AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 isimle narsistlik mi olur, olsa olsa kroluk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok garip acayip nadir bi adın varsa güzel olur. ya da süper bi font falan bulmuşsundur o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 alzheimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dasaaa said: alzheimer lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 küheylan said: benim kız arkadaşım koluna küheylan yazdırsa bir daha konuşmam onla. ben ne senle ne kiz arkadasinla konusurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben hiçbirinizle konuşmam küheylan yazarsa... bittiniz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 igh igrenc lan direk arkadasligim keserim o adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 LucifeL said: nomsaR said: eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil) sonra ayrıldım. sana Rasmon diye hitap ediyor veya dövmesini yaptırıyorsa onun birlikte olmuş olman saçma.he o resimde ki kol senin olup bizi yiyorda olabilirsin o da ayrı... http://img685.imageshack.us/img685/9039/49449228331461268733961.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 boyle sacma bisi olamaz. cok istiyorsan animsatan bisi yazdirirsan da isim ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 rasmon "axe kızlarına vatan sağolsun yazdırdım" dese bile inanırım abi ben. adamın bi inanılabilirliği var. bir red değil...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 rasmon'un kendi kolu o.. kesin bizi yiyor :D bu arada @dasaa yine yargilamis.. ahahah edit: ula yine sayfa basi.. of beee.. edit2: rasmon bi yere foto koymustu dimi dasaa sonra butun topik adama kizlar hakkinda ulema ilan etmisti adami hatirliyom ben ole biseyler, ras soylesene olm su isin aslini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok anlamsız gelir yaptırmış olanı küçümserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 özgüven göstergesi olabilir aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dövemyi bırak, arabaya isim yazılı görünce ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben'i yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 seni hatunlar yıkasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 nan bu birazda liseli bir tipin kısa film çekip başına BU BİR AHMET SİLKELERİM FİLMİDİR yazması gibi demi.aynı kafa baş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 anlamsız tabi peki bu adamı görseniz hakkında ne düşünürsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Walla bana çok komik geliyo bu kendi ismini yazdırma vakası.Her ismini sorana şrak diye kolunu gösterip işte ismim dediği falan canlanıyo kafamda.İsmini okadarda bağırmak istiyosan ortalığa yaka kartı falan takıp dolaş illa dövmemi yaptırcan? Bide ailedekilerin isimlerinin baş harflerini yan yana yazdırmakta çok komik bence.Ortaya sdfsfsd gibi bişey çıktığı insanlarda gördüm ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar