik... ama cidden çıldırttı blizzard bu sefer bi de o yetmezmiş gibi avrupadakiler usde oynayamıcak şeysi çıkarttı avrupa surumunu de 2-3 ay sonra çıkartıyor usden yani hani derler ya amerika dunyayı yonetiyor flm bi de derler rüyalar ülkesi... harbiden de oyle ama... Yalan.. Siz oyle sanin.. Bu kadar aptalin arasinda yasamak cok koyuyo inan bana. *Vatanimmmm, vataniiimmmmmmmm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 vatanında oynayamayacaktın ama o çok uzun zmndır beklediğin oyunu oyle bişi de var...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bence pek umitlenmeyin bu accountlardan..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bana hem nvidia test account,hemde eu accountu çıkacağı için ümitlenip ümitlenmeme gibi bir sorunumu yok :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar