axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 www.worldofwar.net teki habere göre Nvidia ve blizzard ortak çalışmaları sonucu us closed beta için 1000 yeni acc veriyor. Daha sign uplar başlamadı ama bugün başlayacamış. Refreshler için buraya :) http://www.nzone.com/page/home[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 proxy kullanacaz desenize :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 siteye bi şekilde girebilmiş birisi var mı? more şnfo ya basıyorum ve bi türlü sunucu bulunamıyor...acaba millet kudurmuş gibi saldırdı mı?[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 webserver ları max. thread i doldurmuş, yani baya yoğun şu an..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 giremiyorum alınmıstır bile 1000 account :([signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: axedice, 13 Eylül 2004 19:01 tarihinde demiş ki: ...Daha sign uplar başlamadı ama bugün başlayacamış...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Service Unavailable This server is temporarily unable toservice requests.(Internal-Reason: 3) efet burdan anladığım kadarıyla millet kudurmuş gibi saldırmış[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu sefer kastım alıcam bu beta account u, benim dedicated makinadan bağlanıyorum demin açıldı site ama yok öyle beta duyurusu filan şimdilik..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu arada Nzone un wow sayfasının url si budur; http://www.nzone.com/object/nzone_worldofwarcraft_home.html[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 13 Eylül 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şu anda bilgilerimi girdim çekilişe katılmak için...submit diyorum error veriyor....umrumda deil..azmin sonu iyi olcak bu sefer....ya burdan yada taaa şubatta yaptığım başvuru sonucu ya bunu ya onu yada ikisini birden alacam yeter artık...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Must be 18 or older and live in the United States or Canada. neyse bu arada biraz yalandan zarar gelmez[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 iyi de ben de o adrese giriyorum öyle adres bilmemne girilebilecek bir yer yok ki :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche[Bu mesaj BlackRose tarafından 13 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bilgileri gönderdim dedim ama www.nvidia.com/nzoneadresindeki formu doldurup 20 eylüle kadar göndermeniz gerekiyomuş...1000 kişi seçilcekmiş yukarda söylendiği gibi...peki madem ordaki formu dolduracaz ben neyi doldurdum bilemiyorum valla...:D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yuhhhh koyduun resme bakıyodum da en az geforce fx 5700 mü istiyodu wow? ben süper olmayan grafik kartlarının da kaldırabilcei bişiler yapcaklarını söylediklerini hatırlıyorum....*kahrolur*...ulan gittik minimum u aldık yeni ekran kartı alıp...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya burda form morm yok ya nasıl yaptın açık yaz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 forumu doldurdugum halde agreement diye bir sayfa geldi kabul etmedi,tam olarak yapabilen birisi varmı?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya aynen ne yaptığımı söyliyim size ilk mesajdaki linke gittim ve sitedeki world of warcraft beta accounts la alakalı bölümde more info ya bastım böle bi form geldi onu doldurdum sora da şu geldi : World of Warcraft™ — Beta Contest Terms & Conditions NVIDIA AND WORLD OF WARCRAFT BETA CONTEST TERMS & CONDITIONS Hosted by NVIDIA Corporation ("NVIDIA"). NO ENTRY FEE. NO PURCHASE OR OBLIGATION NECESSARY. 1. Eligibility: The NVIDIA AND WORLD OF WARCRAFT BETA CONTEST (the "Contest") is open only to legal residents of the U.S. and Canada, age 18 or older, who have an active e-mail account and Internet access as of the beginning of the Contest period. Employees of NVIDIA, Blizzard Entertainment or Vivendi Universal Games, their respective affiliates, subsidiaries, immediate family members and persons living in their same household, are not eligible to participate in the Contest. Participation in the Contest constitutes entrant's full and unconditional agreement to and acceptance of these Terms & Conditions ("Terms"). 2. To participate in the Contest, entrants must log on to www.nvidia.com/nzone, fill out the required fields in their entirety, and click on the button to submit the form no later than midnight (12:00 a.m.) PST on September, 20 2004. One entry per person, household and/or e-mail address is permitted, regardless of method of entry. Entrants submitting multiple entries or violating any of these Terms may be disqualified. edit:gereksiz uzunluk[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 13 Eylül 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şu anda 2. maddede yazan entrants must log onto www.nvidia.com/nzone aşamasında takılmış bulunmaktayım[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 onu bende yaptım ama kabul oldumu şimdi onu anlayamadım?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: DiaBoLiC, 13 Eylül 2004 20:43 tarihinde demiş ki: şu anda 2. maddede yazan entrants must log onto www.nvidia.com/nzone aşamasında takılmış bulunmaktayım o sayfa acılıyor tam ortasındakı sıyah sey cıkarken kapanıyor[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet o ortasına biri bişiy yapmış açılmıyo heralde :-P[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 biri proxy olayını anlatabilir mi çok önemli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 1. Eligibility: The NVIDIA AND WORLD OF WARCRAFT BETA CONTEST (the "Contest" is open only to legal residents of the U.S. and Canada, age 18 or older, who have an active e-mail account and Internet access as of the beginning of the Contest period. aha :P[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 proxy olayıda nanay,proxy kullandığını anlıyor kullanıyorsun hııı diyor.. HTTP proxy reports : (The specified network name is no longer available. ).[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yannız girmeye çalıştığım site 404 not found dışındaki tüm errorleri verdi galiba heuha[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar