Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kojiroh, benim hatam. Eclipse kullandığın işletim sistemine göre default encoding kullanıyor. Windows için UTF-8 değil, CP1252. Bi kereliğine UTF-8 olarak ayarlamak gerekiyor. Nasıl değiştirileceğini Wiki'ye yazdım: https://trac.assembla.com/legendary-media-organizer/wiki/Eclipse#SettinguptheEncodingtoUTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Sourceforge de non-public bölüm oluyor (developerlar icin ) orda discuss yapabiliyorsun yok mu trac te böyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ya maven direk bozmadı ama svn ve maven update'i yapınca salaklaştı ide, diğer projeleri görmedi. bişileri yükleyemedi update sırasında o yüzden diğer plug-in'leri de kendi kafasına göre deactive etti, sonra active et deyince başka sorunlar çıkardı fln cache'yi temizledim bayağı bi uğraştım ama eski haline getiremedim ide'yi. baştan kurmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 eve gidince uğraşırım bir daha, başka makinada fln denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 eclipse kur abi temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Seele said: Sourceforge de non-public bölüm oluyor (developerlar icin ) orda discuss yapabiliyorsun yok mu trac te böyle bir sey. Trac sadece wiki. Onda yok öyle bir şey. Ama Assembla'ya messages diye bir tool kurdum. Ordan yapılabiliyor: http://www.assembla.com/spaces/legendary-media-organizer/messages Tutorial'a bak istersen. Mail falan da yolluyor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bu da public ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Yok hide from watchers deyince sadece takımdakiler görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kojiroh ve senko ses edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi ben burdayım da başımda spring security diye çok pis bi bela var gecelerim uykusuz bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Nasil gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 çok şükür. sizler nasılsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sagliniza duaciyiz. Ben genel anlamda, proje nasil gidiyor manasinda yazmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte. tıngır mıngır ilerliyor, sağolsun arkadaşların da yardımları ile. elleri dert görmesin. kimisi hatalı da olsa yazdıkları kodlara saygımız sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dasaaa saolsun özetlemiş. Tıngır mıngır ilerliyor, ama ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 durmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Arkada kalmasın iyi gidiyoruz, tıngır mıngır ama aksilik olmazsa uygun sürede bitecek gibi, mirage a verdiğim tavsiyeler doğrultusunda hızlanıyoruz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Finallerim bitiyor 2 gun sonra. Ben de wiki'yi bi okuyup contribute etmeye calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Chuck Norris happily serving: http://asubasi.dlinkddns.com:8090/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Test etmek isteyenler icin LMO 1.0 alpha hazir: https://trac.assembla.com/legendary-media-organizer/wiki Tek gereksinim Java 7. Kullanmak için config/lmo.properties dosyasini herhangi bir text editörüyle açıp şu özellikleri isteğe göre değiştirin: tvShows_libraryPath = dizilerin taşınacağı klasör movies_libraryPath = filmlerin taşınacağı klasör music_libraryPath = müziklerin taşınacağı klasör downloadPath = indirilmiş dosyaların default yeri Sonra lmo-gui.jar dosyasını çalıştırarak başlatabilirsiniz. Sonra browse ile download edilmiş filmleri, dizileri, müzikleri ya da olduğu gibi klasörleri listeye atıp organize tuşuna basıyorsunuz. Sonra da hataları bulup programa yardım etmiş oluyorsunuz... :p Program şu an yarım yamalak ama yapması gereken işi yapıyor. Geçen tek tek indirdiğim 50 gb iki sezon diziyi düzenledi gayet iyi şekilde. Java çift tıklayacak jar'ları açacak şekilde ayarlı değilse konsoldan "java -jar lmo-gui.jar" ile başlatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Elinize saglik, hayirli ugurlu olsun Kisa bir soru; jdk 1.6 ya karsi derliyebiliyormusunuz? 1.7 olmayan platformlar icin, ornek macos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Şu anda hayır. Aslında üç beş satırlık değişiklik yaparak Java 6 ile derlenebilir. Proje büyük bir kitleye hitap etmeyi amaçlamadığı için deneysel olarak Java 7 ile başladık. Mac OS X'e OpenJDK 7 yüklenmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mirage said: Şu anda hayır. Aslında üç beş satırlık değişiklik yaparak Java 6 ile derlenebilir. Proje büyük bir kitleye hitap etmeyi amaçlamadığı için deneysel olarak Java 7 ile başladık. Mac OS X'e OpenJDK 7 yüklenmiyor mu? java 7 de gelen hangi özelliği kullandınız ki ? yani deneysellik java versiyonuyla olmaz sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 napıo şimdi bu tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Torrent'le indirdiğim dizilerin hepsi sinir bozucu şekilde rar, zip vs şeklinde sıkıştırılmış oluyor. Hepsini tek tek açıp, media library klasörüne dizi ismine, sezona göre ayırıp taşımaktan bıkkınlık geldiği için bu işlemi otomatik yapacak bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar