Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bumu Adaletin S2 Games?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet sana göre daha kısa bir mesajlada saçmalayabilirdim fakat bir insanın bir şeyi yapması ancak bunu kendine yakıştırabilmesiyle mümkündür.

neyseniz o olun, salon beyefendisi olmaya gerek yok.

iyi geceler.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Kız arkadaşımın ekstresinde 2 tane 20 dolarlık S2 Games alışverişi bulduk, iptal işlemi falan yapıldı da merak ediyorum ne satıyorlar tam 20$'a alınan şeyden yola çıkarak kredi kartı bilgilerini çalana ulaşmak istersek diye soruyorum.

o cocugu arastır bul derim
Mesaj tarihi:
Meov said:

hani havlayan, 2 ayağı üzerinde durmayı beceremeyen hayvan(ları)

already told ya.

cevap cevabın içinde gizli ve sen bunu göremiyorsun ki bu bana senin nörolojik bir sorunun olabileceğini düşündürüyor?

ya da bana sen kimsin ki bu kadar insanı yargılıyorsun demeye çalışıyorsun. ki buda zamanında yanlış değerlendirilip duygularının incitildiğini gösterir burada 2 seçenek karşımıza çıkıyor.

çok kötü bir çocukluk geçirdin ve bu seni insanlara iyi davranmaya itiyor, fakat bu olaylardan destek almasan aslında kötü bir insansın.

ya da ailenle aran çok kötüydü ve kötü bir çocukluk geçirdin. ki bu durumdada ilk maddeyi okuman gerekiyor.

hiç kimse hiç kimsenin umurunda değildir şu hayatta inan.

Sonda da sosyal mesajı vermiş "fatality"
Devamını bekliyorum :D
Mesaj tarihi:
Meov said:

already told ya.

cevap cevabın içinde gizli ve sen bunu göremiyorsun ki bu bana senin nörolojik bir sorunun olabileceğini düşündürüyor?

ya da bana sen kimsin ki bu kadar insanı yargılıyorsun demeye çalışıyorsun. ki buda zamanında yanlış değerlendirilip duygularının incitildiğini gösterir burada 2 seçenek karşımıza çıkıyor.

çok kötü bir çocukluk geçirdin ve bu seni insanlara iyi davranmaya itiyor, fakat bu olaylardan destek almasan aslında kötü bir insansın.

ya da ailenle aran çok kötüydü ve kötü bir çocukluk geçirdin. ki bu durumdada ilk maddeyi okuman gerekiyor.

ahahahHAHSAHASHHSAD

patinin yeni memesi olur bu
Mesaj tarihi:
said:

of cok uzun ya :D sığmıyo imzaya :D
Mesaj tarihi:
Brain dmg alan bize hopluyor lan. Karakter analizi yapmış bi de vatandaş. Ben gayet saçma bi söylem gördüm , belli bir topluluğa köpek demiş , ben de önce biraz açsın mahiyetinde köpek ile kimleri kastediyorsun dök içini dedim. Herifin donunu çıkarıp kafasına geçiriceğini bilemezdim.
Mesaj tarihi:
Meov said:

already told ya.

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/005/954/wtf_is_this_shit2_RE_73_Million_Sharks_Killed_Every_Year-s468x349-71815.jpg?1306711342
Mesaj tarihi:
yahu en azından kuzenim masadan düşmüyor, her yapmaya çalıştığım işte fail olmuyorum, area masterları seviyorum. hala pati ortalamasındayım gelmeyin üzerime =)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...