Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi site var mirrorlamak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sites.google.com üstünde bi sitemiz var ama sansürlüymüş google sites, okulun websitesine mirrorlamak istiyoruz ama otomatik update edebilen bi şekilde her seferinde el ile atmadan, okulun websitesinin FTP'sine erişim var, oraya sayfaları atıp erişebiliyoruz anca.
Mesaj tarihi:
yani öle bi software olacak ki, linux ya da pcye kurucaz, ftp access'i vericez, google site's daki siteyi her gün kontrol edip, tamamını o FTP folderına kaydedicek, okulun websitesinden ise folderdaki index.html'a link vericez aha site burada diye, girince aynı yeri görecekler.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

yani öle bi software olacak ki, linux ya da pcye kurucaz, ftp access'i vericez, google site's daki siteyi her gün kontrol edip, tamamını o FTP folderına kaydedicek, okulun websitesinden ise folderdaki index.html'a link vericez aha site burada diye, girince aynı yeri görecekler.

php mi ? file_get_contents ya da curl ile daha basit yaparsın gibi.
Mesaj tarihi:
Adamda iki sitenin de FTP bilgileri var. Niye ugrassin ki abi httrack gibi seylerle ? Yarim indirecek, duzgun indiremeyecek, php gibi yorumlanan dosyalar varsa html olarak indirecek, diger sitede calismayacak falan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ftp bilgileri mi var? kolay öyleyse zaten. ftp sync diye aranınca yüzlerce çıkar. ki baktım şimdi, sende öyle demişsin =)

ben başka bir web sitesini bir ftp sunucusuna kaydedec sandım
Mesaj tarihi:
Ikisi de sizin siteniz, illaki saglamistir provider diye dusunmustum esasen. Alakasiz ABC gibi bir site istiyordan oyle yapacaksin da ne bilim ben pek tercih etmezdim. Proxy falan daha mantikli.

Baska bir host ustune bir proxy script'i falan da kurabilirsiniz belki. Ktunnel gibi bir hal alir reklamsiz falan.
  • Yeni Oluştur...