Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dün olmaya başladı, pc yi açtığımda en baştan gri renkteydi ekran sonra windows xp açılış penceresinde iyice griye döndü ve sonunda tamamen açık gri konumundaydı, hiçbirşey göstermiyordu ekran. Bir restart attım sonrasında düzeldi anlamadım hatta üstüne oyun vs bile oynadım sorunsuzca. Bugün bekleme modunda siyah ekrana döndükten sonra mouse oynatınca bir anda açık gri modunda döndü windowsa sonrasında iyice açık gri derken full ekran gg oldu, res attım tekrar düzeldi. Ekrandan hafif bir böyle hava kaçırma tarzı ses de geliyordu son 2 haftadır. Diyeceğim şudur ki kesin gg mi monitör yoksa ekran kartında vs sorun olma ihtimali var mı? Bilgisi olan veya daha önce başına gelen vs oldu mu hiç? Bu arada lcd yaklaşık 6. yaşını dolduracak ve baya sık kullanıldı ömrü boyunca, bu ihtimal direk lcd de dedirtiyor sorunu da, ekran kartında birşey olmadığından emin olmak için sorayım dedim. Başka ekran takıp deneme şansım var ama daha 2 kere arada yaptı yukarıda belirttiğim gibi, hani kesin bir sonuç vermeyecek gibi.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Yetkili servisine götür abi yapacak bişey yok. Sorun monitördenmiş gibi geldi bana.
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Selam, Bana da monitör gibi geldi. P3-350 işlemcili bir Dell notebook'a ait ekranı ben harici hale getirdim ve kullanıyorum(15" ve 1600x1200 çözünürlükte); kaldı ki onun bile ömrüyle ilgili bir sorunu yok. Bence kontrol kartı değişti mi sorunu kalmaz. Saygılar.
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Lcd ömrünü doldurmuş sanırım,bana da olmuştu,lcdyi değiştirmek zorunda kaldım
Öne çıkan mesajlar