pcguru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 4 günlük turkcell den alınma faturalı, kutulu aksesuarları ile 1400 tl. istenildiği tkatirde sanalpazar üzerinden satılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bende almayı düşüyordum 1 adet, satma sebebin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 acil para ihtiyacından dolayı zaten o yüzden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Burada zor satarsın ama, yeni üyelerle milyarlık alışverişler pek yapılmıyor. Sahibinden.com'a koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yeni üye derken post sayısımı önemli ? gereksiz yazışmalar yapmıyorum ben veya sadece ilgili olduğum kısma yazıyorum. patiden 2 telefon 3 oyun hesabı sattım :)+ rift plat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 birde laptop satmıştım, şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 1200 verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 pcguru said: yeni üye derken post sayısımı önemli ? gereksiz yazışmalar yapmıyorum ben veya sadece ilgili olduğum kısma yazıyorum. patiden 2 telefon 3 oyun hesabı sattım :)+ rift plat. Ne zmn üye olduğunuzdan bahsediliyor , post sayınızdan değil yeni üye kastedilen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 o kadarda değil, başta bende çekimser yaklaşsamda sonuçta ya yüzyüze olur ya da baya bir konuşulur tamamen kişinin güvenirliği ile alakalı bence =) iyi satışlar btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 mutlaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 -satıldı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 1300 elden komisyonmsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar