Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVidia dan 1000 yeni beta account

axedice

Öne çıkan mesajlar

"Us proxy list" diye aratınca mesela şöle bi adres çıkıyo google'da;

http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/proxy-list/80/

burda aşağıdaki adreslere bakarsan zaten yanlarında hosting country yazıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 13 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
hojam iyi güzel yaptık diyonusz da benim yukarda yazdığım yazıdan sonra bi poq çıkmıyoki isim soy isim mail yazdıktan sonra o sayfa geliyo o kadar. bunu yapınca ok mi yani???

evet o terms and conditions cikinca baska bisey yapmana gerek yok. maili bekleyeceksin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

senin ekran kartı modelini nasıl ögrenecekki?

her hangi bir guvenlik uyarısı yoktu öyle sormadan ekran kartını kontrol edemez herifler izinsiz makinandan bilgi alıyorlar diye amerikada öttürürler onları.. =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

nası alamaz yaw ? çok güzel alıyodu blizzardın şubattaki closed beta ya başvuruda bilgisayarın donanım özelliklerini ve hatta ona göre seçiyolardı beta testerlerı (tabi öncelik başka şeylerdeydi ).......bende şaşırdım doğrusu...böle olsaydı alırdım radeon 9600 hem buna katıl hemde hl2 yi orjinal oyna...ohhhh[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet o kısa formu doldurup beklemek gerekiyor entrants must log on to nzone.com dio ztn gene o sitenin genel sayfasına atcak adam seni bassanda sora gene o kısa forma gelceksin... doldurdum bi tane de kesin çıkmaz zaten laf olsun diye doldurduk... bu arada o ekran kartını sormaması bnm de dikkatimi çekti madem nvidianin şeysi bu neden kontrol flm etmiyor ne olduğunu bilgisayarda anlamadım o kısmını...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 13 Eylül 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
nası alamaz yaw ? çok güzel alıyodu blizzardın şubattaki closed beta ya başvuruda bilgisayarın donanım özelliklerini ve hatta ona göre seçiyolardı beta testerlerı (tabi öncelik başka şeylerdeydi ).......bende şaşırdım doğrusu...böle olsaydı alırdım radeon 9600 hem buna katıl hemde hl2 yi orjinal oyna...ohhhh

yazdığımı iyi oku!

uyarı yok dedim beta basvurusunda 2 defa guvenlik uyarısı çıkıyordu ve dxdiag bilgilerini alıryorlardı bunuda aldık diye belirtmişlerdi![signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu blizzarda kıl olmaya başladım kendi kazandığı yetmiyor millete de kazandırmaya başladı daha oyun çıkmadan tabi kendi de kimbilir ne kadar komisyon alıyor bu oyundan ztn şu an 1000 tane açmıs 100000 tane açmış farketmez nasılsa nerden koysam da biraz daha kazansam diye bakıyor adamlar yani şu oyun warcraft olmasaydı hiçbir guç aldırtamazdı bana bu oyunu... bi de boyle ayak oyunlarıyla milleti oyalıyorlar hani nerde avrupa betası open beta sı bu oyunun neymiş bu ayın içinde herhangi bi gun başlıcakmış... ben inanmıyorum artık boyle laflara 2 hafta sora da intel işlemci kullananlara 2000 account amd kullananlara ahan daha fazla 3000 account veriyoruz der bu adamlar... sora ondan bi hafta sonra da warcraft 3 alanlara beta account hediye... bu boyle gider...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh evet haklısın fortinbras, babalarının hayrına çıkarıyolar zaten oyunları. O yüzden ne reklam yapma ne de para kazanmaya hakları yok denyoların..

Ayrıca oyunun çıkış tarihi aylar öncesinden belliydi. Hadi diyelim sitelerden okumuyorsunuz, norak yazdı o kadar ben yazdım forumlarda. Kasım ortası aralık başı gibi, hiç olmadı ocağa kadar çıkıcak oyun. Open beta oyun başlamadan iki hafta önce, eu beta da bu ayın sonuna kadar başlayacak. Hayır anlamıyorum, arkadaşlarınızın açtığı UO serverı mı sanıyorsunuz bu oyunu?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten bu direk müşteri kazandırmak amaçlı var çunku oyle manyaklar beta account için gidip nvidia ekran kartı alcak...
hatta adamlar deseler 6800 ultra alana yanında wow beta account bedava deseler dukkanda bulamazsın 6800 ultra her ne kadar en pahalı kart olsa da[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen kimsin git muhatabım gelsin... laf ebeliği yapma bana burda en az senin kadar mmorpg geçmişim vardır benim... bunu hava atmak için de yazmadım ayrıca aç gozlu bi şirketi korumana sinirleniyorum sadece... babasının hayrına çıkartmıyor oyunu baktı bu sektorde para var dedi adam biz warcraft 4 u çıkarsak bu kadar para kaldıramayız bari hadi biz de çıkaralım bi online oyun diye girdiler olaya... ha işini guzel yapan şirket orası ayrı ama boyle milleti somurmesini kaldıramam gerçi somurulmek isteyen somurulsun tabi onlara da yapacak bişi yok ( bu lafım sana değil ebayde beta accye 400 500 dolar veren enayilere )[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 14 Eylül 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhattabın benim, çünkü tutarsız ve mantıksız yazıyorsun ve bende nerde yanlış yaptığını yazıyorum. Blizzard ı koruduğum yok, sadece işin gerçeklerini yazıyorum. Böyleyken böyle yani, adamlar iyi satan bir marka yarattılar ve bunu sonuna kadar kullanıyorlar. Avrupa kapitalilinin en büyük temsilcilerinden vivendi universalin amerika kapitaline karşı mücadelesi gibi bile bakabilirsin bu olaya. Ve kimse seni betalara girmek yada oyunu satın almak için zorlamıyor. Herşeyden önce temel bi ihtiyaç değil bu.
Evet, beta acc için e-bay de 500$ dolar veren insanlar aptal olabilir ama bunun blizzardla bir alakası yok. Keza blizzardın para kazanmak için bu işe girdiği doğru, yine dediğim gibi kimse babasının hayrına oyun sektörüne, hele hele mmorpg sektörüne girmez. Ama kimseyi oyaldıkları falan da yok. Blizzard ın politikası " It is done when it is done" dır, bunu başından beri söylüyorlar. E tarihler az çok belli, stress testi yada nvidianın sponsor olduğu bu üye alımını neden yaptıkları belli. Şimdi kimleri oyalıyorlar, nasıl ve neyle oyalıyorlar bide ben nerde laf ebeliği yapıyorum onları söyle. Ama biraz düşünerek söyle.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Sana beleşçi damgası vurmadım, beleşçi olduğunu da düşünmüyorum zaten. UO serverıyla karşılaştırırken işin finansal boyutunu ön plana çıkarmaya çalıştım. Neyse, yanlış anlaşılmaları bir kenara bırakalım

Bu acc lar için herhangi bir yere üyelik de gerekmiyor. Tamam fileplanet üyeliği parasızdı ama sonuçta uzun bir süreç gerektiriyordu ve herkes uğraşmadı bununla. Bu sefer sadece 1000 kişiyi çok daha fazla üyenin arasından seçicekler gibi, yani seçilme şansınız eu betaya seçilme şansından daha az. Bu gün proxysiz, yarın da bi kaç yeni alacağım mailla proxy kullanarak deniyeceğim ama bu acclardan hiç ümidim yok benim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen bi tan attım çıkar çıkmaz bilmiyorum şansıma artık ekran kartı hakkındaki tartışmaya gelince hiç bir yerde teste katılmak için fk 5700 gerekli olduğu yazmıyo yanlış okumuşsunuz orada sadece oyunun önerilen sistem gereksinimi verilmis www.worldofwar.net e girerseniz ekran kartı geforce olup en üst basamaktan geforce 2 ye gelene kadar herkesin bu teste katılabileceğini yazmışlar resmi boyutunu bilemem ama sonuçta ilk o sitede duyuruldu blizzard ın resmi sitesinden önce (en azından öle biliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...