_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yorum yok :)...[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür!
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bence amaç okuma-yazma bilenlerin,bilmeyen komşularına vs. bu haberi iletmeleridir. Gerçi böyle hitap edilince komik olmuş biraz tabi =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ROFL :-)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Yasal değilmiş demekki . Anneme haber veriyimde oda komşulara haber versin :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 2. [signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür![Bu mesaj _che_ tarafından 06 Ekim 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bu arada konu başlığı ile ilgili şöyle bi uyarısı vardı emaleth'in [spo1=Bak Burda Emaleth Ne Demiş?]2) açacağınız konulara başlık yazarken, konunun içeriğini özetleyen bir şey koyun. "lütfen dikkat", "oha abi!!!", "buna inanamıyorum", "acil yardım", "ana!", lütfen bakın" gibi başlıklar bu anlamda yanlıştır, ayıptır, çirkindir, bunların burunları sivilceli, gözleri şaşıdır. uzun cümle yazamıyorsanız da, ne bileyim, parantez içinde anahtar kelimeler filan yazın. öbür türlü: a) bir yere yazdığınız mesajdaki bi bilgiyi aradığınızda bulamayacaksınız arama'dan. mesajları konu adı bilmeden bulmak zor olabiliyo. özellikle uzun zaman, çok mesaj olunca ;) b) forumun deri-topu bozuluyo. [/spo][signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 tamam dikkat ederiz bir dahaki sefere :).[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür!
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 cidden tebrik etmek lazım ya helal olsun ne kadar ii düşünülüp ii amaçlarla asılmış bi afiş :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Slat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 görünmüyo?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 link in adresini koy sen kasma bizi :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bende orda zevzek.com un yazsından bahsediyo sandım . Zevzek.com a girdim fotoyu aldım işte foto buymuş ... Bu resim 2[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Ekim 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 2 fotosu da burada 1.bu 2.bu[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Link'in direk oradan alınmasına izin vermiyor . Buda resim 1[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Ekim 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hiçbiri çıkmıyo[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Öne çıkan mesajlar