Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVidia dan 1000 yeni beta account

axedice

Öne çıkan mesajlar

bu arada 2 gundur iyi gidiyoruz dun beleşçi damgası yiyordum bugun de kendi sıfatını bana yapıştırmaya çalışan bi adamdan laf yiyorum bi de gelmiş övünüyor burda farklı proxylerden 10 tane başvuru yaptım diye iyi yaptın bravo diyorum ben de sana[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

beyler düşünmeden konuşmayın burada kimse kimseye ahlak kurallarını öretcek değil kimseyi de karalamayın ayrıca kusura bakmayında 10 tane acc başvuru yapıp bunla övünmek hiç hoş değil tamam 3 olur 5 olur sonuçta hepimiz deli gibi bu oyunu bekliyoruz ama milletin hakkını yemeyin en azından yiyosanız da bunu söylemeyin söylecekseniz utanın tabi utanabliyosanız

ps : söylediklerim kimseyi hedeflemiyo ama üstüne alınıp sataşan olursa lafımın arkasındayım her ne kadar layık görmesemde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 14 Eylül 2004 14:07 tarihinde demiş ki:
10 tane ayrı proxylerden atmak bence ahlak kurallarına aykırı herkesin bi şansı vardır çıkar ya da çıkmaz...

haklısında şöyle birşey var bu beta keyler EU beta için ama sadece us ve canadadan üye alıyorlardı anladığım kadarıyla.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

Ovunulecek bir is yapilmasi zor olan bir isi yapmakla mumkundur. 10 tane ayri proxyden basvuru yapmak 30dk'nizi almaz. Yazim ovulme amaciyla algilandi anlayamiyorum, demekki seviyeyi biraz daha asagilara cekip sizin seviyenize goremi yazalim. Ayrica kimsede bana burda ahlak dersi verecek degil...10 tanede atarim, 10000 tanede. Burada kimse bana beta basvurusuna 3 taneden az basvuru yaptim diyemez. Igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Merlot, 15 Eylül 2004 03:44 tarihinde demiş ki:
Ovunulecek bir is yapilmasi zor olan bir isi yapmakla mumkundur. 10 tane ayri proxyden basvuru yapmak 30dk'nizi almaz. Yazim ovulme amaciyla algilandi anlayamiyorum, demekki seviyeyi biraz daha asagilara cekip sizin seviyenize goremi yazalim. Ayrica kimsede bana burda ahlak dersi verecek degil...10 tanede atarim, 10000 tanede. Burada kimse bana beta basvurusuna 3 taneden az basvuru yaptim diyemez. Igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir..

aferim kralsın 30 dk da dünyayı bile kurtarırsın sen ... ben zaten kimseye ahlak dersi falan vermeye çalışmadığımı yazdım bana ahlak dersi vermeyin diyerek zeki oldugunu kanıtladın sanırım ayrıca seviye muhabbetlerine hic girme okuyan herkes gordu kimin ne oldugunu kendime hic bisey batirmama gerek de yok ben 1 tane aldim 10 tane alana da sözüm yok dileyen dilediğini yapar çıkacağı varsa çıkar yoksa 1000 tane de atsan nafile benim derdim bunu marifet olarak göstermende insallah sana acc cikar da huzura erip bida uramazsın forumlara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 15 Eylül 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
said:
Merlot, 15 Eylül 2004 03:44 tarihinde demiş ki:

aferim kralsın 30 dk da dünyayı bile kurtarırsın sen ... ben zaten kimseye ahlak dersi falan vermeye çalışmadığımı yazdım bana ahlak dersi vermeyin diyerek zeki oldugunu kanıtladın sanırım ayrıca seviye muhabbetlerine hic girme okuyan herkes gordu kimin ne oldugunu kendime hic bisey batirmama gerek de yok ben 1 tane aldim 10 tane alana da sözüm yok dileyen dilediğini yapar çıkacağı varsa çıkar yoksa 1000 tane de atsan nafile benim derdim bunu marifet olarak göstermende insallah sana acc cikar da huzura erip bida uramazsın forumlara

Atlayan bir vatandas daha.. Seninle muhattap degilim ben, fortinbras'a idi laflarim.. Hala da ovunmek icin o yaziyi yazdigimi dusunuyorsunuz helal olsun size. Hehehe... Komik insanlasiniz vesselam..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Fethi zor , Fatih'i tek ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben size diyim hic ekran karti fln almayin.
neden o kadar yuksek bi ekran karti istemisler anlamadim ama WOW icin tamamen gereksiz.ben unoffical serverda oynadim.ve cok kotu makinelerde oynadim,ne bi kasilma oldu ne bi sey.
bilmiyorum belkide blizzard elinde daha iyi bi grafik motoru tutuyoda oyunu cikarana kadar belli etmiyo :)
WoW a baslamiycak olmamin nedeni kesinlikle grafikleri... insan L2 oynadiktan sonra o grafikler Doom 3 le UO grafiklerinin karsilastirmasi gibi bi sey...[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain
Sosyal ağlarda paylaş

bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorsun galiba... burada bahsi geçen konuda haksızsın artık sus konuşma daha fazla altta kalmamak uğruna kendini yorma...gerek yok; şurda sana bi tane arka çıkan adam yok iki gündür hala kendini savunuyorsun utanmadan...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Reiben from Justice Coh Scrapper
Quintus from Justice Coh Blaster
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bicim bir altyapiya sahipsin anlamadim. Birilerinin beni savunmasi mi lazim gorusum hakli diye. Ben kendi kendimi savunuyorum, ha sen avukatliga ve avukatligini yaptirmaya alismissan ben anlayamam senin tartisma mentaliteni. Yanlis oldugum bir konu yok, sadece yarim akilli insanlarin cikip bana "ahlak kurali" hede hodosunu yapmasina tahammulum yok. Kendine ve forumdaki digerlerine saygin varsa sus artik. Ha yok altta kalmayayim, son sozu ben soyleyeyim diyorsan buyur meydan senin ..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Fethi zor , Fatih'i tek ...
Sosyal ağlarda paylaş

ahh cocuk gibi kavga ediyosunuz :) bi sonuc cikmiycagina gore bence bosu bosuna uzatmayin.
herseyin grafik oldugunu iddia etmedim.ama grafikte olmali.yani oyunu oynarken grafiklerden haz almaliyim.
sahsen radeon 9800xt pro ekran kartim var hic bi oyun beni isetemez gibime geliyo ama neyse...[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain
Sosyal ağlarda paylaş

wow ekran kartı açısından o kadar zorlamıyor gerçekten de
ama aynı şeyi EQ2 için söyleyemeyecem, çok daha yüksek çünkü EQ için minimum config ve gerçekten de zorladığını okudum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

benden aldığını bana satıp durma laflarımı tekrarlama haklı değilsin kime sorarsan sor kimse sana haklısın diyemez eğer bi tek sen haklı olduğunu düşünüyorsan gene haklı değilsin hitler de haklı olduğunu düşünüyordu noldu sonra? ( sana hitler demeye çalışmıyorm ornek verdim sadece kendini haklı goren insan tipine )

çocuk gibi kavga ediyorsun diyene de diyeceğim şudur eğer biri çıkıp boyle adamlara karşı gelmezse bunlar boyle başkalarının hakkını yemeye her turlu dalaverayı yuzsuz yuzsuz goğsunu gere gere yapmaya devam ederler...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Reiben from Justice Coh Scrapper
Quintus from Justice Coh Blaster
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...