Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarin izmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi yoldayim, 12 gibi orda olacam, bi otel bulup yatcam,yarin sabah gogo aliağa nemport, donusum ogleyi gecer, iki bira icelim muhabbet edelim diyen varsa call me.

he tabii otele para verecegine doldur ac karnimi misafirim ol tarzi tekliflere de acigim (:P)
Mesaj tarihi:
Alsancakta kilim hotel var 140 civariydi, konakta konak hotel bunları dene
Para çok sorunsa devak otel var küçükyalıda onu bak. Devakta kalırsanız asansörde benim için biseler iç
Ankaraya niye geldiysem
Mesaj tarihi:
Asıl patron bu olm 5 yıldızlı otel diyor. Biz karton evimizin tepesi yağmurdan delinince yıldız görüyoruz sadece sdf

Gel aga iki tek atalım. İzmir Ankara ne kadar sürüyordu :P
Mesaj tarihi:
mavişehire doğru atakent'te böle dış cephesi komple ışıklı bir otel yaptılar. çok merak ediyorum nasıl bir yer orda kalsana, sonra anlatırsın bana. sabah da izbana atlar aliağaya gidersin oraya izban durağı çok yakın. bence süper fikir dostum.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

o deil de izmirlilerin ne kadar misafirperver oldugunu bir kez daha gorduk, ulen gel aga iki tek atalim otel de bakariz diyen biri cikmazmi 500 izmirli arasinda :P

kendi isini kurmus adamın nickine bak, ne icicem abi senle hahah :)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

mavişehire doğru atakent'te böle dış cephesi komple ışıklı bir otel yaptılar. çok merak ediyorum nasıl bir yer orda kalsana, sonra anlatırsın bana. sabah da izbana atlar aliağaya gidersin oraya izban durağı çok yakın. bence süper fikir dostum.

H harfinin ışığı bozuku bi ara aushd
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Asıl patron bu olm 5 yıldızlı otel diyor. Biz karton evimizin tepesi yağmurdan delinince yıldız görüyoruz sadece sdf

Gel aga iki tek atalım. İzmir Ankara ne kadar sürüyordu :P

adamın dibisin sen ya ankaraya döneyim de takılalm =))

toggie said:

kendi isini kurmus adamın nickine bak, ne icicem abi senle hahah :)

patron olup parayı bulunca deiştirsemiydim nicki, neydik nerden geldik unutsamıydım yani :P

bu arada vera palas diye bi otel buldum alsancakda, çok şık temiz güzel bi otelmiş beğendim :)
  • Yeni Oluştur...