Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Ekim Laila kapanış partisi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oda var:P yok abi ben bi üniye kapak atayım mis gibi genis bi ev 3-4 kişi tutucan arkadaslarında anahtarı olucak isteyen girip çıkacak mis gibi oooh ehehe...[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 28 Eylül 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
oda var:P yok abi ben bi üniye kapak atayım mis gibi genis bi ev 3-4 kişi tutucan arkadaslarında anahtarı olucak isteyen girip çıkacak mis gibi oooh ehehe...

Sakatlık çıkıyor öyle.
Bodrumda ev kıraladık bu yaz biz.
Kan çıkıyordu.

"OOOOLLLMM BU ÇORABI KIM KOYDU YATAĞIMA BAK EMRE MIKECEM HA!"
"Abi ben koymadım."
"Kim koydu lan o zaman?Ulan duştan çıktık yatağa uzandık lank çorap.Bu nedir ya offf."
"Git furkana sor, onun ayaklarından çıkmışa benziyor."
"Mübarek rangersın."[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
bi arkadasin evde yiyisirken 10 kişiyle parti vermeye gelmek :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 28 Eylül 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
bi arkadasin evde yiyisirken 10 kişiyle parti vermeye gelmek :)

Cimri misiniz?
Bi tencere yemeği 2 kişi ne yapacaksınız zaten.
Verseydiniz onlarda yeseydi...[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
Sakatlık çıkıyor öyle.
Bodrumda ev kıraladık bu yaz biz.
Kan çıkıyordu.

Arda'yı (terleyen) tanıyosın Alexi :) Bi gün laila'dan döndük eve geldik, bi yattım bu dana gömleğini sermiş yatacaam yere yatak sırılsıklam:)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref| Msn |

[Bu mesaj sheref tarafından 28 Eylül 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O adam okul gömleğini unutmuştu bir ara bizim masada tophanede.Aradı yarın getir diye.
Metro'ya bindik, ben ayaklarımın arasına aldım enfeksyon kapmamak için.
Yanımdaki kadının gözleri kaydı, bayılıyordu az kalsın.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Sakın gitmeyin buna

sj den 88 li janjan grubu gidiyo hani güzel kızlar fln var ama öeh
tam concon grubu allam kusuom ustlerine sakın giderseniz takılmayın onnara bi can vardır burdaki canbaz eger gidiyosa harbi eglenirsiniz onla bak..[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 28 Eylül 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
şimdiden bilmiyenlere geçen ayın fiyat listesini vereyim:
Girişte bugüne kadar hiç para vermedim ama sanırım 25 alıyolardı..
İçeride Şamdan, Le Select, Mezzaluna, Lounge Circus falan var (bunlar Cafe) genel olarak bir bira 10-15 milyon, bir Absolut Vodka 25 ve Ursus şişesi 300 Enerjilerle falan 350 ye varır..
şimdiden haberiniz ola :)
ama her türlü gideriz isterseniz

Malibu , tequila , absolut herangi bi meyve suyu bunlar 18 milyon
Bira 12 milyon
Absolut enerji 22 milyon
Ursus şişe 320 milyon
Bu cumartesinin fiyatları =)
Girişi bilmiyorum bende hiç para vermedim girişte[signature][hline]
Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
  • Yeni Oluştur...