senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 github dünyanın en iğrenç şeyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ruby var daha iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Katılmak isteyenler için yukardaki adımlar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mirage said: Sickbeard'da arşiv açma özelliği var mı bu arada? Onla ilgili bir şey göremedim. İstediğin şekilde düzenli olarak taşıma ve isim değiştirmeyi yapıyor galiba. Mirage'cim inan kurcalamadim direk UseNet client SABnzbd Sickbeard ile beraber calistigindan, bende Sickbeard ayarlarinda ilgili fonksiyonlarini Sabnzbd'ye delegate ettirdigimden, Sickbeard'e sadece istedigim dizileri Sabnzbd'ye iletmek kaldi. Zevli ve de basarili calismalar dilerim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 maven ve subversion indirdim haftasonu ayarlari yapicagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bayram tatili vs. atlamisim bu topagi. Hayirli ugurlu olsun. Ivme kaybederseniz, mevcut butun modullerde boost vermek icin dahil olurum, takipteyim. P.S: uTorrent disinda, Vuze icin de integration yapilabilir. Vuze plugin api si pure Java ve gayet basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 cok guzel bir proje. su an ilgilenecek bir vaziyette degilim ne yazik ki; ama toparlayinca rss'ten otomatik indirme falan gibi birsey module u icin yardimci olmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Java'dan nefret eden biri olsam da çorbada tuzum bulunsun diyerek ben de katılayım istedim. Vakit oldukça ekerim tuzumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mirage said: Ana sayfayı update ettim. https://trac.assembla.com/legendary-media-organizer/wiki/WikiStart Başlangıç için gerekli şeyleri First Steps sayfasında bulabilirsiniz: https://trac.assembla.com/legendary-media-organizer/wiki/FirstSteps Subversion, Maven kurulumu, kod indirme, compile etme, Eclipse ayarları vs her şey orda. Sorunuz olursa burdan ya da messenger'dan dürtüverin. Edik: Assembla'da hesap açıp kullanıcı adınızı bana yollamayı unutmayın. Ha tabi bi de yukardaki paketlerden seçmeyi de... Selam Kullanici adi: SeeleOrhan birde söyle bir hata aliyorum Maven'da yardimci olabilir misin ? Apache Maven 3.0.3 (r1075438; 2011-02-28 18:31:09+0100) Maven home: c:srcmavenbin.. Java version: 1.7.0_01, vendor: Oracle Corporation Java home: C:srcjava17jre Default locale: de_DE, platform encoding: Cp1252 OS name: "windows 7", version: "6.1", arch: "amd64", family: "windows" [INFO] Error stacktraces are turned on. [DEBUG] Reading global settings from c:srcmavenbin..confsettings.xml [DEBUG] Reading user settings from C:UsersOrhan.m2settings.xml [DEBUG] Using local repository at C:UsersOrhan.m2repository [DEBUG] Using manager EnhancedLocalRepositoryManager with priority 10 for C:UsersOrhan.m2repository [INFO] Scanning for projects... [DEBUG] Extension realms for project com.asubasi.lmo:legendary-media-organizer-parent:pom:1.0-SNAPSHOT: (none) [DEBUG] Looking up lifecyle mappings for packaging pom from ClassRealm[plexus.core, parent: null] [DEBUG] Extension realms for project com.asubasi.lmo:legendary-media-organizer-core:jar:1.0-SNAPSHOT: (none) [DEBUG] Looking up lifecyle mappings for packaging jar from ClassRealm[plexus.core, parent: null] [DEBUG] Extension realms for project com.asubasi.lmo:legendary-media-organizer-extraction:jar:1.0-SNAPSHOT: (none) [DEBUG] Looking up lifecyle mappings for packaging jar from ClassRealm[plexus.core, parent: null] [DEBUG] Extension realms for project com.asubasi.lmo:legendary-media-organizer-gui:jar:1.0-SNAPSHOT: (none) [DEBUG] Looking up lifecyle mappings for packaging jar from ClassRealm[plexus.core, parent: null] [DEBUG] Extension realms for project com.asubasi.lmo:legendary-media-organizer-cli:jar:1.0-SNAPSHOT: (none) [DEBUG] Looking up lifecyle mappings for packaging jar from ClassRealm[plexus.core, parent: null] [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] Reactor Build Order: [INFO] [INFO] Legendary Media Organizer [INFO] Legendary Media Organizer - Core [INFO] Legendary Media Organizer - Extraction [INFO] Legendary Media Organizer - Graphical User Interface [INFO] Legendary Media Organizer - Command Line Interface [DEBUG] Resolving plugin prefix compile from [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo] [DEBUG] Could not find metadata org.apache.maven.plugins/maven-metadata.xml in local (C:UsersOrhan.m2repository) [DEBUG] Skipped remote update check for org.apache.maven.plugins/maven-metadata.xml, locally cached metadata up-to-date. [DEBUG] Could not find metadata org.codehaus.mojo/maven-metadata.xml in local (C:UsersOrhan.m2repository) [DEBUG] Skipped remote update check for org.codehaus.mojo/maven-metadata.xml, locally cached metadata up-to-date. [DEBUG] Could not find metadata org.apache.maven.plugins/maven-metadata.xml in local (C:UsersOrhan.m2repository) [DEBUG] Could not find metadata org.codehaus.mojo/maven-metadata.xml in local (C:UsersOrhan.m2repository) [DEBUG] Using connector WagonRepositoryConnector with priority 0 for http://repo1.maven.org/maven2 [DEBUG] Using connector WagonRepositoryConnector with priority 0 for http://repo1.maven.org/maven2 Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/org/codehaus/mojo/maven-metadata.xml Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-metadata.xml 4 KB 8 KB 8 KB 12 KB 13 KB 17 KB 17 KB 19 KB 4 KB 19 KB 5 KB 19 KB 9 KB 19 KB 11 KB 19 KB Downloaded: http://repo1.maven.org/maven2/org/codehaus/mojo/maven-metadata.xml (19 KB at 25.7 KB/sec) [DEBUG] Reading resolution tracking file C:UsersOrhan.m2repositoryorgcodehausmojoresolver-status.properties [DEBUG] Writing resolution tracking file C:UsersOrhan.m2repositoryorgcodehausmojoresolver-status.properties Downloaded: http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-metadata.xml (11 KB at 11.0 KB/sec) [DEBUG] Reading resolution tracking file C:UsersOrhan.m2repositoryorgapachemavenpluginsresolver-status.properties [DEBUG] Writing resolution tracking file C:UsersOrhan.m2repositoryorgapachemavenpluginsresolver-status.properties [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] Reactor Summary: [INFO] [INFO] Legendary Media Organizer ......................... SKIPPED [INFO] Legendary Media Organizer - Core .................. SKIPPED [INFO] Legendary Media Organizer - Extraction ............ SKIPPED [INFO] Legendary Media Organizer - Graphical User Interface SKIPPED [INFO] Legendary Media Organizer - Command Line Interface SKIPPED [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] BUILD FAILURE [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] Total time: 2.010s [INFO] Finished at: Sat Nov 12 11:22:13 CET 2011 [INFO] Final Memory: 7M/109M [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [ERROR] No plugin found for prefix 'compile' in the current project and in the plugin groups [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo] available from the repositories [local (C:UsersOrhan.m2repository), central (http://repo1.maven.org/maven2)] -> [Help 1] org.apache.maven.plugin.prefix.NoPluginFoundForPrefixException: No plugin found for prefix 'compile' in the current project and in the plugin groups [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo] available from the repositories [local (C:UsersOrhan.m2repository), central (http://repo1.maven.org/maven2)] at org.apache.maven.plugin.prefix.internal.DefaultPluginPrefixResolver.resolve(DefaultPluginPrefixResolver.java:94) at org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoDescriptorCreator.findPluginForPrefix(MojoDescriptorCreator.java:262) at org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoDescriptorCreator.getMojoDescriptor(MojoDescriptorCreator.java:222) at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecycleTaskSegmentCalculator.calculateTaskSegments(DefaultLifecycleTaskSegmentCalculator.java:106) at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecycleTaskSegmentCalculator.calculateTaskSegments(DefaultLifecycleTaskSegmentCalculator.java:86) at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStarter.execute(LifecycleStarter.java:98) at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMaven.java:319) at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven.java:156) at org.apache.maven.cli.MavenCli.execute(MavenCli.java:537) at org.apache.maven.cli.MavenCli.doMain(MavenCli.java:196) at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:141) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601) at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.launchEnhanced(Launcher.java:290) at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.launch(Launcher.java:230) at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.mainWithExitCode(Launcher.java:409) at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.main(Launcher.java:352) [ERROR] [ERROR] [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following articles: [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/NoPluginFoundForPrefixException Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 @Mirage posta kutun mu dolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 maven bin klasörünü PATH olarak belirttin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Biz katılcaz deyip sesi soluğu çıkmayan paticanlar nerdesiniz? patican ne ya patlıcan gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 patlıcan oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bf3 mani oldu, ama gelicem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 gelinde bi isin ucundanda siz tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi maven çok sorunlu çıktı bende maven yüzünden netbeansı göçerttim zaten işteyim şimdi svn kullanamıyorum da eve gelince deniyecem umarım düzeltmişimdir maven'i. repositoryleri çekemiyordu salak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bende de basta sorun oldu ama isin mantigini anlayinca kendinde cözüyorsun. -X veya -e ile calistir ne hata veriyor bakilir burdan ayrica eclipse öneririm indir bir yere zipli versionu ac kullan tabi netbeansa cok alismadiysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ya maven devamlı netbeansı bozacaksa eclipsede çalışmam daha mantıklı olcak diğer şirket projeleri de netbeans üstünde çünkü, bugun netbeans çökünce bi tarafım uçukladı resmen :D 2 saatimi aldı zaten conf'ları yapmam. sizinle beraber eclipse'de çalışırım, bozsam bile netbeanse zarar vermez hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 aralarinda cok bi fark yok. istersen eclipse üzerine maven plugin kurabilirsin ama maveni dostan calis derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Maven'ın Netbeans bozması olayını anlamadım. Netbeans ile ne işi var ki Maven'ın? Dur Netbeans yükleyip deniyeyim merak ettim. :) edik: Netbeans 7.0.1 yükledim. Eclipse'ten çok daha kolay oldu maven entegrasyonu. Eclipse için ilk önce maven kurup dışardan mvn eclipse:eclipse yazıp eclipse proje ve classpath dosyalarını yarattırıyosun. Sonra Eclipse içinden import ediyosun. Maven komutlarını yine dışardan çağırıp Eclipse içinde refresh yapıyosun falan filan. Netbeans'te open project deyip checkout ettiğim yeri gösterdim. Hemen algıladı maven modüllerini. Test başlatınca doğrudan maven üzerinden testleri çağırdı, gayet düzgün çalıştırdı. Subversion'ı da doğrudan gördü. Subclipse gibi plug-in'e falan gerek kalmadı. Netbeans'e +1 veriyorum yani. Zevkine değişiklik olsun diye Netbeans'e geçebilirim bu proje için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 DoubleW gelsin gui olayina basliyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 İlk Notepad++ ile açtım ama kod içinde navigasyon adamı çileden çıkaracağı için adam gibi bi IDE olsun istedim önce. Sonra herkes Eclipse kullanıyo diye ben de Eclipse kurdum dedim ama arkadaş @Test gibi direktifleri anlayamadı bi türlü. Zaten sonradan da çok uğraşmadım çünkü "kesin şu hatayı çıkarır" diye tahmin ettiğim bi hataya çoktan yol açmış bile. Unicode dosyalarla arası bozuk Eclipse'in, bu projede de gidip TV show infosunu çeken classın unit testlerinde Almanca bi dizi başlığını aratan satırdaki ü, ä gibi karakterleri bozmuş. Kodu direkt çektiğimde derlemiyodu, notepad++ ile açıp BOM'suz UTF-8'e çevirip harfleri düzelttim öyle çalıştı. NetBeans'de yok mu bu problem? Adam gibi bi IDE olmadan işkence olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Eclipse iyi abi sende niye öyle sorun yaptiki. Test sonuclarinda sorun cikinca düzeltiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Valla bilmiyorum işyerinde de bi başka projede aynı şeyi yaptı. Var mı Dreamweaver'daki gibi bi ayar, default olarak BOM'suz UTF-8 şeklinde kaydet dosyayı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 normal svn ile cekip daha sonra mavenla isin bitince eclipse import diyorsun dosya ayarlari ile ugrasmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar