kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 axedice said: Aile akraba istanbul dışında oturuyorsa onların yanına gitmek neden? Hani ben istanbulda oturuyorlar diye gitmek zorunda kalıyorum ama hazır bahanen de varken ne gerek var? en son subat gibi gitmistim.ha onlar gelsin diyosan ev ufak, bekar evi.gg olur yani.aradan 8 ay falan gecmis gitmemek olmuyo, soyleniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 gidin tabi abi, bayramda aile görün akraba görün yaf. bakmayın axedice trolluyor masum masum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ahaha yahu trolllemiyor olamaz mıyım? Belki gerçekten aile-akraba-bayram konseptine uzak bi adamım? (Ki öyleyim). Bak kozalak da itiraf etmiş, "söyleniyorlar" demiş. Gün gelicek "eeaah söylenirlerse söylensinler lan bana ne!" diyecek. İşte o gün mutlu bir birey olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ya ben de sevmiyorum bayram konseptini pek fazla.ama eve gidip te aileyi toplu olarak gorebildigim tek zaman dilimi bu.yoksa salla bayrami bi ara bi kac gun izin al git gor gel. anne baba kardesler hepsi ayri illerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 DoruK said: manisa izmire yakın ama manisayla ıspartayı karıştırıp ısparta yazmış ama işte izmire yakın diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 insan acar bi haritaya bakar lan, ne bilim birine sorar ya da ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hadi bileti yanlış yazan malda, aldığı bilete bakmayan ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yazmisim iste ilk mesajimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dingil denmiş. ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 axedice adeta ailesini umursamama levelındaki bir ergen gibi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 axedice'in mesajlarini filan az cok bilmesem yav'a hak verirdim. insan "aile onemli, senede bir iki, bu bahaneyle gormek lazim tabi" der, adam nefret kustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ulan neye niyet neye kismet ya.ailemi goremedim ama degisik ve baya guzel bi bayram gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ya bak... boşuan dememişler her işte bir hayır vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 şirketteki hatunla mı takıldın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hahaha yok be abi :) yabani o, takilmak yerine kurban niyetine kessem daha makbule gecerdi belki sdfg ankaraya arkadasimin yanina gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar