narin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben orda olsam giderdim , ayrica burda simdi "populer kultur bla bla bla" diyenlerin cogunda Hande Yener'n sarkilari mp3 listelerindedir .. Ben beni eglendiren heryere giderim , herseyi de dinlerim bazilari populer kulturdur bazilarida degildir.. Benim midemi bulandiran " aaa populer kultur fln fln sekerim " die sanki kendisi populer kulturu yemis yutmus sonunda kotu bisi olduna karar vermis gibi konusanlar ve hatta populer kultur die istedikleri halde dinlemeyip , gitmeyenler.. Kimse size istemediniz seyi yapmayin demio , ama populer kultur diede kendinizi kasmayin ; her kotu sey populer deildir , her populer seyde kotu deildir... P.S : genel konusuldu die yazdim lafim ozellikle bi kisiye deil ; alingaliga gerek yok ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Türkiyede olmıycam o zaman, benim yerimede eğlenin patiler ayrıca narin +1[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Gidip break dans, elektro bugi ve robot dans yapıp istanbulun kralı olucam, magazin programları adımı altın harflerle yazacak ekranlarınıza.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 20:30 tarihinde demiş ki:"Mübarek rangersın." of öldüm bittim bittim ben...[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Kalabalık bayıyor insanı belli bir süre sonra.Adım atamıyorsun işte ancak locada oturucanda öyle.Yukarda arkadaşın dediği gibi o gün Reina'dada parti var orayı tercih ederim.Ama hepsinden öte şu sıralar Caliante favorim..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Reina'yı ben pek sevmiyorum Laila daha iyi geçen sene arkadaşta Reina VIP Cart vardı onunla sürekli giderdik ama ben Reina'nın önünde ki o aptal sırayı bekleyeceğime paşalar gibi elimi kolumu sallaya sallaya Laila sırasının yanından geçerek içeri giriyorum :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hiç sevmediğim ortamlar valla neden bilmiyorum[signature][hline]Let's sing the Bards song
nuki Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: karpuz, 28 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: bir daha açılmaması dileğiyle... +1[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
pan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 herkes bi kin beslemiş gbi.[signature][hline]wtf?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Televole kültürünün en büyük öncüsü olduğu için olmasın sakın?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 televole kültürünün baş mekanı olması bu nefretin oluşmasında büyük rol oynuyor.Yoksa isteyen gider eğlenir ne war ki..[signature][hline]BurN BabY BurN!
pan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 angel son cmle +1 [Bu mesaj pan tarafından 06 Ekim 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hahahaha zamanlama züper:D[signature][hline]BurN BabY BurN!
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 laila kapanmaz her daim bogaza karsi kumpir imkanini ortakoy'de size sunar...
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 laila neden kapanmaz: türkiyenin playboy potansiyelinin hatırı sayılır kısmını barındıran ve buna bağlı olarak mankenlik ve benzeri meslek gruplarından aplalarımızı da bağrına basan yegane kuruluştur :D[signature][hline]BurN BabY BurN!
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 tavsiyem hiçbiriniz gitmeyin..igrenç olur.. ne kadar çapulcu varsa gider.. ben geçen hafta gittim gayet güzeldi.. aç insan dolcak reina ve laila bu hafta.. sheref laila'y agirmek zor bisey deil ki ztn kimlik sormak gibi bi adetleri yok :) reina'ya giremeyen oraya girio elini kolunu sallaya sallaya girmek zor bisey deil lol[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 300-500 300-500 ...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 çok da z.kimde kapanması! açılmaz umarım bir daha[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: UltraPsycho, 06 Ekim 2004 19:34 tarihinde demiş ki: 300-500 300-500 ... hepimiz puştuz hepimiz puştuz hepimiz puştuz[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Öne çıkan mesajlar