Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 elimde bi site var, bunu bi ftp folderına mirrorlamak istiyorum online erişilebilecek hale getirmek üzere, arada update etmesi falan gerekiyor kendi kendine napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 detaya gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sites.google.com üstünde bi sitemiz var ama sansürlüymüş google sites, okulun websitesine mirrorlamak istiyoruz ama otomatik update edebilen bi şekilde her seferinde el ile atmadan, okulun websitesinin FTP'sine erişim var, oraya sayfaları atıp erişebiliyoruz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yani öle bi software olacak ki, linux ya da pcye kurucaz, ftp access'i vericez, google site's daki siteyi her gün kontrol edip, tamamını o FTP folderına kaydedicek, okulun websitesinden ise folderdaki index.html'a link vericez aha site burada diye, girince aynı yeri görecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yeditepenin google.sites engelli gözükmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 FTP Sync olarak arat. Kesin cikar ise yarar bir seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Chemical said: yani öle bi software olacak ki, linux ya da pcye kurucaz, ftp access'i vericez, google site's daki siteyi her gün kontrol edip, tamamını o FTP folderına kaydedicek, okulun websitesinden ise folderdaki index.html'a link vericez aha site burada diye, girince aynı yeri görecekler. php mi ? file_get_contents ya da curl ile daha basit yaparsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 httrack ile yapardım bunu vaktinde ama sync yapıyor mu hatırlamıyorum. Yapıyordu ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Adamda iki sitenin de FTP bilgileri var. Niye ugrassin ki abi httrack gibi seylerle ? Yarim indirecek, duzgun indiremeyecek, php gibi yorumlanan dosyalar varsa html olarak indirecek, diger sitede calismayacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ftp bilgileri mi var? kolay öyleyse zaten. ftp sync diye aranınca yüzlerce çıkar. ki baktım şimdi, sende öyle demişsin =) ben başka bir web sitesini bir ftp sunucusuna kaydedec sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 gerge doğru sanmış, di yanlış sanmış aslında, google sites'a nasıl ftp erişimim olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ikisi de sizin siteniz, illaki saglamistir provider diye dusunmustum esasen. Alakasiz ABC gibi bir site istiyordan oyle yapacaksin da ne bilim ben pek tercih etmezdim. Proxy falan daha mantikli. Baska bir host ustune bir proxy script'i falan da kurabilirsiniz belki. Ktunnel gibi bir hal alir reklamsiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar