Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdam'da hostel

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
goldbären said:

burada

buradan sonra 2-3 sayfa kavga var. işin özü adamın alıntılar içinde kaybolup kendi yazdığına ayar verip kavga edelim falan demesi.

ahahahahwıerhaıwehaaah spam gibi olacak ama alıntılamalıyım bunu.

edit : aynı konuya attım sanıyodum yanlışıkla uplamışım.
Mesaj tarihi:
bu hafta full pasaport işleriyle uğraştım

sanırım artık gidiyorum 1 sene geç de olsa ( yerinde bi up olmuş yani teşekürler )

şimdi soru

booking vs yaptırmadan gidersem sokakta kalırmıyım oralarda
yoksa böle sırtta çanta merhaba ben geldim desem bi hostel mostel bulurmuyum merkezde ?
Mesaj tarihi:
birlikte gidebiliriz dfs

ben de 14-24 civarı (-+3 gün) olmak üzere almanya'ya ablamın yanına gidiyorum o süre içeriisnde amsterdam olur paris olur kopenhag olur başka bir yerlere de gitme niyteim var ama ne bir planım ne de bir yol arkadaşım var.
ablamlarla da gezebilirim ama bir yere kadar tabi
amsterdam'a gitmem yani. yalnız da gidilmez oraya şimdi. eziklerdeyim arkadaş
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
göttingen'den selamlar,

amsterdam'da 3,5 gün geçirdim. Bir gün yine uğramak isteyeceğim bir yer olarak kaldı aklımda.

Adam gibi yazısını sonra yazarım umuduyla direkt hostel tavsiyelerine girişeyim.

Topic'te adı geçen Flying Pig'de cuma öğlen saatinde gittiğimde yer yoktu. Ortam baya temiz ve cici gözüküyordu ama. Aklımda kaldı açıkçası. Karakterli bir hostel.

Bob's youth hostel, kahvaltı dahil 35€ - dorm. Bunun lobisi ot kokuyodu. Salaş bir yerdi. Gideri olabilir. Ben tercih etmedim.

Ekşisözlük'te gördüğüm cocomama tavsiyesi üzerine oraya gittim. Nispeten ufak ve düzgün bir yerdi ama biraz pahalıydı tabi. 4 kişilik oda için 44€.

Bobs youth hostel sırasında bi de hotel tamara vardı. 12-16 kişilik oda için 25€ istedi. Ben gittiğimde henüz sadece 2 kişi kalıyormuş odada ve 2'si d türk'müş. Ben bu iyi mi kötü mü bilemedim açıkçası aklımda aday olarak kaldı.(sonra tekrar gittiğimde başka bir adam açtı kapıyı epey kabaydı ve 3 gün peşin vermem gerektiğini söyledi kalmam için ki daha merdivenlerdeydim bu muhabbet olurken ben de okay deyip kaçtım. Böyle saçmasapan yerlere düşmeyin aman.)

Stay Okay, bunun 3 şubesi var. Ben ilk vondeelpark'ın ordakine gittim. Kocaman bir üniversite yurdu gibiydi. Stay okay diğer hostellerin yanında oldukça kurumsal görünüyor. Vondeelparkın ordakinde 4 kişilik odalar 44€ muydu neydi. Dorm'lar ise 37€ idi sanırım.

Ben stay okay'in merkezdeki şubesinde kaldım. Orası daha ufak ve daha ucuzdu. İlk gece 27€ aldılar. (16 yataklı koğuş) 2 ve 3.geceler için ise 24€ gibi bir şey. Bu fiyata kahvaltı da dahil. Ancak havlu ve locker için kilit vermediklerinden onlara 4,5+4,5€ bayılmak durumunda kaldım. Tecrübe oldu.

Stay okay'in kahvaltısı iyi. Hostel de oldukça temiz ve güvenli. Personal de fevkalade. Stay Okay'i herkese tavsiye edebiliim kısacası.
Mesaj tarihi:
ocak'ta ben belki tekrar gidebilirim ya :D
göttingen'de ablam var, trenle 5 saat kadar sürüyor.
2.dönem başında da diğer ablamın eşinin kardeşi erasmusla polonya'ya gidecek. Onunla birlike diğer ablam ile eniştem de buralara gelmeyi benim gibi önce veya sonra amsterdam'a uğramayı düşünüyor. Durumum müsait olursa gelirim heralde. Bu sefer yalnız olduğum için bazı şeyleri denemeye totom yemedi açıkçası(:D
  • Yeni Oluştur...