Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 mecburi sebepler ile ps3'ü samsung 2233bw monitorumde kullaniyorum gecici sure. dvi-hdmi kablo araciligi ile goruntuyu alabiliyorum, peki ses alabilmek icin neye ihtiyacim var ne yapmam gerek? optik falan bisiler demisti arkadas telefonda anlamadim pek fdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?37,5010314,5010368#msg-5010368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 pahali bisi mi o dalgametre cikip bakayim bulunur mu teknosada falan dibimde var gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yok ya pahalı değil taş çatlasa 1tl faladır sdf teknosada olmayabilir ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yazıcıoğluna giriyosun hemen karşıdaki konsolcuya girip soruyorsun. 3 lira bişeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 dişisinden alacaksın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 monitorden ses alcaksan jack girişi vardır zaten direk hdmi ile bağla jack tan ses çıkışını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 monitorde hdmi olsa ve ses alabilsem bunlari sorar miyim abi. gfdgdf. dvi monitor, goruntu iyi de ses olmuyor iste. sharkoon x-tatic nasil bir kulaklik bu arada? saglam ise hem ps3 icin hem de pc icin kullanabilirim alip. kulaklik ihtiyaci vardi zaten genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 dvi-hdmi kablo araciligi ile goruntuyu alabiliyorum, demişsin. hdmi kullanıyorsun sandım. b2230 samsung kullanıyorum ve hdmi girişi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 2233bw'de yok hdmi monitor uzerinde iste. dvi yapmak zorundayim o da sesi tasimiyor. neyse bayram sonrasi ustte yazdigim kulakliga bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ps3 un icinden cikan scart kabloyu tak, converter ile onun ses kablolarini standart kulaklik jackina donsutur onuda PC nin line in denen kisma tak ayarlara gir, gorutnu HDMI, sound u manual ayarlayip sesi scarttan ver bitti gitti asdfasfd su anda boyle kullaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar