Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 Ekim İstanbuLun Fethi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KutLu oLsun...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
:) İstanbul da yaşayan herkese kutlu olsun.

Ama beyoğlu'nda falan gezip de o rum binalarını görünce insan da acıyor hani. Yapılan pek de hoş birşey değil. Benim gibi savaşa karşı biri için en azından.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Hadi her zaman sağda soLda duyduğumuz şu şatafatLı sözLerden edin biraz da göğsümüz kabarsın gaza geLeLim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Geliyor.. BİİİR..
Bir TÜRK dünyaya bedeldir..
*!Gaz verir ve kaçar*[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
kutlu olsun tatilimizde hayırlı olsun...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 06 Ekim 2004 10:49 tarihinde demiş ki:
kutlu olsun tatilimizde hayırlı olsun...

ya bende sabah işe geLirken dedim hayırdır işaLLah bugün etrafta hiç çıtır yok , sonra servisten biri söyLedi bugün İstanbuL 'un fethi o yüzden okuLLar tatiL diye.

Yoksa çok fazLa tarih biLdiğimizden açmadık bu konuyu :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
türklerin bir çağı kapatıp yenisini açtıkları gün.Şanlı zaferlerinden en büyüğünü elde ettikleri ve tüm avrupaya neyle karşı karşıya olduklarını gösterdikleri gündür bu gün!Kutlu mutlu ve şanlı olsun![signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
türklerin pipisi avrupalılaırdan daha büyük
:P

kutlu ola allah allah sesliryler saldırıııııııııın![signature][hline]and so when i'm lost
and i'm tired and depressed
and when my mind goes astray
won't you light my way
don't save it for another day
hey! don't save it for another day
won't you light my way

Mesaj tarihi:
said:
KARAMURAT, 06 Ekim 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
türklerin bir çağı kapatıp yenisini açtıkları gün.Şanlı zaferlerinden en büyüğünü elde ettikleri ve tüm avrupaya neyle karşı karşıya olduklarını gösterdikleri gündür bu gün!Kutlu mutlu ve şanlı olsun!

İstanbul'un fethi ile karistiriyor olmayasin!

Hos baslik da oyle ama olsun. Sanirim kurtulusu olsa daha mantikli olurdu.
Mesaj tarihi:
İstanbuL 'un fethi iLe AB raporu muabbetinin aynı güne denk geLmesi ne kadar iLginç bir tesadüf değiL mi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Kutlu olsun.! Bunun için istanbnulda ne tarz bir kutlama oluor merak ediyorum yıllardır böyle burda bir günde anlamlı bişi olsun işin özü cok ciddi ama neyse :D sadece öğrencilerin tatil dediği bir gün olarak kalıo[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
bugün kutLamaLara AB de katıLdı ve Türkiye ye şartLı EVET dedi.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
AdamLar aLmamak için öyLe bir şart koşmuşLar ki bu kadar oLur yani , İNSAN HAKLARI İHLALİ :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Hala İstanbul'un fethi ile İstanbul'un kurtulusu karistiriliyor mu yoksa bana mi oyle geliyor?

Gemilerin karadan yurutulmesi falan ilginc geldi de...
Mesaj tarihi:
said:
torba, 06 Ekim 2004 15:06 tarihinde demiş ki:
Gemilerin karadan yurutulmesi falan ilginc geldi de...

Ciddiye aldın galiba... Şakha lan şakha[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
  • Yeni Oluştur...