Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 KutLu oLsun...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 :) İstanbul da yaşayan herkese kutlu olsun. Ama beyoğlu'nda falan gezip de o rum binalarını görünce insan da acıyor hani. Yapılan pek de hoş birşey değil. Benim gibi savaşa karşı biri için en azından.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hadi her zaman sağda soLda duyduğumuz şu şatafatLı sözLerden edin biraz da göğsümüz kabarsın gaza geLeLim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Geliyor.. BİİİR.. Bir TÜRK dünyaya bedeldir.. *!Gaz verir ve kaçar*[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 :) Tanrı, Türkü Yüceltsin ve Korusun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kutlu olsun tatilimizde hayırlı olsun...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ana tatil mi bugün lo!! Unilerde tatilmi bari?[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Tatil olmaması lazım yoksa Türkiyenin her ilinin kurtuluşu veya ele geçirilmesinde bir gün tatil olursa çalışacak gün kalmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: eagle_dnz, 06 Ekim 2004 10:49 tarihinde demiş ki: kutlu olsun tatilimizde hayırlı olsun... ya bende sabah işe geLirken dedim hayırdır işaLLah bugün etrafta hiç çıtır yok , sonra servisten biri söyLedi bugün İstanbuL 'un fethi o yüzden okuLLar tatiL diye. Yoksa çok fazLa tarih biLdiğimizden açmadık bu konuyu :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 türklerin bir çağı kapatıp yenisini açtıkları gün.Şanlı zaferlerinden en büyüğünü elde ettikleri ve tüm avrupaya neyle karşı karşıya olduklarını gösterdikleri gündür bu gün!Kutlu mutlu ve şanlı olsun![signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 türklerin pipisi avrupalılaırdan daha büyük :P kutlu ola allah allah sesliryler saldırıııııııııın![signature][hline]and so when i'm lost and i'm tired and depressed and when my mind goes astray won't you light my way don't save it for another day hey! don't save it for another day won't you light my way
torba Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: KARAMURAT, 06 Ekim 2004 10:56 tarihinde demiş ki: türklerin bir çağı kapatıp yenisini açtıkları gün.Şanlı zaferlerinden en büyüğünü elde ettikleri ve tüm avrupaya neyle karşı karşıya olduklarını gösterdikleri gündür bu gün!Kutlu mutlu ve şanlı olsun! İstanbul'un fethi ile karistiriyor olmayasin! Hos baslik da oyle ama olsun. Sanirim kurtulusu olsa daha mantikli olurdu.
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 İstanbuL 'un fethi iLe AB raporu muabbetinin aynı güne denk geLmesi ne kadar iLginç bir tesadüf değiL mi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 fetih degil kurtulus ama neyse niye tatil edilir onu anlamadim (gicik liseyi bitirmis insan tiplemesi hehe)[signature][hline]Silence in the studio!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bugünde Avrupayı Feth edicez hehehe Veya Avrupa yüzyıllar öncesinin acısını bugün bağırta bağırta çıkaracak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kutlu olsun..istanbullu olmasamda :)[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Kutlu olsun.! Bunun için istanbnulda ne tarz bir kutlama oluor merak ediyorum yıllardır böyle burda bir günde anlamlı bişi olsun işin özü cok ciddi ama neyse :D sadece öğrencilerin tatil dediği bir gün olarak kalıo[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Gemileri karadan yürütecekler bugün deniz hatları kapalı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bugün kutLamaLara AB de katıLdı ve Türkiye ye şartLı EVET dedi.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 şartlı..[signature][hline] The Truth is out There
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 AdamLar aLmamak için öyLe bir şart koşmuşLar ki bu kadar oLur yani , İNSAN HAKLARI İHLALİ :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 butun kırolar kosar gider halat cekenleri izlemeye[signature][hline]kofte+piyaz
torba Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hala İstanbul'un fethi ile İstanbul'un kurtulusu karistiriliyor mu yoksa bana mi oyle geliyor? Gemilerin karadan yurutulmesi falan ilginc geldi de...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: torba, 06 Ekim 2004 15:06 tarihinde demiş ki: Gemilerin karadan yurutulmesi falan ilginc geldi de... Ciddiye aldın galiba... Şakha lan şakha[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Öne çıkan mesajlar