Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps2 çıkışını usb ye döndüren converter var mıdır.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya lap topumun ps2 çıkışı yokmuş, allah akıl fikir versin yapanlara ( toshiba m30 ) Neyse ben de gittim saf gibi microsoft optic klavye mouse kit aldım, mouse u taktım ama bir baktım klavye çıkışı yok. Şimdi yukarı da yazdığım gibi ps2 çıkışlı bir aletin ucuna usb converter takılabilir mi var mıdır böyle bir alet ?? Yoksa gidip seve seve wireless bir klavye mi alacam ?[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
var ya olmaz olurmu. ucuz da bişi hemde bu tarz sarf malzemeleri satan bilgisayarcılarda vardır.[signature][hline][b]
Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b]
Mesaj tarihi:
istanbul>kadıköy>yazıcıoğlu[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Aaah ah istanbul demeyin bana yok istanbul mistanbul, Ankaradayım artık, oradan bir yer tarif edin.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
onuda ankarada olan biri sölesin =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
lol en düşük kapasiteli bir bilgisayarcıda bile olan bir şeyin e-baydan alınması ne kadar mantıklı olabilir ki.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...