escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 1.5 milyardan fazladır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sırf facebookta 1milyar+ insan var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Abi ya, fotoğrafları kaçırdım. Hep böyle oluyor!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 göremedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 escape atmıştır arşive hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 throine said: Margarita said: Fazla cıvıttınız, sizi insan yerine koyup yazanda ve fotoğraf ekleyende hata. ~1,5 milyar insanın erişimi olduğu bir yere (internet?) fotoğrafını koyuyorsun sonra bu 1,5 milyar insanın istisnasız hepsinin aynı ve senin hoşuna giden şekilde düşünmesini/beğenmesini bekliyorsun? welcome to the int.. :) fotoğrafını ~1,5 milyar insanın erişimine sunacaksın ve bunların içinde iki üç beğenmeyen kişi çıktığında hemen kaldıracak kadar özgüvensizsen bu senin sorunun. ya baştan bu işi yapmayacaktın ya da hiç kaldırmayacaktın sonuçta burası bir 3-5 kişilik arkadaş ortamı değil. bunu biliyor olman gerek. Fotoğraftan kasıt, sadece küçücük bir dövme öncelikle onu belirtelim. Burada sorun dövmenin beğenilip beğenilmemesi değil. Burada sorun iğrenç uslubunuz, iğrenç mesajlarınız. Midemi bulandırdığınızdan ve burada sizin gibi insanların olduğunu görüp bu iğrençliğin daha da devam edeceğinden kaldırdım. Yoksa ki evet, beğenen de olur beğenmeyen de. Ama diğer beğenmeyenler ile aranızda dağlar kadar fark var. Belki de kişilik meselesi bu. Özgüvenim olmasa sokağa çıkmam zaten(sildiririm), ama var ki hala taşıyorum o dövmeyi. Bu kadar dar düşünme bence. Özgüvenim sonsuzdur :) He ama şunu farkettim ki, sorun bende; çünkü yeni olduğumdan anlayamamışım ne tarz insanlar olduğunuzu. Artık anladığımdan ben de ona göre hareket ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Tüh nasıl kaçırdınız! Ama vahlanmayın, arkadaşlarınızın beğenmeyip şuursuzca mesajlar yazdığı küçük bir dövmeydi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 paticigi nerden gordun de uye oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Margarita said: Özgüvenim sonsuzdur :) hmm şişmansın dimi bağyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Buradan bunu çıkardın di mi Tatar efendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 >foto koy >begenilmedigi icin rage'e gir >ozguveninin sonsuz oldugunu iddia et youredoinitwrong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben bi soru sormustum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: ben bi soru sormustum =( üzgünüm, atladım onu :( Hatırlamıyorum ama ekşide okumuş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 margarita burdaki herseye sinirlenirsen böyle sıkılırsın forumdan rahat ol biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ne kaçırdık ne kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 SNA1L said: margarita burdaki herseye sinirlenirsen böyle sıkılırsın forumdan rahat ol biraz Aksine eğleniyorum, bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ozaman np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 çok merak ettim dövmeyi bak şimdi. napmış, kulak memesine yazı mı yazdırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Margarita said: Özgüvenim olmasa sokağa çıkmam zaten(sildiririm), ama var ki hala taşıyorum o dövmeyi. Bu kadar dar düşünme bence. Özgüvenim sonsuzdur :) o dövmeyi sildirmediysen tek nedeni bizim burada yazdıklarımızın aynısını sana "yüzüne karşı" söyleyen birinin olamasıdır.:) eğer öyle bir şey olsaydı koşa koşa sildirirdin. internet üzerinde hiç tanımadığı ve ömrü boyunca belki de hiç tanışmayacağı 3-5 random adamın yazdıklarını bu kadar ciddiye alıyorsan, gerçek hayatta her gün yüzüne baktığın birinden aynı lafları duyduğunda nasıl davranacağını kestirmek zor değil. uğraşma yani özgüvenim sonsuzdur vs. diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 throine said: Margarita said: Özgüvenim olmasa sokağa çıkmam zaten(sildiririm), ama var ki hala taşıyorum o dövmeyi. Bu kadar dar düşünme bence. Özgüvenim sonsuzdur :) o dövmeyi sildirmediysen tek nedeni bizim burada yazdıklarımızın aynısını sana "yüzüne karşı" söyleyen birinin olamasıdır.:) eğer öyle bir şey olsaydı koşa koşa sildirirdin. internet üzerinde hiç tanımadığı ve ömrü boyunca belki de hiç tanışmayacağı 3-5 random adamın yazdıklarını bu kadar ciddiye alıyorsan, gerçek hayatta her gün yüzüne baktığın birinden aynı lafları duyduğunda nasıl davranacağını kestirmek zor değil. uğraşma yani özgüvenim sonsuzdur vs. diyerek. Evet, aynen sizin burada söylediklerinizi söyleyecek insanlar yok benim çevremde asla da olmaz. Zira karaktersiz, saygısız insanları pek sevmem ve çevremde buludurmam. Hiç uğraşmıyorum inan :) Hadi size iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Margarita said: Evet, aynen sizin burada söylediklerinizi söyleyecek insanlar yok benim çevremde asla da olmaz. Zira karaktersiz, saygısız insanları pek sevmem ve çevremde buludurmam. Bu yazdıklarım alttaki satır için de geçerli. Hiç uğraşmıyorum inan :) Hadi size iyi günler. doğru konuş, forumu beğenmiyorsan yol al millete hakaret etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 merak ettim şimdi nasıl bi dövmeymiş, madem özgüvenin sonsuz silmeyeydin biraz biz de yükleneydik asdfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Burada üzerine alındığın ne var merak ettim doğrusu :) Bana o kadar şey yazıldığında ben fazla ciddiye alıyor oluyorum, peki sen niye ciddiye alıyorsun Tatar ? Siz benimle gayet güzel eğleniyordunuz, buna da gülüp geçmelisiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 eleştirildi diye insanları karaktersiz yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar